Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazı durumlarda kürtaj oluyormuş kimyasalda sizin tahminen kaç haftalıktı? Kanama bitince tekrar bi kan verir değerin sıfırlandığını görün olmazsa ama gerekmez eğer daha kese oluşmadıysa bence

Teşekkür ederim canım inşaallah biran önce geçer kuzum.. ben en iyisi Pazartesi kadın doğuma gideyim herşeyi anlatayım ne yapmam gerektiğini söylesinler.. özelde gittiğim doktorum virüsten dolayı uzak mesafeden konuştu hiç ilgilenmedi bile ve çok yoğundu çok sinirlendim.. bugün çağırdı aslında ama gitmedim pazartesi başka doktora gideceğim.. numarasını bile vermedi ki arayayım.. en iyisi bana önerdikleri bir doktor var ona gitmek..

Bazı durumlarda kürtaj oluyormuş kimyasalda sizin tahminen kaç haftalıktı? Kanama bitince tekrar bi kan verir değerin sıfırlandığını görün olmazsa ama gerekmez eğer daha kese oluşmadıysa bence
Kese oluşmamıştı canım göremedim dedi doktor..

Kesinlikle iyi bi doktora git canım imkanın varsa özel muaynehanesi olan bi doktora git bakalım belki kan sulandırıcı iğne hap bişi kullanmanı önercek

Kesinlikle iyi bi doktora git canım imkanın varsa özel muaynehanesi olan bi doktora git bakalım belki kan sulandırıcı iğne hap bişi kullanmanı önercek
Tamam canım corasprine ne olur ne olmaz başladım kendi araştırmalarım doğrultusunda belki kimyasalı atlatmamada da faydaıs dokunur diye.. şu anda korkum vucüdum kendini temizler mi temizlerse ne zaman temizler aslında dış gebelikten de şüpheleneceğim dedi değerlerin düşmezse diye onu yapamadığım şükrediyorum bir yandan, karışık duygular içindeyim..

Dış gebelik çok çok daha kötü bunu operasyonsuz atlatırsın canım korkma bakalım Kanaman kaç gün sürecek asprini düzenli iç

Dış gebelik çok çok daha kötü bunu operasyonsuz atlatırsın canım korkma bakalım Kanaman kaç gün sürecek asprini düzenli iç
Bugün yoğun şekilde gelen 3üncü günüm ama lekelenmeleri de sayarsam 5. Günüm tamam canım düzenli devam edeceğim hayırlısıyla

4 .kez oldu bilmiyorumki nedensiz herşey normal değerlerim eşiminde

gecen gun okumustum pihtilasmanin olmamasi icin 7 gun hic araliksiz icmek gerekiyormus ki tumkandaki pihtilasma yok olsun. Ara verilirse 1-2 gun bile olsa pihtilasma hemen baslarmis yine 7 gun gecmesi gerekirmis. Dogrulugunu bilemem ama boyle okudum
Hmm ozaman unutmayım mutfağa koydum unutmam artık

Olurmu kız sperm testi yapılırken cinsel perhiz veriyorlar 4 gün sperm değerleri kalitesi iyi olması için 3 gün bekledi diye kalitesi düşmez

İlk gebelik te kimyasal olması kadınların yüzde 40 yaşıyormuş bence sen bidahaki hamileliği sağlıklı yaşayacaksın eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…