- 28 Şubat 2020
- 282
- 143
- 31
Çok sağol canım inşallahGelll evin hazır ben gezdiririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canım inşallahGelll evin hazır ben gezdiririm
İlk kimyasal için kromozomsal bozukluk olabilir diyip çok üzerinde durmuyorlar 3 ten sonrası araştırmaya giriyormuş benden de hiç bi test vs istemedi ultrason ile rahime baktı uterus gayet iyi görünüyor dedi ama ben acaba pıhtılaşma vs var mı diye merak ediyorum aslında reglim de çok düzenlidir pıhtılaşmayı anlamanın bi yolu var mı acaba
Yok değişmiyor malesefBenim 2 sene oldu desene 4 senede olsa değişmiyor bende hep istanbul diyorum eşim bıktı artık
Yaa çok sağol kuzumGelll evin hazır ben gezdiririm
Konyaya çok küçükken gitmişiz ama hiç hatırlamıyorumEltim konyalı olacak benim nişan olayları derken konyaya gelmiştim bir etli ekmek yedik
Ben de bunu düşünüyorum neden 2. Bi kaybı yaşayım bir sorun varsa diyorum ama doktorlar gerek yok daha ilk deneme diyorlar bu testler çok yorucu maddi olarak çok yüksek eğer gerek olursa öneriyoruz diyorlar ben de ikilemde kaldım ama 2. De kimyasal vs olursa ben de dediğin gibi detaylı araştırma yapmadan tekrar denemeyeceğimbu usg hastalığı beni öldürecek. Deniyoruz olmuyor diye 4 defa doktora gittim. Hepsinde usg ile bakıp yok bi sorun denemeye devam deyip gönderdiler , son 2 sinde tüplere bakılmasını özellikle istedim içime doğmuş gibi. 1 yıl geçmeden olmaz dediler sonuç sağ tüp yarı tıkalı bebeğim oraya takıldı gidemedi içeri ben ameliyat olmak zorunda kaldım
Canım bilmiyorumda ben artık ısrarcı olmaya karar verdim. Yani doktor yapmam dese bile parasıyla yapalım diye direticem. Onlar ödemiyor bedelini ordaki 5 dklık muayenenin. Bebek kaybı yaşayınca biz ödüyoruz hem fiziki hem psikolojik...
Tutupta ‘ kromozomsaldır’ mı dediler , ben diycemki bu bir ihtimal başka şeylerde olabilir bütün testleri yapın. Parası neyse vereyim yeterki bir daha bu acıyı yaşamayım...yapmıyormu? Yapan Doktor bulana kadar gezicem yani doktor beni kazıkladı mı acaba tribi bebeğimi kaybettim tribinden iyidir şahsımca.bebeğimi kaybedeceğime para kaybedeyim sorun yok.
Yani gerekirse yalan söyle. Şimdi diyorumki neden 1 yıldan fazladır deniyoruz demedim. Deseydim çekerlerdi filmi belki diyorum. Açılırdı diyorum tüp, bütün bunları yaşamazdık diyorum ne bileyim işte öyle.
afiyet olsun begendiniz miEltim konyalı olacak benim nişan olayları derken konyaya gelmiştim bir etli ekmek yedik
Çok heyecanlı ben ilkinde neredeyse tüm belirtileri yaşamıştım en belirgin olanı kasık ağrısı idi ama kimyasal olacağı için mi o kadar ağrımıştı bilmiyorum regl sancısı gibi gece yatınca yokluyordu akıntım vardı ve göğüslerine dokunamıyordum acıdanKızlar adet günü yaklaşıp belirti yaşayan varmı aranızda? Ben sivilcelendim bide idrarımın rengi değişti. Kabız oldum. 3 gebelik geçirdim hiç belirtim olmadı benim uyumak haricinde
Ben tıbbi genetik bölümüne gittim dedimki 3 düşük yaptım bakılmasını istiyorum dedim ama ozaman 2 düşük yapmıştım yalan söyledim kaç düşük yaptığını bilemezler tekrarlayan düşüklerim var de kan testi yaptırmak istiyorum de yaparlarİlk kimyasal için kromozomsal bozukluk olabilir diyip çok üzerinde durmuyorlar 3 ten sonrası araştırmaya giriyormuş benden de hiç bi test vs istemedi ultrason ile rahime baktı uterus gayet iyi görünüyor dedi ama ben acaba pıhtılaşma vs var mı diye merak ediyorum aslında reglim de çok düzenlidir pıhtılaşmayı anlamanın bi yolu var mı acaba
Benim göğüslerim sızlama başlıyor adet yaklasınca şuan yumuşak adet uzak görünüyor düşük kanaması geçen hafta bitti gerçi 2 hafta olacak ilk adet tarihi 40 günü buluyorKızlar adet günü yaklaşıp belirti yaşayan varmı aranızda? Ben sivilcelendim bide idrarımın rengi değişti. Kabız oldum. 3 gebelik geçirdim hiç belirtim olmadı benim uyumak haricinde
Benim doktor da çekmeyelim dedi 4 düşükte beta hcg yükseliyor kese yok kanama başlıyor belki benim tüptemi tıkalı acaba rahme ulaşamıyormuki kafamda deli sorular başka doktor bulup gidicem inşallahbu usg hastalığı beni öldürecek. Deniyoruz olmuyor diye 4 defa doktora gittim. Hepsinde usg ile bakıp yok bi sorun denemeye devam deyip gönderdiler , son 2 sinde tüplere bakılmasını özellikle istedim içime doğmuş gibi. 1 yıl geçmeden olmaz dediler sonuç sağ tüp yarı tıkalı bebeğim oraya takıldı gidemedi içeri ben ameliyat olmak zorunda kaldım
Canım bilmiyorumda ben artık ısrarcı olmaya karar verdim. Yani doktor yapmam dese bile parasıyla yapalım diye direticem. Onlar ödemiyor bedelini ordaki 5 dklık muayenenin. Bebek kaybı yaşayınca biz ödüyoruz hem fiziki hem psikolojik...
Tutupta ‘ kromozomsaldır’ mı dediler , ben diycemki bu bir ihtimal başka şeylerde olabilir bütün testleri yapın. Parası neyse vereyim yeterki bir daha bu acıyı yaşamayım...yapmıyormu? Yapan Doktor bulana kadar gezicem yani doktor beni kazıkladı mı acaba tribi bebeğimi kaybettim tribinden iyidir şahsımca.bebeğimi kaybedeceğime para kaybedeyim sorun yok.
Yani gerekirse yalan söyle. Şimdi diyorumki neden 1 yıldan fazladır deniyoruz demedim. Deseydim çekerlerdi filmi belki diyorum. Açılırdı diyorum tüp, bütün bunları yaşamazdık diyorum ne bileyim işte öyle.
Nisan mayıs hamile kalmazsam bi giderim olmazsa canım ben de 2 ay kendime müsaade tanıcamBen tıbbi genetik bölümüne gittim dedimki 3 düşük yaptım bakılmasını istiyorum dedim ama ozaman 2 düşük yapmıştım yalan söyledim kaç düşük yaptığını bilemezler tekrarlayan düşüklerim var de kan testi yaptırmak istiyorum de yaparlar
Valla 5 gün var test yapmıyorum ama hiç öncesinde belirtim olmamıştı. Bu sefer böyle baş ağrısı sivilce vs olunca bide dün bugün açlık hissediyorum acayip umutlansammı bilmiyorumÇok heyecanlı ben ilkinde neredeyse tüm belirtileri yaşamıştım en belirgin olanı kasık ağrısı idi ama kimyasal olacağı için mi o kadar ağrımıştı bilmiyorum regl sancısı gibi gece yatınca yokluyordu akıntım vardı ve göğüslerine dokunamıyordum acıdan
İşte rahime tutunamıyor bebek kimyasal da tüpten geçiyor döllenme oluyor dış gebelikte tüpten geçemiyor rahim içinde bir sorun olabilir ya pıhtılaşma ya hormonel belki spermden kaynaklı onlara bakmak lazımBenim doktor da çekmeyelim dedi 4 düşükte beta hcg yükseliyor kese yok kanama başlıyor belki benim tüptemi tıkalı acaba rahme ulaşamıyormuki kafamda deli sorular başka doktor bulup gidicem inşallah
Yapma yapma idrarı unut 5 gün daha sabret dua ediyorum sanaValla 5 gün var test yapmıyorum ama hiç öncesinde belirtim olmamıştı. Bu sefer böyle baş ağrısı sivilce vs olunca bide dün bugün açlık hissediyorum acayip umutlansammı bilmiyorum
Spermiogram çekindi normal hormonları normal tek FSH yüksek benimde hormonlarım iyi pıhtılaşma var hafif derece bir tek ben amh değerine baktırmadım ama hamile kolay kalıyorum amh değeri düşük olsa hamile kalmak zorlaşmazmıİşte rahime tutunamıyor bebek kimyasal da tüpten geçiyor döllenme oluyor dış gebelikte tüpten geçemiyor rahim içinde bir sorun olabilir ya pıhtılaşma ya hormonel belki spermden kaynaklı onlara bakmak lazım
Hadi inşallah totem yapalımYapma yapma idrarı unut 5 gün daha sabret dua ediyorum sana
Spermiogram çekindi normal hormonları normal tek FSH yüksek benimde hormonlarım iyi pıhtılaşma var hafif derece bir tek ben amh değerine baktırmadım ama hamile kolay kalıyorum amh değeri düşük olsa hamile kalmak zorlaşmazmı