Benimde öyle başladı çamur gibi şimdi çok pıhtılı devam ediyor kocaman parçalar dökülüyorEvet söküldü normal regle döndü çok şükür
Günaydın canımGünaydınnnnm
Regl kanamanızdan kanda pıhtılaşma olup olmadığını anlayabilir miyizBenimde öyle başladı çamur gibi şimdi çok pıhtılı devam ediyor kocaman parçalar dökülüyor
Zannetmem gözle görülür şekilde çok pıhtılaşma olsa vucutta dolaşması mümkün olmazRegl kanamanızdan kanda pıhtılaşma olup olmadığını anlayabilir miyiz
Sirkeli su ile yıkayın hamile de olasanız zararı olmaz mantar varsa sirke yok ediyor kadın doğumcu önerdi düşük olmadan önce hamile iken benimde kaşıntım vardı ozaman kullandım bendeTakvime göre adetim dört gün geçti ama iki ay dikkat ettim otuz günde oldum dün de otuza tekabül ediyordu yine bir şey olmadı bugün de yok bir de kaşıntım var ama oda azaldı geçti alt tarafımda sarımsı akıntı da vardı mantar yada enfeksiyon mu olabilir ondan adet gecikir mi kızlar gebelik belirtim de yok beklenen adet gününden önce vardı belirtiler ama bugün tahmini de adet olsaydım reglimin beşinci günü olması gerek yada hadi bir olsun otuz gün dersek eğer belirtiler de kayboldu ne yapmalıyım
Olması ayrı dert olamaması ayrıEvet söküldü normal regle döndü çok şükür
Pıhtılaşman olma ihtimali yok coraspirin kullanıyorsunRegl kanamanızdan kanda pıhtılaşma olup olmadığını anlayabilir miyiz
Bişey sorcam canım ben aspirini içmeyi unutuyorum bazen düzenli içmeyince işe yaramazmıPıhtılaşman olma ihtimali yok coraspirin kullanıyorsun✔ kimyasaldan sonra çamur gibi gelmesi normal canım korkmaaz ağrılı geçmişti benim ama sonraki ay toparladım
Ben alarm kurdum her akşam 10 da içiyorum unutuyorsan alarm kur canım düzenli içmekte fayda varBişey sorcam canım ben aspirini içmeyi unutuyorum bazen düzenli içmeyince işe yaramazmı
İyi bari kuzum ben pıhtılaşmadan çok korkuyorum ya nedense, bi daha gebe kalırsam eğer pıhtılaşma varsa yine kimyasal olursa diye tırsıyorumPıhtılaşman olma ihtimali yok coraspirin kullanıyorsun✔ kimyasaldan sonra çamur gibi gelmesi normal canım korkmaaz ağrılı geçmişti benim ama sonraki ay toparladım
Aman kuzum düzenli olsun da olmaması daha kötü bu sefer regl gelsin diye bir sürü hormonal ilaç kullanmak zorunda kalırızOlması ayrı dert olamaması ayrı
gecen gun okumustum pihtilasmanin olmamasi icin 7 gun hic araliksiz icmek gerekiyormus ki tumkandaki pihtilasma yok olsun. Ara verilirse 1-2 gun bile olsa pihtilasma hemen baslarmis yine 7 gun gecmesi gerekirmis. Dogrulugunu bilemem ama boyle okudumBişey sorcam canım ben aspirini içmeyi unutuyorum bazen düzenli içmeyince işe yaramazmı
Evet mesela damar tıkanıklığı olanlar her gün düzenli içmek zorunda ben de düzenli içilmesinin daha faydalı olacağını düşünüyorum folik asit ten daha çok dikkat ediyorum asprin içmeye inşallah işe yarıyordurgecen gun okumustum pihtilasmanin olmamasi icin 7 gun hic araliksiz icmek gerekiyormus ki tumkandaki pihtilasma yok olsun. Ara verilirse 1-2 gun bile olsa pihtilasma hemen baslarmis yine 7 gun gecmesi gerekirmis. Dogrulugunu bilemem ama boyle okudum
Teşekkür ediyorum canım evet dünden beri öyle yaptım hemen kesildi şükür annem de söylemişti annemin de kendi yaptığı doğal sirke ile hemen halloldu şükür ki sizin düşük sebebi bu mantar falanmıydı yoksa yada adet geciktirir mi bu durumSirkeli su ile yıkayın hamile de olasanız zararı olmaz mantar varsa sirke yok ediyor kadın doğumcu önerdi düşük olmadan önce hamile iken benimde kaşıntım vardı ozaman kullandım bende