- 11 Nisan 2016
- 307
- 208
- 32
İnşallah canım inşallahİnşallah sağlıkla devam eder canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallahİnşallah sağlıkla devam eder canım
Bana da erkek gibi geldi bakalim hayirlisihayirlisi bakalim kendimi kiza da hazirlamaya basladim ama erkek olursa bana dogum gunu hediyesi olur
Yumurtlaman örnek veriyorum 5inde oldu ama spermle 11 inde dölleniyor.. Bu durumda adette gecikiyor olanlar var inşallah öyledirİnşallah öyledir ya
Geç döllenme nasıl oluyor ki sonucta yumurta nın olustugu tarih belli yoksa o mu değişiyor.
Gözünaydın güzelimmmKızlar bende şimdi yaptığım idrar testinde net olarak ikinci çizgiyi gördüm yarın kan vericem inşallah Rabbim isteyen herekese nasip etsin belimde ki çekilme gibi ağrı en belirgin belirtimdi bu arada fikir olsun
Ben gördüm valla silik ikinci cizgiyiYumurtlaman örnek veriyorum 5inde oldu ama spermle 11 inde dölleniyor.. Bu durumda adette gecikiyor olanlar var✔ inşallah öyledir
Benim ilk gebeliğimle çok farklı ya kimyasal olanla.Son günler özellikle ayakta durunca çok fena ağrı giriyordu sanki belimde bişeyler çekiliyor asılıyorlar gibi göğüs ucu kaşıntısı, arada hafif baş dönmesi bir kere çarpıntım olmuştu çok fenaydı böyle belirtilerim var artık bakalım
Bu topik herkese ugurlu geliyor bak canımMaşallah devamı sağlıkla gelsin inşallah ne zamandır istiyordun canım
Günaydın canım evet buranın uğruna inanıyorumBu topik herkese ugurlu geliyor bak canım
Gunaydın bu arada
Ben varim cnm aldim esime buay netten siparis verdm organik sertifikali bir urun epey ise yariomus kullananlar var baya cevremdeKızlar keçiboynuzu pekmezi tüketen ya da eşine yediren var mı aranızda? Bazı doktorlar ısrarla erkeklerin tüketmesi gerektiğini söylüyor, doğal bi besin kaynağı sperm hızını ve kalitesini artırıyormuş sanırım önümüzdeki ay denicem bunu kendim de içeceğim
Ben de denicem bakalım benim babam mide rahatsızlığı için senelerdir içiyor çok memnun erkek üremesine de çok Faydalı ymış spermin yumurtaya tutunma problemlerini de ortadan kaldırıyorum vitamin sonuçta denemekten zarar gelmez çakşır soğan suyu gibi şeylerden ben korkuyorum pekmezi zararı olmazBen varim cnm aldim esime buay netten siparis verdm organik sertifikali bir urun epey ise yariomus kullananlar var baya cevremde
Bu ay olmazsa temmuzda serumla verelim pekmezi kocalaraKızlar keçiboynuzu pekmezi tüketen ya da eşine yediren var mı aranızda? Bazı doktorlar ısrarla erkeklerin tüketmesi gerektiğini söylüyor, doğal bi besin kaynağı sperm hızını ve kalitesini artırıyormuş sanırım önümüzdeki ay denicem bunu kendim de içeceğim
AyNen cnm caksir vs bitkisel deyip gecebilioruz cogu kez ama masum olmayan yanlari da olabiliyor hepimizin kimyasi farkli sonucta ama bu pekmezi tuketebilirsiniz gonul rahatligiyla,ben 2 cocugumdada 1yastan itibaren aralikli kullanmistim simdi de dedigim gibi esime yediriorumBen de denicem bakalım benim babam mide rahatsızlığı için senelerdir içiyor çok memnun erkek üremesine de çok Faydalı ymış spermin yumurtaya tutunma problemlerini de ortadan kaldırıyorum vitamin sonuçta denemekten zarar gelmez çakşır soğan suyu gibi şeylerden ben korkuyorum pekmezi zararı olmaz
Aynen damardanBu ay olmazsa temmuzda serumla verelim pekmezi kocalara
Biz de deneyelim bakalımAyNen cnm caksir vs bitkisel deyip gecebilioruz cogu kez ama masum olmayan yanlari da olabiliyor hepimizin kimyasi farkli sonucta ama bu pekmezi tuketebilirsiniz gonul rahatligiyla,ben 2 cocugumdada 1yastan itibaren aralikli kullanmistim simdi de dedigim gibi esime yediriorum
Günaydın canımgunaydin herkeseee
MerhabaMerhaba kızlarrrr, ☂