Geçmiş olsun canımBurdayımm :))
Nihayet ameliyattan sonra
Burdayımmm
nihayet ameliyattan sonraki 33. Günümde regl oldum.
Yalnız epey ağır bir pms ( sinirsel açıdan ) geçirdim ve reglimde ağrılı oldu epey
Nisanı da devirdik mi inşallah diyorum şu korona muhabbetleri biterde , mayısta bi rahim filmi çektiririm. Allahım inşallah sol tüp açıktır mayıstan itibaren denemelere devam ederiz yumurta takibiyle diyorum.
Öyle işte ittirip kaktırmaca :)
Umut fakirin ekmeği
Günaydın canım ben evet kullanıyorum bu 2.ayımdı 4 ay önce dış gebelik sonucu sağ tüplerim ve yumurtalığım alındı. Sadece sol tarafa kalmıştım. Ordada yumurtlama olmuyordu clife sayesinde bu ay yumurtlama oldu hatta 2 gün üst üste oldu. Degerlerimi düzeltti.
Bende instagram dan aldım sayfanın ismi ovulasyontakiplisayfan markası innovia ben 30 adet ovulasyon çubuğu 4 adet erken gebelik testi aldım 60 tl ödedim kargo ücretsiz
Clife benzeri macun bende kullanıyorum ismi naturellen içerikleri çok benzerGünaydın canım ben evet kullanıyorum bu 2.ayımdı 4 ay önce dış gebelik sonucu sağ tüplerim ve yumurtalığım alındı. Sadece sol tarafa kalmıştım. Ordada yumurtlama olmuyordu clife sayesinde bu ay yumurtlama oldu hatta 2 gün üst üste oldu. Degerlerimi düzeltti.Bence ürün içeriğide iyi denemekte fayda var
Ben çok memnun kaldım valla. Bana yumurtlama olmaz 1 sene demişlerdi tembellik vardı filan şimdi şükürClife benzeri macun bende kullanıyorum ismi naturellen içerikleri çok benzer
Laboquick marka nasıl kiBende instagram dan aldım sayfanın ismi ovulasyontakiplisayfan markası innovia ben 30 adet ovulasyon çubuğu 4 adet erken gebelik testi aldım 60 tl ödedim kargo ücretsiz
ben o markayi biraz arastirdim bozuk cikiyormus testler ovula diye bi marka aldim o da uygun fiyatliydi 1 tane bozuk cikti sadece ya da bozuk degildi ben cok damlattim yayildi bilmiyorumLaboquick marka nasıl kiçok farkediyor mu bu Ovülasyon testleri canım? N11 de falan var baktım da 24 adet ovülasyon+3 gebelik testi 35 tl eczaneye göre baya uygun fiyatı
Hmm anladım canım demek onlarda da bozuk çıkma olayı oluyorben o markayi biraz arastirdim bozuk cikiyormus testler ovula diye bi marka aldim o da uygun fiyatliydi 1 tane bozuk cikti sadece ya da bozuk degildi ben cok damlattim yayildi bilmiyorum
aynen canim bozuk cikabiliyorHmm anladım canım demek onlarda da bozuk çıkma olayı oluyor
canım bence ertele ne olur ne olmaz kimyasal sonuçta deriden emilip hormonları etkileyebilir.kuaföre mi gideceksin çok dikkat etkizlar bi sorum var size bugun ya da yarin sacimi boyatmayi dusunuyorum acma ve boyama islemi yapilacak yumurtlamada aynen bugun ya da yarin olacak ya zarari olur mu acaba?
kuaforumle samimiyiz evde boyayacakti ama kararsiz kaldim hazir hamilelik yokken boyatiyim demistim dipler baya cikticanım bence ertele ne olur ne olmaz kimyasal sonuçta deriden emilip hormonları etkileyebilir.kuaföre mi gideceksin çok dikkat et
bilemedim kuzum valla nette şöyle bişi okudum bak galiba zaralı değilmiş hamile olunmadığı içinkuaforumle samimiyiz evde boyayacakti ama kararsiz kaldim hazir hamilelik yokken boyatiyim demistim dipler baya cikti
amaaan bu hamilelik isleri ne kadar zor ya herseyi en ince detayina kadar dusunuyoruz bebisler gelse bari de bu strese degse. Ben eskiden cok suslu cok bakimliydim simdi bi sac boyatmaya cekinir oldumbilemedim kuzum valla nette şöyle bişi okudum bak galiba zaralı değilmiş hamile olunmadığı için
SAÇ BOYATMA
Yumurtlama zamanında saç boyatmanın daha henüz gerçekleşmemiş bir gebeliğe zarar vermeyeceği düşünülür. Zira daha anneden beslenen bir embryo olmadığı gibi embryo dahi ortada bulunmamaktadır. Sevgilerimle.
Dr. Gurur Polat
malesef öyle oluyor kuzum kendinden çok onu düşünüyorsunamaaan bu hamilelik isleri ne kadar zor ya herseyi en ince detayina kadar dusunuyoruz bebisler gelse bari de bu strese degse. Ben eskiden cok suslu cok bakimliydim simdi bi sac boyatmaya cekinir oldum