Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bugun dundende koyu cikti Acaba 2 gun mu surdu yoksa dun degil miydi?

86 çıktı çok düşük yine öğleden sonra belli olacak korkuyorum
Doktor ile görüştün mü canım acaba Manukabal kimyasal belki daha başlamamış olabilir mi sağlıksız yükseliş gibi bazılarının 100 lere kadar çıkıp öyle düşüyormuş canım içini ferah tut dış gebelik değildir bence de bakalım doktor ne diyecek

Benim dış gebelikte değerim 6800 dü o yüzden değildir bence dedim. Kimyasaldada 900 küsürdü. Sağlık ocagının sisteminin yanlış olduğunu düşünüyorum

Doktor sağlık ocağı laboratuvarinin koronadan dolayı ilgilenmediğini birbirine yakın değer verdiğini düşündü dedi ilk 38.44 üç gün sonra kan vermişsin 4 gün sonra sonuçlanmış sonucu 38.42 boyle bir sonuç olamaz ddi

KIZLARRRRRR ya benim de bir sorum olacak endokrin doktoru hashimato olduğunu ancak hamile kalmak istiorsan ilaç başlamayacağını söyledi
f4 üm 3,05
tsh 0,005
hipertiroidi fazla çalışıyormuş ama gebeliğe şu an engel değil senin değerin dedi üzerinden 6 ay geçicek hala bebiş yok ama adetim herşeyim tıkır tıkır : ( her doktor farklı söylüyo kimisi kalamazsın dio varmı bu durumda olan cok uzuluyorummmm

Bende haşimatoyum koç gibide hamile kaldım hemde 3 kez korkma dahat ol hamile kalınca git ilaç başlasınlar canım

Hipertiroid hamilelikte ilaç kullanıyor diye biliyorum benim arkadaşım kullandı ama hamile kalmaya engel bi durum değil arkadaşım kaldı çünkü hatta hamileyken öğrendi bu durumu

Bende haşimatoyum koç gibide hamile kaldım hemde 3 kez korkma dahat ol hamile kalınca git ilaç başlasınlar canım

yaaa peki ilaç kullandınızmı hiç öncesinde Manukabal adam bana vermedi valla senin vucüduna etkisi yok tsh ın da düşük yüksek değil dedi . ama benim eşimin ailesi beni yediği için daha 29 yaşındayım bebek die delirdiler evleneli 2 yıl olcak mayısta kadın doğuma gittim kızım senin stresten olmuo dedi hatta muayne günü yumurtlıuordum düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…