- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 41
Onuda duymuştum ben dene istersen aynıdır benceLaboquick marka nasıl ki çok farkediyor mu bu Ovülasyon testleri canım? N11 de falan var baktım da 24 adet ovülasyon+3 gebelik testi 35 tl eczaneye göre baya uygun fiyatı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onuda duymuştum ben dene istersen aynıdır benceLaboquick marka nasıl ki çok farkediyor mu bu Ovülasyon testleri canım? N11 de falan var baktım da 24 adet ovülasyon+3 gebelik testi 35 tl eczaneye göre baya uygun fiyatı
Kuaförler kapalı evde boyamak zorunda kalır ben allahtan kapanmadan önce kestirdim boyattım süper oldu hamile de kalsam 6 ay boya gerekmez dedi kuaförüm ompre yaptırdım üst taraf uzasada dip boyaya gerek olmuyormalesef öyle oluyor kuzum kendinden çok onu düşünüyorsun ama boyatacaksan da elini çabuk tut
Benim kullandığımdan al marka çok iyi çok kullandım hiç bozuk çıkmadı innovita marka bak instagramdan çok gebe var sayafada ovulasyotakiblisayfan ismiHmm anladım canım demek onlarda da bozuk çıkma olayı oluyor
bakıcam canım bu hafta çalışıyorum haftaya evdeyim sipariş vereceğimBenim kullandığımdan al marka çok iyi çok kullandım hiç bozuk çıkmadı innovita marka bak instagramdan çok gebe var sayafada ovulasyotakiblisayfan ismi
bu ay boyle gecsinde bidahaki ay sıkı tut canim takip et insallah cift cizgileri goruruzbugün bir baş ağrısı aldı beni gidiyor çok kötüyüm ara ara kasıklarıma kramplar giriyor regl geliyor galiba
inşallah kuzucumbu ay boyle gecsinde bidahaki ay sıkı tut canim takip et insallah cift cizgileri goruruz
pik bence canım Manukabal pik olunca 4 gün demiştiBu pik dimi kizlar. kac gun degerlendirmek lazim ust uste?
Eki Görüntüle 2616300
aynen degerlendircez bakalim bide bunun adet gununu beklemesi varpik bence canım Manukabal pik olunca 4 gün demişti
Evet 4 gün üst üstepik bence canım Manukabal pik olunca 4 gün demişti
Ayhh sorma en zoruda o ben 20-21 nisan bekleyecem bakalımaynen degerlendircez bakalim bide bunun adet gununu beklemesi var
Baş ağrısı bendede çok oluyorbugün bir baş ağrısı aldı beni gidiyor çok kötüyüm ara ara kasıklarıma kramplar giriyor regl geliyor galiba
minseo benide ekler misin 12 haftalık düşük yaptım geçen sene bu zamanlarda şimdi tekrar 5+3 hamileyim çok şükürÇok geçmiş olsun umarım en kısa sürede bebeğinize kavuşursunuz sebebleri araştırıldı mı
25-26 nisanda benim olur sanirim umarim bidaha adet gormeyiz onun yerine keseler kalp atislari cinsiyetler ooo neler neler hadi hayirlisiAyhh sorma en zoruda o ben 20-21 nisan bekleyecem bakalım
Yarın yine yap aynı saatte onuda at canım yine bakayım. Yarın tam pik olur gibi ama mutlaka bugünü değerlendirinBu pik dimi kizlar. kac gun degerlendirmek lazim ust uste?
Eki Görüntüle 2616300
aynen bugunden baslicam degerlendirmeye riske atmicam pik yarinda olsa zaten spermler 72 saate kadar yasiyor 3-4 gun araliksiz iliski olsun dimiYarın yine yap aynı saatte onuda at canım yine bakayım. Yarın tam pik olur gibi ama mutlaka bugünü değerlendirin
hoşgeldin ve allah bağışlasın canım düşük sebebi belli miydi çok üzüldümminseo benide ekler misin 12 haftalık düşük yaptım geçen sene bu zamanlarda şimdi tekrar 5+3 hamileyim çok şükür
Sağlıksız yumurta büyük ihtimalle canım oda pkos dan kaynaklı yani, teşekkür ediyorum inşallahhoşgeldin ve allah bağışlasın canım düşük sebebi belli miydi çok üzüldüm
Evet canım aynen olsun. Net olsun kafanda soru işareti olmasınaynen bugunden baslicam degerlendirmeye riske atmicam pik yarinda olsa zaten spermler 72 saate kadar yasiyor 3-4 gun araliksiz iliski olsun dimi