- 5 Mart 2013
- 23.545
- 44.669
Evet ben de öyle denicem bu ay kuzumGun aşırı olması daha kaliteli oluyormuş.
Zaten bos geçtiğin gün canlı kalıyor ya içeride.
Doktorum öyle demişti bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben de öyle denicem bu ay kuzumGun aşırı olması daha kaliteli oluyormuş.
Zaten bos geçtiğin gün canlı kalıyor ya içeride.
Doktorum öyle demişti bana
Bence gerek kalmayacak canım. Bak göreceksinEvet ben de öyle denicem bu ay kuzum
Ay sen çok eminsin bi de ben emin olabilsemBence gerek kalmayacak canım. Bak göreceksin
Yarın kan vericem cok heyecanlıyımEvet ben de öyle denicem bu ay kuzum
İnanç güzel şey kuzum.Ay sen çok eminsin bi de ben emin olabilsem
Ben de senin adına heyecanlıyım canım güzel sonuçlar alırsın inşallahYarın kan vericem cok heyecanlıyım
Haklısın canımİnanç güzel şey kuzum.
İnancını kaybetme.
Bugün tekrar test yaptın mı canımİnanç güzel şey kuzum.
İnancını kaybetme.
Yok hayır yapmadım. Direkt doktoruma yazdım whatsapptan, kan testi yaptıralım sonuc kesin olsun dedi.Bugün tekrar test yaptın mı canım
İlk haftalar normal diyolar canım bence tam yerleşme dönemleri normal rahim büyüyorKızlar kasık agrım bazen cok kuvvetli oluyor valla korkuyorum ya
Evet normal öyle ol ası bel ağrısı da olurKızlar kasık agrım bazen cok kuvvetli oluyor valla korkuyorum ya
Bel ağrısı zaten 15 gundur hic gecmiyor masallah ama kasık agırdıgında sanki adet olacakmışım gibi oluyor ama gelen giden yok tabiEvet normal öyle ol ası bel ağrısı da olur
ben bu ay denedim ve işe yaradı sanırım hamilelik olduğuna göre...ki benim eşimde de sayı sınıra yakın çıkmıştı. sadece ondan mıdır bilemeyiz tabii, ama illa ki yardımı olmuştur herhalde..Kızlar keçiboynuzu pekmezi tüketen ya da eşine yediren var mı aranızda? Bazı doktorlar ısrarla erkeklerin tüketmesi gerektiğini söylüyor, doğal bi besin kaynağı sperm hızını ve kalitesini artırıyormuş sanırım önümüzdeki ay denicem bunu kendim de içeceğim
hadi hayırlısı, Allah yüzünüzü güldürsünYarın kan vericem cok heyecanlıyım
Günaydın canım o zaman El-FatihaGunaydin kizlar Bugun mutlu degiliz Bihter bacimizin olum yildonumu helva kavurcam gelin
burdaki bazi insanlar cileden cikarir insani ondan yemistir. Cahile cahil demek bile suc burda sonuctaManukabal ban yemiş
Sabah biri iç çamaşırının pis resmini koymuş yerleşme kanaması mı diye kör olsaydım da görmeseydim midem kalktı resmen ban yememek için hızlıca uzaklaştım sayfadanburdaki bazi insanlar cileden cikarir insani ondan yemistir. Cahile cahil demek bile suc burda sonucta
GünaydınGunaydin kizlar Bugun mutlu degiliz Bihter bacimizin olum yildonumu helva kavurcam gelin