Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar rahatsız ediyorum kusura bakmayın arkadaşlar ayın 30 unda saglik ocağında hcg yaptırdım sonucum 38.44 çıktı ayın ikisinde tekrar yapıldı ama sonuç çok geç çıktı dört gün sonra çıktı oda 38.42 oldu doktor cihaz yanlış bakmış olabilir arızalı olabilir dedi.dun yine kan verdim bugün aldım sonucu 72.98 çıktı sizce sonuç ne olabilir
merhaba canım 2 günde bir 2 katına yükselerek artıyor beta hcg ben öyle biliyorum 8 günde 900-1000 lere çıkıyor az yükselmiş gibi senin kadın doğuma gittin mi ?

Şubat ayında kimyasal gebelik geçirdim. İlk gebeliğimdi. Bu ay Adetim beş gün gecikti hala bekliyorum dün test yaptım negatif çıktı. Kimyasal gebelikten sonra ne kadar sürede hasta oldunuz
Ben 10 gun sonra adet oldum hamilelik diye suphelenmistim ama 9. Gun yaptigim testte negatif olunca gecikme oldugunu anladim zaten 10. Gunde adet oldum

Merhabalar rahatsız ediyorum kusura bakmayın arkadaşlar ayın 30 unda saglik ocağında hcg yaptırdım sonucum 38.44 çıktı ayın ikisinde tekrar yapıldı ama sonuç çok geç çıktı dört gün sonra çıktı oda 38.42 oldu doktor cihaz yanlış bakmış olabilir arızalı olabilir dedi.dun yine kan verdim bugün aldım sonucu 72.98 çıktı sizce sonuç ne olabilir
Adete kaç gün var canım? Rahatsızlık yok bildiğimiz kadar cevaplarız 🤲🏽🙏🏽🥰

Adete kaç gün var canım? Rahatsızlık yok bildiğimiz kadar cevaplarız 🤲🏽🙏🏽🥰
seni bu arkadasin konusuna etiketlemistim canim dis gebelik olmasindan supheleniyordu bende senin daha iyi bilecegini soylemistim

3 testi de aynı yeremi yaptırdınız farklı yerde yapıldıysa değişiklik gösterebiliyor ama aynı yerde yaptırdıysanız sağlıklı yükselmiyor doktora gitseniz iyi olur

Cuma günü Ovülasyon testi sipariş etcem canım bakalım nasıl yumurtluyorum bi görim 😂 regl biter bitmez her gün mü yapcam
Evet hergün yumurtlama deyince gördüğüm bi rüya aklıma geliyor hamileydim ozaman sancım tutuyordu rüyamda hastane ye götürüyorlardı tavuk gibi yumurta çıkıyordu aklıma geldikçe gülüyorum bu rüyaya 🤣🤣🤣🤣🤣

Evet hergün yumurtlama deyince gördüğüm bi rüya aklıma geliyor hamileydim ozaman sancım tutuyordu rüyamda hastane ye götürüyorlardı tavuk gibi yumurta çıkıyordu aklıma geldikçe gülüyorum bu rüyaya 🤣🤣🤣🤣🤣
Hahahah ben de eşime yumurtlama diyince sen tavuk musun diyor 🤣🤣🤣🤣

3 testi de aynı yeremi yaptırdınız farklı yerde yapıldıysa değişiklik gösterebiliyor ama aynı yerde yaptırdıysanız sağlıklı yükselmiyor doktora gitseniz iyi olur
Evet aynı yer ama çok geç çıktı sonuçlar üç dört günde ilk e nabizda 0 görünüyorlardı sonra duzeltildi

X