Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilk gebeliğimle çok farklı ya kimyasal olanla.
Onda inanılmaz şişlikler yaşadım. Balon gibi oldum özellikle ayaklarım ve goguslerim.
Gebelikte hic beklemiyodum adetten 2 gun once sırf silik ve agrı İcin acile gittim orda ben sikayet lerimi söylediğimde test yaptılar da ögrenmiştim.
Bu ay surekli ayaklarıma baktım evet şiş ama normal yorulmuş gibi şişiyor. Dinlenirken zaten sorun yok.
Göguskerime baktım mesela abartı hic bisey yoktu benim zTen adete yakın başlayıp canımı cok yakarlar ve cok siserler fark göremedim.
Sanırım tek fark surekli uykuyu dusunmem,
Ve yumurtlamadan 1 hafta sonra anlamsız bir sekilde baslayan kasık ve bel agrılarım.
Bir de idrar konusunda haklılarmış.
Geçen hafta kamptaydık,
Yani cadırdan cıkıp 40 kere tuvalete gidiyordum bu arada ben gece hic uyanmam idrar İcin.
Tabi silik cizgiye guvenip anlattım bu kdr Bi netleşsin hayırlısı ile.

Kızlar keçiboynuzu pekmezi tüketen ya da eşine yediren var mı aranızda? Bazı doktorlar ısrarla erkeklerin tüketmesi gerektiğini söylüyor, doğal bi besin kaynağı sperm hızını ve kalitesini artırıyormuş sanırım önümüzdeki ay denicem bunu kendim de içeceğim

Ben varim cnm aldim esime buay netten siparis verdm organik sertifikali bir urun epey ise yariomus kullananlar var baya cevremde

Ben varim cnm aldim esime buay netten siparis verdm organik sertifikali bir urun epey ise yariomus kullananlar var baya cevremde
Ben de denicem bakalım benim babam mide rahatsızlığı için senelerdir içiyor çok memnun erkek üremesine de çok Faydalı ymış spermin yumurtaya tutunma problemlerini de ortadan kaldırıyorum vitamin sonuçta denemekten zarar gelmez çakşır soğan suyu gibi şeylerden ben korkuyorum pekmezi zararı olmaz

Bu ay olmazsa temmuzda serumla verelim pekmezi kocalara

AyNen cnm caksir vs bitkisel deyip gecebilioruz cogu kez ama masum olmayan yanlari da olabiliyor hepimizin kimyasi farkli sonucta ama bu pekmezi tuketebilirsiniz gonul rahatligiyla,ben 2 cocugumdada 1yastan itibaren aralikli kullanmistim simdi de dedigim gibi esime yediriorum

Biz de deneyelim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…