Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay allah korusun İnşallah sağlıklı gebelik olur

Bende hep kızım olacak derdim 2 oğlan oldu sağlıklı sıhhatli olsunlarda cinsiyet önemli değil
tabi onemli olan saglikli olmasi ama her insanin gonlunden gecen olur ya benim gonlum erkek diyor kiz olursa da uzulmem tabiki yeterki saglikli olsun

Aynı durumdayız bende tek tüpümü kaybettim. Operasyon acılarımı hayal kırıklığımı, kalbi yanlış yerde atan bebeğimi hiç unutamıyorum. Ancak benimkine bir sebep bulamadılar. Ozaman ki doktor senin şanssızlığın demişti. Korkma lütfen iyiyi düşün iste ki iyi olsun. Diğer türlü çok yıpranırsın. Çok zor biliyorum ben halâ kendimi yarım hissediyorum. Ama Allah'tan geldi deyip yine Allah'a sığınıyorum. Yoksa altından kalkamam.

Amin inş dış gebelik bu hayatta zor olaylardan biri o yüzden bu süreçte tekrar yaşamak istemiyorum çok korkuyorum
Sürekli bunu düşünüp kötüyü çağırmayın burda aynı şeyleri yaşayan o kadar insan var ki yalnız değilsiniz inşallah allahım sağlıklı bir gebelik nasip eder

Amin inş dış gebelik bu hayatta zor olaylardan biri o yüzden bu süreçte tekrar yaşamak istemiyorum çok korkuyorum
Evet eminim öyledir en sonk
tabi onemli olan saglikli olmasi ama her insanin gonlunden gecen olur ya benim gonlum erkek diyor kiz olursa da uzulmem tabiki yeterki saglikli olsun
aynen bizim evlenmeden önce bi komşumuz vardı takmıştı erkeğe erkek olana kadar doğurcam diyordu 6cıda erkek oldu

Evet eminim öyledir en sonk
aynen bizim evlenmeden önce bi komşumuz vardı takmıştı erkeğe erkek olana kadar doğurcam diyordu 6cıda erkek oldu
yok ilk 2 de geldi geldi gelmedi sansini kaybeder israrci olmayi hic sevmem

Bunu yazan yaşan biri anlar o süreci o hayal kırıklıgını insanların sana acıyarak bakmasını bilmiyorum şuan adet tarihimi bekliyorum ama sanki hamileyim gibi hissediyorum ve sanki yine dış gebelik olmuş gibi hissediyorum 2 gündür hiç keyfim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…