Hipertiroid hamilelikte ilaç kullanıyor diye biliyorum benim arkadaşım kullandı ama hamile kalmaya engel bi durum değil arkadaşım kaldı çünkü hatta hamileyken öğrendi bu durumu
ozaman benim gerçektende stresten : (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hipertiroid hamilelikte ilaç kullanıyor diye biliyorum benim arkadaşım kullandı ama hamile kalmaya engel bi durum değil arkadaşım kaldı çünkü hatta hamileyken öğrendi bu durumu
Şu kadınların hamileleğinden millete ne ya insanı olur olmaz strese sokuyorlar ben kimyasal yaşadığımı kendi anneme bile söylemedim hamile kalırsam da 12 hafta eşimden başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum aksi halde hep fuzuli stres yaratıyor insanlar, kadınların gebe kalma ve gebelik döneminde psikolojik olarak en rahat olmaları gereken dönem Bu arada Ovülasyon takibi yapıyor musun?ozaman benim gerçektende stresten : (
Allah öyle zihnihetleri kahretsin valla ne diyim kuzum ilaç kullanıyorumda ben uzun zamandır kullanıyorum değerlerin çok kötü değil ama şöyle bi durum var bebek rahime düşünce değerler değişiyor o yüzden kullanman gerekebilir. Hamile olunca gideceksin hastaneye aç karnına kan verceksin değerine bakıp ona göre vercekleryaaa peki ilaç kullandınızmı hiç öncesinde Manukabal adam bana vermedi valla senin vucüduna etkisi yok tsh ın da düşük yüksek değil dedi . ama benim eşimin ailesi beni yediği için daha 29 yaşındayım bebek die delirdiler evleneli 2 yıl olcak mayısta kadın doğuma gittim kızım senin stresten olmuo dedi hatta muayne günü yumurtlıuordum düşün
Ovülasyon takibi yap mutlaka haşimato hastalarının ne zaman yumudtlayacagı belli olmuyor instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip et ordan getirt adet bitsin başla takibeyaaa peki ilaç kullandınızmı hiç öncesinde Manukabal adam bana vermedi valla senin vucüduna etkisi yok tsh ın da düşük yüksek değil dedi . ama benim eşimin ailesi beni yediği için daha 29 yaşındayım bebek die delirdiler evleneli 2 yıl olcak mayısta kadın doğuma gittim kızım senin stresten olmuo dedi hatta muayne günü yumurtlıuordum düşün
Hadi hayırlısıGecen ay yaptim bu ay yapmadim kizdim teste =) nasil tutmaz diye gun asiri iliski yapiorm bu ay 2gunde bir bazen 3gunde bir bide bole denicem bide cok rahatim su ara kimse bana sormuo koroma yuzunden sanirim
Kimyasaldan sonra ilk gebelikmi canımKızlar çok ağrım var reglim çamur gibi sökülemedi bi türlü siyaha yakın bi renk ilk kez böyle bişi oluyor
Adet kaç gün geçti?Kızlar kasıklarımda patlayacak gibi bir sancı oluyor ara ara hamilelik belirtisi olabilir mi
benimde ilk gun oyle olmustu canimKızlar çok ağrım var reglim çamur gibi sökülemedi bi türlü siyaha yakın bi renk ilk kez böyle bişi oluyor ☹
Benim kimyasaldan sonra ki rehlim bu şekildeKızlar çok ağrım var reglim çamur gibi sökülemedi bi türlü siyaha yakın bi renk ilk kez böyle bişi oluyor ☹
Daha gecikmedi erken gebelik belirtisi olabilir miAdet kaç gün geçti?
Kızlar çok ağrım var reglim çamur gibi sökülemedi bi türlü siyaha yakın bi renk ilk kez böyle bişi oluyor ☹
[/QUOTE
Geçmiş olsun canım Bi sonraki gün normale döner mi acaba?Kızlar çok ağrım var reglim çamur gibi sökülemedi bi türlü siyaha yakın bi renk ilk kez böyle bişi oluyor ☹
Valla ben hiç belirti yaşamadım sadece ikiz gebeliğimde adete 2 gün kala hep uyudumBenim kimyasaldan sonra ki rehlim bu şekilde
Daha gecikmedi erken gebelik belirtisi olabilir mi
Bencede ertesi kendini belli eder canım
Evet söküldü normal regle döndü çok şükürNormal o zaman canım çok acıyodur rabbim sabrını versin