Dış gebelikte betahcg çok yükseliyor muş sonra düşüyormuş sizinki düşük ama belki geç döllenme olabilirBaşına böyle kimsenin gelmedi mi acaba
Ben hastanede verdim 1 saatte çıkmıştı sonuç 26,7 idi beya reglden 1 gün önce 7 gün sonra 11 e düşmüştü o gün kanamam başlamıştı kimyasalBaşına böyle kimsenin gelmedi mi acaba
Yarın gitcem 12 gün geçti adetim
Bence de gidin bi an önce dış gebelikse en azından başında iğne ile sonlandırabilirsiniz geç kalırsanız ameliyat gerekir belki de hiç bişi yoktur betanız normaldir bi kadın doğuma görünün kesinHm sağlık ocağında sıkıntılı testler hastaneye gitseniz daha iyi olur
Kuzum ben de örüyorum bak resmini atayımYarin olmayan bebegime battaniye ormeye basliyorum belki battaniyenin hatrina gelir
yaa cok tatlis bu modele bende bakmistim bugun ama sunu yapmaya karar verdim tek tek motiflerle bu olusuyor yarin baslicam baklimKuzum ben de örüyorum bak resmini atayım
Ay nasıl yapcan bunu çok taatlışşş videosu falan var mı bu bitince ben de yapimyaa cok tatlis bu modele bende bakmistim bugun ama sunu yapmaya karar verdim tek tek motiflerle bu olusuyor yarin baslicam baklim☺
Eki Görüntüle 2616515
ya aslinda cok basit hatta seninkinden daha kolay once istedigin desenin sablonunu buluyosun boyle kare kare etamin sablonu diyolar sonra her bir kare bi motif oluyor ona gore oruyosun youtubeda yasemininoz gungor var onun sayfasindan bakabilirsin canimAy nasıl yapcan bunu çok taatlışşş videosu falan var mı bu bitince ben de yapim
Bakayım kuzum çok beğendimya aslinda cok basit hatta seninkinden daha kolay once istedigin desenin sablonunu buluyosun boyle kare kare etamin sablonu diyolar sonra her bir kare bi motif oluyor ona gore oruyosun youtubeda yasemininoz gungor var onun sayfasindan bakabilirsin canim
bak bak bebislerimizi ayni battaniyede uyuturuzBakayım kuzum çok beğendim❤
İnşallahDış gebelikte betahcg çok yükseliyor muş sonra düşüyormuş sizinki düşük ama belki geç döllenme olabilir
Ara ara sağ kasigim ağrıyor yok öyle bir agrimY Yenigelinn44 canım kasığında ağrı sol omuzdan kalbe vuran sancı böbreklerinde zonklama varmı?
İnşallahYarin olmayan bebegime battaniye ormeye basliyorum belki battaniyenin hatrina gelir
Tamam korkma ne zaman tuvalete oturunca kanaman başlar sırtına vurur kalp agrısı gibi olur o dış gebelik oluyor be. 2 kez gecirdim deneyimliyimAra ara sağ kasigim ağrıyor yok öyle bir agrim
Ben iyiyim geç döllenme olabilir miTamam korkma ne zaman tuvalete oturunca kanaman başlar sırtına vurur kalp agrısı gibi olur o dış gebelik oluyor be. 2 kez gecirdim deneyimliyim
Bnm ovulasyonum adetten bir hafta önceydiBen iyiyim geç döllenme olabilir mi
Geç döllenmedir birde devlet hastanesinin aciline git sağlık ocaklarının makineleri çok net sonuçlar vermiyorBen iyiyim geç döllenme olabilir mi
O zaman zaten normal öyle olması. Sadece kan testi makinesinin azizliğine uğramışsın anladığım kadarıylaBnm ovulasyonum adetten bir hafta önceydi