Beklentim yok canımcım olmasada olurAh kuzum benim inşallah yine olacak
hepsi duz ciktiAyyy bakalım tutacak mı2. Ne çıktı
Şu dizilerdeki gibi bi günde hamile kalıp ertesi gün kusarak hamile olduğumuzu öğrensek ne vardıcadi kaynana hemde
ahh ahhh ne guzel olurduŞu dizilerdeki gibi bi günde hamile kalıp ertesi gün kusarak hamile olduğumuzu öğrensek ne vardı
Amin saol canım kısmetAllah Allah hayırlısı olsun diyelim öyleyse belki henüz bünye alışmamıştır dicem de dört de bilemedim ki Rabbim hayırlısını versin sağlıklısını versin
Bencede ama kusma olayı berbat ben 2 oğlumdada sabah bulantısı çok yaşadım 4. Aya kadar kusma yoktu ama bende midem devamlı bulanıyorduŞu dizilerdeki gibi bi günde hamile kalıp ertesi gün kusarak hamile olduğumuzu öğrensek ne vardı
Valla süper olur 2 kız bi oğlan veya 2 oğlan bi kızYap bakalım yumurtan çatlamış mıbugün de pik se gelsin üçüzler
Bende hep kızım olacak derdim 2 oğlan olduevet onu biliyorumda yinede belli olmaz tabi ben erkek istiyorum hep oglum olacak diyorum ne biliyosun diyorlar biliyorum iste oglum olacak diyorum
Ay allah korusun İnşallah sağlıklı gebelik olurHerkese merhaba yazılanların çoğunu okudum bende ekim ayında dış gebelik geçirdim ve bir tüpüm alındı laparaskopi oldum doktor dış gebeliğimin sebebini tüplerimin uzun olmasından kaynaklandığını söyledi o dış gebelik süreci o iğneler okadar zordu ki şimdi bu ay değerlendirdik yine ovuslayon testi kullandım şimdi yumurtlama günümden beri sağ kasığım ağrıyor dün akşam düşündüm de ya yine dış gebelik olursam korkudan ölmek üzereyim Allahım çok zor bir durum
Amin inş dış gebelik bu hayatta zor olaylardan biri o yüzden bu süreçte tekrar yaşamak istemiyorum çok korkuyorumAy allah korusun İnşallah sağlıklı gebelik olur
tabi onemli olan saglikli olmasi ama her insanin gonlunden gecen olur ya benim gonlum erkek diyorBende hep kızım olacak derdim 2 oğlan oldusağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyet önemli değil
Aynı durumdayız bende tek tüpümü kaybettim. Operasyon acılarımı hayal kırıklığımı, kalbi yanlış yerde atan bebeğimi hiç unutamıyorum. Ancak benimkine bir sebep bulamadılar. Ozaman ki doktor senin şanssızlığın demişti. Korkma lütfen iyiyi düşün iste ki iyi olsun. Diğer türlü çok yıpranırsın. Çok zor biliyorum ben halâ kendimi yarım hissediyorum. Ama Allah'tan geldi deyip yine Allah'a sığınıyorum. Yoksa altından kalkamam.Herkese merhaba yazılanların çoğunu okudum bende ekim ayında dış gebelik geçirdim ve bir tüpüm alındı laparaskopi oldum doktor dış gebeliğimin sebebini tüplerimin uzun olmasından kaynaklandığını söyledi o dış gebelik süreci o iğneler okadar zordu ki şimdi bu ay değerlendirdik yine ovuslayon testi kullandım şimdi yumurtlama günümden beri sağ kasığım ağrıyor dün akşam düşündüm de ya yine dış gebelik olursam korkudan ölmek üzereyim Allahım çok zor bir durum
Bana da ilk bebeğim kız olcak gibi geliyor heptabi onemli olan saglikli olmasi ama her insanin gonlunden gecen olur ya benim gonlum erkek diyor☺ kiz olursa da uzulmem tabiki yeterki saglikli olsun
Sürekli bunu düşünüp kötüyü çağırmayınAmin inş dış gebelik bu hayatta zor olaylardan biri o yüzden bu süreçte tekrar yaşamak istemiyorum çok korkuyorum
Evet eminim öyledir en sonkAmin inş dış gebelik bu hayatta zor olaylardan biri o yüzden bu süreçte tekrar yaşamak istemiyorum çok korkuyorum
aynen bizim evlenmeden önce bi komşumuz vardı takmıştı erkeğe erkek olana kadar doğurcam diyordu 6cıda erkek oldutabi onemli olan saglikli olmasi ama her insanin gonlunden gecen olur ya benim gonlum erkek diyorkiz olursa da uzulmem tabiki yeterki saglikli olsun
yok ilk 2 de geldi geldi gelmedi sansini kaybeder israrci olmayi hic sevmemEvet eminim öyledir en sonk
aynen bizim evlenmeden önce bi komşumuz vardı takmıştı erkeğe erkek olana kadar doğurcam diyordu 6cıda erkek oldu
Bunu yazan yaşan biri anlar o süreci o hayal kırıklıgını insanların sana acıyarak bakmasını bilmiyorum şuan adet tarihimi bekliyorum ama sanki hamileyim gibi hissediyorum ve sanki yine dış gebelik olmuş gibi hissediyorum 2 gündür hiç keyfim yokAynı durumdayız bende tek tüpümü kaybettim. Operasyon acılarımı hayal kırıklığımı, kalbi yanlış yerde atan bebeğimi hiç unutamıyorum. Ancak benimkine bir sebep bulamadılar. Ozaman ki doktor senin şanssızlığın demişti. Korkma lütfen iyiyi düşün iste ki iyi olsun. Diğer türlü çok yıpranırsın. Çok zor biliyorum ben halâ kendimi yarım hissediyorum. Ama Allah'tan geldi deyip yine Allah'a sığınıyorum. Yoksa altından kalkamam.
İnşallah çok korkuyorum elimde değilSürekli bunu düşünüp kötüyü çağırmayınburda aynı şeyleri yaşayan o kadar insan var ki yalnız değilsiniz inşallah allahım sağlıklı bir gebelik nasip eder