Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz ilk çocuk düşündüğümüz şubat ayında ovulasyon testi kullanarak ilk deneme de gebe kaldım . Ama dış gebelik olduğu için çok üzüldüm. Yaşım 28 bu arada
İğne nin kötü sonuçları var ise doktorun dediğine uymak lazım allah korusun sağlıklı sıhhatli gebelik bebiş nasip etsin hepimize🤲🤲🤲🤲🤲

Siz dış gebelik sonrası hamile kaldınız mı?
Evet canım 2 kez daha kaldım hatta en son gebeliğim ikizdi birisi rahimde birisi tüplerde büyümüş o yüzden yine dış gebelik oldu. Sana tavsiyem zamanını bekle. 2.gebeliğin olmadan öncede tüperin tıkalı olmadığından emin ol. Bak yaşın daha 28 miş. Ben 38 yaşındayım.ben hamile kaldımsa herkes kalır🤲🏽 kafana takma 🙏🏽🤲🏽👍🏽

Mrb çatlatma iğnesinden 16 gün sonra gebelik testi yaptım pozitif çıktı adet günümü beklemeden hastaneye gittim ve kese görünmedi dış gebelik dendi hcg değerim 516 çıktı. 2 gün sonra Kendi doktoruma gelince de ufak kese görünüo dedi ve hcg değerim 1771 çıktı ama net konuşmadı. Bir hafta sonra kontrolüm var sizce dış gebelik olur mu çok korkuyrm

Mrb çatlatma iğnesinden 16 gün sonra gebelik testi yaptım pozitif çıktı adet günümü beklemeden hastaneye gittim ve kese görünmedi dış gebelik dendi hcg değerim 516 çıktı. 2 gün sonra Kendi doktoruma gelince de ufak kese görünüo dedi ve hcg değerim 1771 çıktı ama net konuşmadı. Bir hafta sonra kontrolüm var sizce dış gebelik olur mu çok korkuyrm
Artış iyi bence değildir ağrı kanama varmı dış gebelikte ağrı çok oluyor diyorlar inşallah değildir stres insanı çok etkiliyor içinizi ferah tutun bence 😊😊😊

Hayır. Bu durum oluşları bir hafta oldu herhangi bir kanama veya lekelenme yok. Ağrım da normal kasık ve ağırlıklı karın ağrısı.. Umarım bir şey olmaz.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Yanılmayın lütfen tedbiri elden bırakmayın. Ağrısız kanamasız 7. Haftaya girdim dış gebelikte. Doktor bile şaşırmıştı.

Artış iyi aslında bu kez gittiğinde belli olur korkma bu arada sancı agrı kasıkta sızlama agrının koluna vurma ve zonklama şeklinde agrı olursa mutlaka hastaneye git. Ama 516 olan degerde kese görmemesi normal bence seni korkutmuş doktor. Sanmam olacagını🤲🏽🤲🏽🤲🏽

Kızlarrrr günaydınnn ☕ ☕ ☕ dün istanbuldaydım sabah gittim akşam geri döndüm trafik berbattı her gerde ölçüm yaptılar ve 5 saatte köprüyü geçemedim inanılmaz ödem oldu şişlikten bayılcam varmı önerisi olan 😔😔☕🤲🏽

Kızlarrrr günaydınnn ☕ ☕ ☕ dün istanbuldaydım sabah gittim akşam geri döndüm trafik berbattı her gerde ölçüm yaptılar ve 5 saatte köprüyü geçemedim inanılmaz ödem oldu şişlikten bayılcam varmı önerisi olan 😔😔☕🤲🏽
Kekik demle canım iyi geliyor şişkinliğe cidden şu dönemde evden çıkılmaz☹️

Yanılmayın lütfen tedbiri elden bırakmayın. Ağrısız kanamasız 7. Haftaya girdim dış gebelikte. Doktor bile şaşırmıştı.
Benim kimyasalda kasık sancım oluyordu normal bi gebelik belirtisi mi anormal mi bilemedim şimdi hamile olmasam bile kasığım sancıyınca tüylerim diken diken oluyor😣

Günaydın hanımlar 35 gün oldu hala olamadım adet çok can sıkıcı böyle beklemek bi olsada. Rahatlasam 🤲

X