Canım solgar wm2000 bu konuda çok iyi hem bağışıklık güçlendirir hem tüm vitamin ve mineraller var hemde ayrıca folikasit almana gerek kalmaz içinde 400mq var.Kızlar vitamin desteği alacağım eşim ve kendim için. E, C ve D vitaminlerini kapsayan ne alabilirim var mı bildiğiniz ürünler?
Bu içerik nasıl senceManukabal
Test yaptın mı canım?Takvime göre adetim dört gün geçti ama iki ay dikkat ettim otuz günde oldum dün de otuza tekabül ediyordu yine bir şey olmadı bugün de yok bir de kaşıntım var ama oda azaldı geçti alt tarafımda sarımsı akıntı da vardı mantar yada enfeksiyon mu olabilir ondan adet gecikir mi kızlar gebelik belirtim de yok beklenen adet gününden önce vardı belirtiler ama bugün tahmini de adet olsaydım reglimin beşinci günü olması gerek yada hadi bir olsun otuz gün dersek eğer belirtiler de kayboldu ne yapmalıyım
Enfeksiyon gecikmeye sebep olabilir ama siz yine de bi idrar testi yapın varsa çıkar zaten baya gecikmişTakvime göre adetim dört gün geçti ama iki ay dikkat ettim otuz günde oldum dün de otuza tekabül ediyordu yine bir şey olmadı bugün de yok bir de kaşıntım var ama oda azaldı geçti alt tarafımda sarımsı akıntı da vardı mantar yada enfeksiyon mu olabilir ondan adet gecikir mi kızlar gebelik belirtim de yok beklenen adet gününden önce vardı belirtiler ama bugün tahmini de adet olsaydım reglimin beşinci günü olması gerek yada hadi bir olsun otuz gün dersek eğer belirtiler de kayboldu ne yapmalıyım
Yapmadım elimde bir tane var harcamakta pek istemiyorum aceleci davranmayayım diye bir de içimden gelmiyor test yapmak öyle de garip bi durumdayımTest yaptın mı canım?
Bende öyle düşündüm netten falan baktım kesin şeyler bulamadım testte de acele etmek istemiyorum işte dedim sorayım gecikme bundan olabilir mi diye muhtemel ondandır diye düşünüyorum gebeliğe hiç yoramıyorum çünkü aksine adette bayağı geçti belirtilerin artması gerekmez miydi bende aksine geçti hiçbiri yokEnfeksiyon gecikmeye sebep olabilir ama siz yine de bi idrar testi yapın varsa çıkar zaten baya gecikmiş
Hadi yap bebişim varsada ona göre sevinelim yoksada adeti bekleyelimYapmadım elimde bir tane var harcamakta pek istemiyorum aceleci davranmayayım diye bir de içimden gelmiyor test yapmak öyle de garip bi durumdayım
Herkeste belirti olmayabiliyor canım benim mesela ilk hamilelikte en belirgin belirti göğüslerim feci ağrıyordu ve gece yatağa yatınca kasık batmalarım oluyordu, bu ay da ovülasyonu değerlendirmedik ama yine göğüs ağrısı kasık sancısı oldu ama regl oldum yani regl belirtileri ile çok benzediği için pek bi ayırt edici yanı yok aslındaYapmadım elimde bir tane var harcamakta pek istemiyorum aceleci davranmayayım diye bir de içimden gelmiyor test yapmak öyle de garip bi durumdayım
Bari yarın sabah ilk idrar ile yapayım hani çok lavaboyada gitmiyorum ki ondan önce çok tuvalete çıkardım şimdi de hiç bana mısın demiyor hiçbir gebelik şüphem kalmadı adet gecikmesi hariç yarın yapam da haber ederim artık gerçi görünür mü bilmem geçen ay gebelik vardı test de gözükmedi idrar da zaten arkası da kimyasal oldu korkuyorum o yüzden erken öğrenmek istemiyorum galibaHadi yap bebişim varsada ona göre sevinelim yoksada adeti bekleyelim
İşte bende de vardı şimdi kayboldular araştırdım adet olunca geçermiş belirti bende olmadım heralde enfeksiyon falan mi bilmiyorum yarına olur muyum bilmiyorum geçen ay gebelik vardı kimyasal oldu gerçi ama o zaman da göğüs ucu ağrım vardı düşük yaptığımda geçti ağrı falan o yüzden de yok heralde dedim yarın test yapayım artık hayırlısı neyse o olsun sağlık ocağı da dibimde ama gidilmez şu sıralar daHerkeste belirti olmayabiliyor canım benim mesela ilk hamilelikte en belirgin belirti göğüslerim feci ağrıyordu ve gece yatağa yatınca kasık batmalarım oluyordu, bu ay da ovülasyonu değerlendirmedik ama yine göğüs ağrısı kasık sancısı oldu ama regl oldum yani regl belirtileri ile çok benzediği için pek bi ayırt edici yanı yok aslında
tesekkur ederim iyiyim ben de boyle hamilelik haberleri alinca heyecanlaniyorum merak ediyorumYok Tuğçecim kan vermedim, keseyi gördüm ya kalp atışını bekliyoruz, evdeyiz 2 hafta.
Sen nasılsın?
tesekkur ederim iyiyim ben de boyle hamilelik haberleri alinca heyecanlaniyorum merak ediyorum