Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal dan sonra reglde gecikme olabiliyormuş canım önceden düzenli oluyo muydun?Ben tekrar hamile kalmak için denedim açıkcası kendimi üzmedim. Zaten kimyasal gebelikten sonra hamile kalma ihtimali yüksek oluyormuş diye duydum. Tek sıkıntım geçen ay kimyasal gebelik yaşadım normalde çok düzenli hasta olurum ama bu ay 6 gün gecikti ve hala olmadım. Hamile değilim test yaptım evde. Hasta olamamak çok geriyor beni
HarikaaaaGünaydın kızlarrrr Ankara karlar altında ❄☃
Kahveler bendenHarikaaaa
Biz İzmir de hasretiz bu görüntülereKahveler benden
Bende izmirliyim Ankaraya gelin geldimBiz İzmir de hasretiz bu görüntülere
Aaaa kaç senedir oradasınBende izmirliyim Ankaraya gelin geldim
4.seneye girdim yeni. Burda soğukta yaşamaya alıştımAaaa kaç senedir oradasın
Ağustosta 5 yıllık evli olcam iki buçuk yıl korunduk bebeğe karar verdikten 4 ay sonra doktora gittim hiç bir şeyin yok gayet sağlıklısın dedi 8 ay sonra yine gittim yumurta tembelliği var denildi diğer ay klomen ve çatlama iğnesine başladık iki ay denedim olmadı sanki hiç olmayacak diye bıraktım iki ay ilaçsız denedik olmadı yine doktora gittim direk rahim filmi çekildi ve sorun yok dendi diğer ay klomen ve duphoston ile hamile kaldım keseyi gördük doktor gün verdi kalp atışı için gitmeye üç gün kala şiddetli kanama ile bebeğimi düşürdüm normalde riskli gebelikmis ben bunu receteden e-nabizdan öğrendim doktor sorun yok diyordu kötü bir şey yapmadım ama dikkatte etmedim o yüzden o doktorda bıraktım herkes yine olur dedikçe ben çok üzüldüm ben başkasını değil minik fasulyemi istiyorum diye haziranda yine hamile olduğumu öğrendim on gün sonra yine kanama ve düşük kasımda tekrar hamile kaldım değer iki kat artarken yavaş artmaya başladı sonra düştü ve kanama başladı 3. De olunca doktorum genetiğe yönlendirdi yeniden denemeye başladık Hakkımız da Hayırlısı olsun
İlk kimyasal için kromozomsal bozukluk olabilir diyip çok üzerinde durmuyorlar 3 ten sonrası araştırmaya giriyormuş benden de hiç bi test vs istemedi ultrason ile rahime baktı uterus gayet iyi görünüyor dedi ama ben acaba pıhtılaşma vs var mı diye merak ediyorum aslında reglim de çok düzenlidir pıhtılaşmayı anlamanın bi yolu var mı acabacanım öerhaba.. sanada çokgeçmiş olsun..
Bunun bi sebebi olmalı ama. Bazılarında kan pıhtılaşması çıkıyor bazılarında kan uyuşmazlığı..vs.
arka arkaya düşük durumu iyi araştırılmalı. İyi bir doktor bulmalısın bence. İyice bütün kontrollerini yapsın. Tekrar tekrar bu risk alınır mı? Döllenme olduğuna göre yumurta ve spremde sorun yok, bebek ilerlemeyi başarıyor tüplerdede sorun yok. Rahimde tutunamıyor. Ya kan durumunda ya rahim içinde işinizi zorlaştıran ve bunları yaşatan bir durumolabilir.. hiç adamakıllı tahminde bulunup seni yönlendiren bir doktor olmadı mı?
Bende ankaraya gelin geldim istanbula hasretimBende izmirliyim Ankaraya gelin geldim
Ben de 8 aylık evliyim izmirde doğdum büyüdüm hala izmirdeyim4.seneye girdim yeni. Burda soğukta yaşamaya alıştım ❄
Öncesinde çok düzenliydim bekliyorum hala bakalım hayırlısı canımKimyasal dan sonra reglde gecikme olabiliyormuş canım önceden düzenli oluyo muydun?
Ankara ve Konya 2 lendi Ankara ya gelmek çok istiyorum gezmeye gelcez bi ara inşallahBende ankaraya gelin geldim istanbula hasretim
Benim de öyleydi şuan regl 10 Nisan gösteriyor bakalım tutacak mıÖncesinde çok düzenliydim bekliyorum hala bakalım hayırlısı canım
Eltim konyalı olacak benim nişan olayları derken konyaya gelmiştim bir etli ekmek yedikAnkara ve Konya 2 lendi Ankara ya gelmek çok istiyorum gezmeye gelcez bi ara inşallah
Gelll evin hazır ben gezdiririmAnkara ve Konya 2 lendi Ankara ya gelmek çok istiyorum gezmeye gelcez bi ara inşallah
Ayyyy o hasretlik bitmez her gün İzmir sayıklıyorumBende ankaraya gelin geldim istanbula hasretim
Benim 2 sene oldu desene 4 senede olsa değişmiyor bende hep istanbul diyorum eşim bıktı artıkAyyyy o hasretlik bitmez her gün İzmir sayıklıyorum