bende senin gibi dusunuyorum hic kullanmadimKızlar ben merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum doğum kontrol hapları ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Ben vücuda ekstra bir hormon alınması karşıtıyım o yüzden hiç kullanmadım çok araştırdım çoğu doktor önerirken bazı bilim insanları uzun vadede kadınlık organlarına zararı olduğunu karanlık bir tarafı olduğunu kötü huylu tümörlerin oluşabilmesine zemin hazırladığını söylüyorlar. Sizler neler düşünüyorsunuz merak ettim
Doktorum vermiştin3 aydır kullanıyorum folik asit bitti farklı bir vitamin vermişti yumurta kalitesini arttırmak için onun vesilesi ile hamile kaldım diye düşünmüştüm ama kısmet olmadı 3 ay kullan gebelik olmazsa rahim filmi isticem demişti bu son ayım işte hayırlısı olur inşallah
Evlenmeden önce düzenliydi ama evliliğin belli döneminden sonra değişti özellikle son üç aydır çok düzensiz düzenleyicide kullandım 1 ayDaha önce düzenli miydi canım reglin ben de Kimyasaldan sonra ilk regli yaşayacağım ayın 10 u görünüyor ama bakalım gecikme olacak mı merak ediyorum
coraspin kullandın mı peki ?Doktorum vermiştin3 aydır kullanıyorum folik asit bitti farklı bir vitamin vermişti yumurta kalitesini arttırmak için onun vesilesi ile hamile kaldım diye düşünmüştüm ama kısmet olmadı 3 ay kullan gebelik olmazsa rahim filmi isticem demişti bu son ayım işte hayırlısı olur inşallah
Aynı fikirdeyim canım ama kişiye göre değişiyor kullanıp hiç sıkıntı yaşamayanlarda varKızlar ben merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum doğum kontrol hapları ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Ben vücuda ekstra bir hormon alınması karşıtıyım o yüzden hiç kullanmadım çok araştırdım çoğu doktor önerirken bazı bilim insanları uzun vadede kadınlık organlarına zararı olduğunu karanlık bir tarafı olduğunu kötü huylu tümörlerin oluşabilmesine zemin hazırladığını söylüyorlar. Sizler neler düşünüyorsunuz merak ettim
Kullanıyorum canım şuan 3. Kutudayımcoraspin kullandın mı peki ?
Ben ilk evlendiğimde yasmin kullandım bitkisel ve doğum kontrol hapları arasında en bitkisel olanı demişlerdiKızlar ben merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum doğum kontrol hapları ile ilgili ne düşünüyorsunuz ? Ben vücuda ekstra bir hormon alınması karşıtıyım o yüzden hiç kullanmadım çok araştırdım çoğu doktor önerirken bazı bilim insanları uzun vadede kadınlık organlarına zararı olduğunu karanlık bir tarafı olduğunu kötü huylu tümörlerin oluşabilmesine zemin hazırladığını söylüyorlar. Sizler neler düşünüyorsunuz merak ettim
Canım eşine kuruyemiş bal yedir yumurtlama zamanı enerji iyi oluyormuş kuruyemişbende senin gibi dusunuyorum hic kullanmadim
regl oldun mu canım 08.05 mi yazayım ?minseo canım benim bat tarihini yazabilirsin 07.04. Diye bidahaki tarih 08.05 olacak sanırım tarihlerde değişme olmazsa ☺
kuru incir yedircem bol bol bi gelsinde dun yedircektim unutmusumCanım eşine kuruyemiş bal yedir yumurtlama zamanı enerji iyi oluyormuş kuruyemiş
GEcikmesi İnan kötü bir şey keşke benimde öyle olsakızçeler benim regl geldiiiibaşkalarının gecikir benimki 2 gün erken geliyor böyle de delikanlıdır kendisi bekletmeyi hiç sevmez
kafan rahatladi hic olmazsakızçeler benim regl geldiiiibaşkalarının gecikir benimki 2 gün erken geliyor böyle de delikanlıdır kendisi bekletmeyi hiç sevmez
GEcikmesi İnan kötü bir şey keşke benimde öyle olsa
benimki saat gibi maşallahkafan rahatladi hic olmazsa☺
Ayyy inşallah yaaa25-26 nisanda benim olur sanirim umarim bidaha adet gormeyiz onun yerine keseler kalp atislari cinsiyetler ooo neler neler hadi hayirlisi