Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman kuzum düzenli olsun da olmaması daha kötü bu sefer regl gelsin diye bir sürü hormonal ilaç kullanmak zorunda kalırız 🤦🏻‍♀️ hamile kalalım o zaman olmasın😍
Aynen öyle canım. Bende tüp bebek tedavisindeyken olamamıştım. Tarlusal diye bi İlaçla olmuştum. Ayy gelecekse kendi gelsin ne uğraştırıyo dedim.

İyi bari kuzum ben pıhtılaşmadan çok korkuyorum ya nedense, bi daha gebe kalırsam eğer pıhtılaşma varsa yine kimyasal olursa diye tırsıyorum 🤐
Korkma zaten böyle durumlarda 3 kez kimyasal olunca direkt genetik bakıyırlar ama düzenli içersen sıkıntı yaşaamzsın. Birde her kimyasal pıhtılaşma kaynaklı olmaz. Sperm kalitesizse de olabilir✔️ o yüzden korkma rahat ol kullanmaya devam et bırakma sıkıntı olacagını sanmam nedense hızlı hamile kalacagını hissediyorum💜🥰☕

Teşekkür ediyorum canım evet dünden beri öyle yaptım hemen kesildi şükür annem de söylemişti annemin de kendi yaptığı doğal sirke ile hemen halloldu şükür ki sizin düşük sebebi bu mantar falanmıydı yoksa yada adet geciktirir mi bu durum
Adet düzensizliği yapıyor kardeşim yaşadı çünkü aynı problemi etkiledi düzenini. Mantar illet bişi yüzde yüz pamuklu iç çamaşırı giyin✔️ mutlaka ütüleyin❗ günlük ped asla kullanmayın 🚫 ve regl olduğunuzda pedinizi sık sık değiştirin. Nem ve ıslaklık mantarı aktifleştiriyor. Naylonlu iç çamaşırı kesinlikle giyilmemesi gerekiyor.

Adet düzensizliği yapıyor kardeşim yaşadı çünkü aynı problemi etkiledi düzenini. Mantar illet bişi yüzde yüz pamuklu iç çamaşırı giyin✔️ mutlaka ütüleyin❗ günlük ped asla kullanmayın 🚫 ve regl olduğunuzda pedinizi sık sık değiştirin. Nem ve ıslaklık mantarı aktifleştiriyor. Naylonlu iç çamaşırı kesinlikle giyilmemesi gerekiyor.
Çok teşekkür ediyorum başıma sadece evlendiğimden bu yana iki defa geldi bunla beraber şaşkınım daha önce hiç yaşamadığım bir şey yaşaya yaşaya tecrübe ediniyoruz 🤦🏻‍♀️

Video içinde teşekkür ederim aslında pis kokuda yok önce ki yaşadığım da kaşıntılı idi akıntı falan da olmazdı olursa da normaldi rengi de kokusu da doktora ilk gittim de idrar yolu enfeksiyonu demişti antibiyotik falan kullandım bunda da yine hemen hemen aynı doktor da bol su iç idrar çık demişti ama yapsam da bir gün sonra aynıya dönüyor demek ki mantar oluyor öyleyse teşekkür ederim şükür ki dün azaldı bugün yok uzun sürmedi bu devam ederse doktora gideyim çünkü adetimi de çok geciktirdi beş gün falan

Korkma zaten böyle durumlarda 3 kez kimyasal olunca direkt genetik bakıyırlar ama düzenli içersen sıkıntı yaşaamzsın. Birde her kimyasal pıhtılaşma kaynaklı olmaz. Sperm kalitesizse de olabilir✔ o yüzden korkma rahat ol kullanmaya devam et bırakma sıkıntı olacagını sanmam nedense hızlı hamile kalacagını hissediyorum💜🥰☕
Kuzum ben de sperm kalitesizliği olabileceğini düşünmeye başladım neden dersen Ovülasyondan önce bizim korunmasız birliktelik oldu ovülasyonda 1 kere falan oldu eşim nöbetçiydi muhtemelen ilk ilişkiden gelen sperm döllendi o da vücutta 2 3 gündür olduğu için kalitesi düşmüş olabilir diye düşünüyorum ben. Bazen de vücut spermle ilk kez karşılaştığı için onu yabancı madde olarak algılıyormuş 🤦🏻‍♀️İnşallah daha büyük bir problemimiz yoktur🙏 Senin hissini yerim😍 allahım hepimizin kucağını doldursun tez zamanda 🤲

Video içinde teşekkür ederim aslında pis kokuda yok önce ki yaşadığım da kaşıntılı idi akıntı falan da olmazdı olursa da normaldi rengi de kokusu da doktora ilk gittim de idrar yolu enfeksiyonu demişti antibiyotik falan kullandım bunda da yine hemen hemen aynı doktor da bol su iç idrar çık demişti ama yapsam da bir gün sonra aynıya dönüyor demek ki mantar oluyor öyleyse teşekkür ederim şükür ki dün azaldı bugün yok uzun sürmedi bu devam ederse doktora gideyim çünkü adetimi de çok geciktirdi beş gün falan
Kuzu bi hap veriyor doktor eşin de sen de 1 tane içiyorsunuz anında kesiyor mantarı devam ederse bi git mantarın kaşıntısı çok kötü oluyor

Kuzu bi hap veriyor doktor eşin de sen de 1 tane içiyorsunuz anında kesiyor mantarı devam ederse bi git mantarın kaşıntısı çok kötü oluyor
Tamam canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için devam ederse gidicem dediğin gibi başladı mı hayatı çok olumsuz etkiliyor yara şişlik acı hepsini meydana getiriyor Allah kimseye göstertmesin yani 😊

Kuzum ben de sperm kalitesizliği olabileceğini düşünmeye başladım neden dersen Ovülasyondan önce bizim korunmasız birliktelik oldu ovülasyonda 1 kere falan oldu eşim nöbetçiydi muhtemelen ilk ilişkiden gelen sperm döllendi o da vücutta 2 3 gündür olduğu için kalitesi düşmüş olabilir diye düşünüyorum ben. Bazen de vücut spermle ilk kez karşılaştığı için onu yabancı madde olarak algılıyormuş 🤦🏻‍♀️İnşallah daha büyük bir problemimiz yoktur🙏 Senin hissini yerim😍 allahım hepimizin kucağını doldursun tez zamanda 🤲
Aminnnnnn anne olamasamda teyze olmak istiyorum bennnn🥰🥰🥰💜

ben bu ay hamileligi kafama cok taktim negatif gorursem yikilirim galiba😕 yine ruyamda hamileydim ama esim istemiyordu cok uzuluyordum👎👎

Kızlar ikinci kez kimyasal yaşadım.. iki genimde heterozigot mutasyon var genetik testi sonucum. Sizce kan pıhtılaşmasından dolayı mı kaybediyorum bebeklerimi.. şu virüs illeti yüzünden doktora gidip soramaz olduk..

Kızlar ikinci kez kimyasal yaşadım.. iki genimde heterozigot mutasyon var genetik testi sonucum. Sizce kan pıhtılaşmasından dolayı mı kaybediyorum bebeklerimi.. şu virüs illeti yüzünden doktora gidip soramaz olduk..
Olabilir canım coraspirin verdimi kullanman in doktor yoksa sonuctan sonra hiç mi gidemedin 😔😔✔️

Olabilir canım coraspirin verdimi kullanman in doktor yoksa sonuctan sonra hiç mi gidemedin 😔😔
Aile hekimi anlar mı bu işten acaba ben sonuçtan sonra henüz gidemedim dün öğrendim.. kimyasal gebelik yaşıyorum yaklaşık 3-4 gündür yoğun kanamam var geç kalındı yani.. zaten onun üzüntüsünü yaşıyorum burada bilenlere sormak istedim bu yüzden gitmeden önce..😓

ben bu ay hamileligi kafama cok taktim negatif gorursem yikilirim galiba😕 yine ruyamda hamileydim ama esim istemiyordu cok uzuluyordum👎👎
Kuzum stres yapma bak tüm hormonları etkiliyor mutlu ol olumlu düşün şuan çok büyük olasılıkla hamile kalacaksın güzel şeylere odaklan her şey çok güzel olcak🥰

Aile hekimi anlar mı bu işten acaba ben sonuçtan sonra henüz gidemedim dün öğrendim.. kimyasal gebelik yaşıyorum yaklaşık 3-4 gündür yoğun kanamam var geç kalındı yani.. zaten onun üzüntüsünü yaşıyorum burada bilenlere sormak istedim bu yüzden gitmeden önce..😓
Canım geçmiş olsun ☹️ çok detaylı bilgi vermez aile hekimi fakat doktorunu arayıp bilgi istesen telefondan yardımcı olmaz mı en azından başlaman içmen gereken bir ilaç varsa onu bilirsin. Ben de 1 kez yaşadım önlem amaçlı coraspine başladım pıhtılaşma riskine karşılık

Kuzum stres yapma bak tüm hormonları etkiliyor mutlu ol olumlu düşün şuan çok büyük olasılıkla hamile kalacaksın güzel şeylere odaklan her şey çok güzel olcak🥰
Merhaba benim pazartes değerim 711 den 706 ya düşmüştü sonra kanamam başladı hala adet görür gibi devam ediyor kanamam.. parça pıhtı tarzı şeyler henüz hiç gelmedi.. bu parçaların içimde kalma olasılığı var mı ?? Çok korkuyorum yoksa eninde sonunda düşecekler mi temizlenir miyim?? Çünkü ona göre Mayıs’ta tekrar hamilelik planlamak istiyoruz

Öyle deme yıkılmada bu ay olmasa öteki ay olur 🙏🏽🙏🏽🤲🏽 rabbim hayırlıca hayırlı evlat nasip etsin 🤲🏽🤲🏽
ayy ayyy stresi bi engelleyebilsem😫15 hun gecmek bilmez simdi🤨

X