Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
malesef öyle oluyor kuzum kendinden çok onu düşünüyorsun ama boyatacaksan da elini çabuk tut
Kuaförler kapalı evde boyamak zorunda kalır ben allahtan kapanmadan önce kestirdim boyattım süper oldu hamile de kalsam 6 ay boya gerekmez dedi kuaförüm ompre yaptırdım üst taraf uzasada dip boyaya gerek olmuyor

bugün bir baş ağrısı aldı beni gidiyor çok kötüyüm ara ara kasıklarıma kramplar giriyor regl geliyor galiba

bugün bir baş ağrısı aldı beni gidiyor çok kötüyüm ara ara kasıklarıma kramplar giriyor regl geliyor galiba
bu ay boyle gecsinde bidahaki ay sıkı tut canim takip et insallah cift cizgileri goruruz

Bu pik dimi kizlar. kac gun degerlendirmek lazim ust uste?

Yarın yine yap aynı saatte onuda at canım yine bakayım. Yarın tam pik olur gibi ama mutlaka bugünü değerlendirin
aynen bugunden baslicam degerlendirmeye riske atmicam pik yarinda olsa zaten spermler 72 saate kadar yasiyor 3-4 gun araliksiz iliski olsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…