- 12 Mart 2020
- 479
- 412
- 34
Ben eşime bu ay her gün 3 avuç ceviz yedirdim bu ay bir de yeşil biber her sabah kahvaltıdaBu ay olmazsa temmuzda serumla verelim pekmezi kocalara
Evet soğuk pres benim eşim kullandı faydasını gördük kullandığı ay gebe kaldımKızlar keçiboynuzu pekmezi tüketen ya da eşine yediren var mı aranızda? Bazı doktorlar ısrarla erkeklerin tüketmesi gerektiğini söylüyor, doğal bi besin kaynağı sperm hızını ve kalitesini artırıyormuş sanırım önümüzdeki ay denicem bunu kendim de içeceğim
Hadi inşallah bizde de işe yarasın hünnap diye bi marka var onu alayım diyorumEvet soğuk pres benim eşim kullandı faydasını gördük kullandığı ay gebe kaldım
Kız o ne 3 avuç maşallahBen eşime bu ay her gün 3 avuç ceviz yedirdim bu ay bir de yeşil biber her sabah kahvaltıda
Az kaldı canım bitiyorBugün biter mi çok kötü bi günbaşım çatlıyor yorgunluktan
Son 2 saatAz kaldı canım bitiyor
Markasını bilmiyorum yazlığa geldim ben evde olsam bakardım ama saraçoğlun keçi boynuzu pekmezini alacaktım sonra araştırdım soğuk pres olması yeterliymiş gidip aktaran almıştıkHadi inşallah bizde de işe yarasın hünnap diye bi marka var onu alayım diyorum
Anladım canım bakayım ben de tekrar biMarkasını bilmiyorum yazlığa geldim ben evde olsam bakardım ama saraçoğlun keçi boynuzu pekmezini alacaktım sonra araştırdım soğuk pres olması yeterliymiş gidip aktaran almıştık
Ama gerçekten tırmandı.Kız o ne 3 avuç maşallahadamı düz duvara tırmandırtcan
Benim ki normalde tırmanıyor bi de günde 3 avuç ceviz yeseAma gerçekten tırmandı.
Buyuk değişiklikler oldu tavsiye ederim ahahaahah
İşte evet evet aynısı.Benim ki normalde tırmanıyor bi de günde 3 avuç ceviz yese
Bu arada kuzum doktor söyledi bana biber deki vitamin ve cebzi sperm kalitesini çok yükseltiyormuşBenim ki normalde tırmanıyor bi de günde 3 avuç ceviz yese
tahta kasikla yenmesi gerektigini soyluyorlar canim zaten kasigiyla satiliyor genelde aklinda bulunsunHadi inşallah bizde de işe yarasın hünnap diye bi marka var onu alayım diyorum
Ben her gün değerlendirdim gün aşırı yapcam bu ayİşte evet evet aynısı.
Ama Tabi gun aşırı olması lazımdı.tek bir gunu bile kacırma yalım dedik.
Normalde inanılmaz yogun calısıyoruz.
Hani bazen dedim uyku daha tatlı gelmesin diye cevizleri verince Bi pişman olmadım degil
Gun aşırı olması daha kaliteli oluyormuş.Ben her gün değerlendirdim gün aşırı yapcam bu ay
Aa tamam canım sağol aklımda olsuntahta kasikla yenmesi gerektigini soyluyorlar canim zaten kasigiyla satiliyor genelde aklinda bulunsun