Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ozaman benim gerçektende stresten : (
Şu kadınların hamileleğinden millete ne ya insanı olur olmaz strese sokuyorlar ben kimyasal yaşadığımı kendi anneme bile söylemedim hamile kalırsam da 12 hafta eşimden başka kimseye söylemeyi düşünmüyorum aksi halde hep fuzuli stres yaratıyor insanlar, kadınların gebe kalma ve gebelik döneminde psikolojik olarak en rahat olmaları gereken dönem Bu arada Ovülasyon takibi yapıyor musun?

Allah öyle zihnihetleri kahretsin valla ne diyim kuzum ilaç kullanıyorumda ben uzun zamandır kullanıyorum değerlerin çok kötü değil ama şöyle bi durum var bebek rahime düşünce değerler değişiyor o yüzden kullanman gerekebilir. Hamile olunca gideceksin hastaneye aç karnına kan verceksin değerine bakıp ona göre vercekler

Ovülasyon takibi yap mutlaka haşimato hastalarının ne zaman yumudtlayacagı belli olmuyor instagramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip et ordan getirt adet bitsin başla takibe

Gecen ay yaptim bu ay yapmadim kizdim teste =) nasil tutmaz diye gun asiri iliski yapiorm bu ay 2gunde bir bazen 3gunde bir bide bole denicem bide cok rahatim su ara kimse bana sormuo koroma yuzunden sanirim

Kızlar çok ağrım var reglim çamur gibi sökülemedi bi türlü siyaha yakın bi renk ilk kez böyle bişi oluyor

Kızlar çok ağrım var reglim çamur gibi sökülemedi bi türlü siyaha yakın bi renk ilk kez böyle bişi oluyor ☹
[/QUOTE
Kızlar çok ağrım var reglim çamur gibi sökülemedi bi türlü siyaha yakın bi renk ilk kez böyle bişi oluyor ☹
Geçmiş olsun canım Bi sonraki gün normale döner mi acaba?

Canım daha önce yaşamadığın tarzda bi kasık ağrısıysa evet hamilelik belirtisi olabilir yüksek ihtimalle aslında insanın kendisini tanıması ile alakalı biraz, normalde regl öncesi kasık ağrıların oluyor mu, göğüslerin de şişkinlik acı oluyor mu bunların türü çeşidi nasıl bunları bilirsen hamilelik belirtilerini ayırt etmek daha kolay oluyor Ucanbilge

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…