- 2 Ocak 2020
- 110
- 45
86 çıktı çok düşük yine öğleden sonra belli olacak korkuyorumGeç döllenmedir birde devlet hastanesinin aciline git sağlık ocaklarının makineleri çok net sonuçlar vermiyor
Korkma kuzum olacagı varsa oluyor iyi yada kötü dua edelim86 çıktı çok düşük yine öğleden sonra belli olacak korkuyorum
Canım dünden beri yazıyorum dış gebelik olamaz kimyasal olsa kanama başlardı. Ne zaman çıkacak sonucunKimyasal mi sizce yoksa diş mi çok korkuyorum
Evet bugün de pik bugünü de değerlendir
Doktor ile görüştün mü canım acaba86 çıktı çok düşük yine öğleden sonra belli olacak korkuyorum
Benim dış gebelikte değerim 6800 dü o yüzden değildir bence dedim. Kimyasaldada 900 küsürdü. Sağlık ocagının sisteminin yanlış olduğunu düşünüyorumDoktor ile görüştün mü canım acabaManukabal kimyasal belki daha başlamamış olabilir mi sağlıksız yükseliş gibi bazılarının 100 lere kadar çıkıp öyle düşüyormuş canım içini ferah tut dış gebelik değildir bence de bakalım doktor ne diyecek
İnşallah kuzumBenim dış gebelikte değerim 6800 dü o yüzden değildir bence dedim. Kimyasaldada 900 küsürdü. Sağlık ocagının sisteminin yanlış olduğunu düşünüyorum
Gittim doktor yüzde doksan gebesin sıkıntı yok dedi baktı 88 di değer pazar tekrar kan vrcm kanaman yok dedi dış gebelikte görünmüyor dedi normal dediKorkma kuzum olacagı varsa oluyor iyi yada kötü dua edelim
Çok şükür canımGittim doktor yüzde doksan gebesin sıkıntı yok dedi baktı 88 di değer pazar tekrar kan vrcm kanaman yok dedi dış gebelikte görünmüyor dedi normal dedi
Oda öyle olabilir dedi pazar günü tekrar vrcm kan ama 14 gün gecikmeye göre 88 az gibi ama adet haftası dollendigini düşündüm açıkçası o dönem akıntı ve üşüme vardı benim ovulasyon geç sanırım her ay adet haftası böyle oluyorumÇok şükür canımdemek ki sağlık ocağındaki cihaz bozukmuş
Oh çok şükürGittim doktor yüzde doksan gebesin sıkıntı yok dedi baktı 88 di değer pazar tekrar kan vrcm kanaman yok dedi dış gebelikte görünmüyor dedi normal dedi
Aynen çok yüksekti ve de 2.5 ay kanamam olduİnşallah kuzumkimyasalda da baya yükselmiş kuzu senin
Bende haşimatoyum koç gibide hamile kaldım hemde 3 kezKIZLARRRRRR ya benim de bir sorum olacak endokrin doktoru hashimato olduğunu ancak hamile kalmak istiorsan ilaç başlamayacağını söyledi
f4 üm 3,05
tsh 0,005
hipertiroidi fazla çalışıyormuş ama gebeliğe şu an engel değil senin değerin dedi üzerinden 6 ay geçicek hala bebiş yok ama adetim herşeyim tıkır tıkır : ( her doktor farklı söylüyo kimisi kalamazsın dio varmı bu durumda olan cok uzuluyorummmm
Hipertiroid hamilelikte ilaç kullanıyor diye biliyorum benim arkadaşım kullandı ama hamile kalmaya engel bi durum değil arkadaşım kaldı çünkü hatta hamileyken öğrendi bu durumuKIZLARRRRRR ya benim de bir sorum olacak endokrin doktoru hashimato olduğunu ancak hamile kalmak istiorsan ilaç başlamayacağını söyledi
f4 üm 3,05
tsh 0,005
hipertiroidi fazla çalışıyormuş ama gebeliğe şu an engel değil senin değerin dedi üzerinden 6 ay geçicek hala bebiş yok ama adetim herşeyim tıkır tıkır : ( her doktor farklı söylüyo kimisi kalamazsın dio varmı bu durumda olan cok uzuluyorummmm
Bende haşimatoyum koç gibide hamile kaldım hemde 3 kezkorkma dahat ol hamile kalınca git ilaç başlasınlar canım