Güzel haberlerinizi birlikte alacağız hadi bırakın bu düşünceleri güzelliklere odaklanalımİnşallah çok korkuyorum elimde değil
10 güne yakın bir zaman var ama sağ bacağıma kasıgıma bir ağrı girmiş o beni korkutuyor acaba yine tüpte kaldı o mu böyle yaptı diye kafayı yiyecemGüzel haberlerinizi birlikte alacağız hadi bırakın bu düşünceleri güzelliklere odaklanalım
Canım hastaneye gitme ya da doktorunu arama imkanın var mı?10 güne yakın bir zaman var ama sağ bacağıma kasıgıma bir ağrı girmiş o beni korkutuyor acaba yine tüpte kaldı o mu böyle yaptı diye kafayı yiyecem
hadi ya benim normal olmustu eskisi gibiKızlar öyle bir kanamam var ki kimyasalda bu kadar olmadı normal mi bu
Normal canım sabahta dedim ya benimde öyle büyük parçalar düşüyor çok kanama böyle olması iyi ama rahim temizleniyorKızlar öyle bir kanamam var ki kimyasalda bu kadar olmadı normal mi bu
Bakalım kısmet
Sakin ol canım normal öyle olması düşükten sonra ki ilk adet benimde öyle sabah kocaman parça düştükten sonra azaldı şimdi 3.gün bugün bit paket ped bitti çiftli olan 2ci pakete geçtim yarından sonra azalırBen çok kötüyüm şuan 10 dk da bi ped değiştiriyorum yumruğumun yarısı kadar pıhtı düştü bayılacak gibiyim doktora yazdım şimdi asprin mi bu kadar yaptı acaba
Bende sadece bilmesini istediğim kişiler biliyordu. Alınması gerekiyordu karnımdan ameliyatla aldılar demiştim. Saklamaya çalışmakta çok zordu. Tüpümün aldığı gerçeğini söyleyemedim. Ben bile yüzleşemedim ki başkalarına naşıl derdim. Ben kimyasal da geçirdim boş gebelik de dış gebelik de ve beni daha neler bekliyor bilemem. Rabbim kimseye vermesin bizlere de bi daha yaşatmasın InşAllahBunu yazan yaşan biri anlar o süreci o hayal kırıklıgını insanların sana acıyarak bakmasını bilmiyorum şuan adet tarihimi bekliyorum ama sanki hamileyim gibi hissediyorum ve sanki yine dış gebelik olmuş gibi hissediyorum 2 gündür hiç keyfim yok
Amin inşallahBende sadece bilmesini istediğim kişiler biliyordu. Alınması gerekiyordu karnımdan ameliyatla aldılar demiştim. Saklamaya çalışmakta çok zordu. Tüpümün aldığı gerçeğini söyleyemedim. Ben bile yüzleşemedim ki başkalarına naşıl derdim. Ben kimyasal da geçirdim boş gebelik de dış gebelik de ve beni daha neler bekliyor bilemem. Rabbim kimseye vermesin bizlere de bi daha yaşatmasın InşAllah
İçim rahatladı çok korktum yaSakin ol canım normal öyle olması düşükten sonra ki ilk adet benimde öyle sabah kocaman parça düştükten sonra azaldı şimdi 3.gün bugün bit paket ped bitti çiftli olan 2ci pakete geçtim yarından sonra azalır
Alışık olmadığından canım ben her seferinde aynı yaşadım kan değerlerim çok düşük ondan doktor iğne verdi tuzlu bi ayran iç bence hem mide bulantısı nı geçirir hem tansiyonunun yükselsin pede bakmamaya çalış canın sıkılmasın yazınki düşükten sonraki reglide bi kan boşaldı senin gibi tansiyonum düştü çok korktum ben birde antibiyotik içmiştim parasetamol daha çok arttırıyorİçim rahatladı çok korktum yave aşırı midem bulanıyor tansiyonum düştü
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin çok kötü beni de neler bekliyor bilmiyorum diğer tüpümü de kaybetmekten korkuyorumBende sadece bilmesini istediğim kişiler biliyordu. Alınması gerekiyordu karnımdan ameliyatla aldılar demiştim. Saklamaya çalışmakta çok zordu. Tüpümün aldığı gerçeğini söyleyemedim. Ben bile yüzleşemedim ki başkalarına naşıl derdim. Ben kimyasal da geçirdim boş gebelik de dış gebelik de ve beni daha neler bekliyor bilemem. Rabbim kimseye vermesin bizlere de bi daha yaşatmasın InşAllah
Ben ilçe de kalıyorum şuan merkeze giriş var mı bilmiyorum bir de daha 10 gün var şimdiden bişey belli olmazCanım hastaneye gitme ya da doktorunu arama imkanın var mı?
Benim de asprin etkilemiş olabilir kuzu ya baya içtim çünkü bugğn içmicem asprinAlışık olmadığından canım ben her seferinde aynı yaşadım kan değerlerim çok düşük ondan doktor iğne verdi tuzlu bi ayran iç bence hem mide bulantısı nı geçirir hem tansiyonunun yükselsin pede bakmamaya çalış canın sıkılmasın yazınki düşükten sonraki reglide bi kan boşaldı senin gibi tansiyonum düştü çok korktum ben birde antibiyotik içmiştim parasetamol daha çok arttırıyor
Normalde kaç gün sürüyordu canım?Günaydın güzelliklerkuzum dün gece çok çok kötüydü sanırım hiç bu kadar kötü bi regl geçirmemiştim ağrım yoktu ama kanama berbattı bi an önce şu regl bitsin istiyorum tugcekb
Gunaydin canimGünaydın güzelliklerkuzum dün gece çok çok kötüydü sanırım hiç bu kadar kötü bi regl geçirmemiştim ağrım yoktu ama kanama berbattı bi an önce şu regl bitsin istiyorum tugcekb