Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım eğer Ovülasyon ile takip ettiysen ve geç yumurtlama olmadıysa regl gecikmesinde idrarda çıkar artık

Canım eğer Ovülasyon ile takip ettiysen ve geç yumurtlama olmadıysa regl gecikmesinde idrarda çıkar artık
Ya ben Açıkcası kendi imkanlarıyla test kullanmadan yaptım. 2 gunde bir ilişki oldu.
Zaten döngüm hep sabittir.
24 günde bir adet olurum.
Kasıklarım da ki ağrıyı pek çözemiyorum yani hep adet olacam sanıyorum ama birşey yook.
Olmadj bugun de bekleyeyim diyorum.
Sabah ilk idrarı kaçırdım cunku

Anladım canım o zaman gecikme varsa test yaparsan çıkar :) zaten gecikme en birinci hamilelik belirtisi

Aaaaaa akrep erkeği ile ilişki yürütmek çok zordur diyorlar
Aksine benim içim çok eğlenceli eşim ile doğum haritalarımız puzzleın birer parçası gibi birbirini aşırı tamamlıyor onun ilişki evi benim yükselen burcum benim ilişki evim onun yükselen burcu mesela o yüzden eşimle 2 kafadar gibiyiz

Ama ikizler olmanında bir etkisi var.
Ben mesela balığım, eşimde balık.
Ama her zaman diyorum birbirimizi başka kimse anlamamazmış
Bizim ruh halimiz akrep yat ikizler gibi burclara çok sacma gelebiliyor

Ama ikizler olmanında bir etkisi var.
Ben mesela balığım, eşimde balık.
Ama her zaman diyorum birbirimizi başka kimse anlamamazmış
Bizim ruh halimiz akrep yat ikizler gibi burclara çok sacma gelebiliyor
Evet siz daha duygusalsınız biz genelde daha mantıksal hareket ediyoruz benim kardeşim de balık burcu çok narin kırılgan

BusinessWoman kaç aydır deniyorsun canım hamilelik için
Canım agustos 2018 da hamile kaldığımda daha 1 ay deniyordum. Hemen o ay kaldım.
Sonra korktum ara verdim.
İşte şimdide marttan beri diyelim.
Karantina da eve kapanınca iş güç hep kapadım dukkan ları. Bari dedim gebe kalayım ama Tabi öyle olmuyormuş cunku gun aşırı ilişki lazımmış.
Bu ay işte onu denedim yani bu ay 4. Ayımız olacak artık bakalım.

Evet siz daha duygusalsınız biz genelde daha mantıksal hareket ediyoruz benim kardeşim de balık burcu çok narin kırılgan
Aslında evet cok kırılganız birsey İcin uzuldugumuzde bu Bi daha kendine gelemez derler. Ama ertesi gun de hic bisey olmamş gibi yaşamaya devam etmemiz ilginc

Daha çok varmış ne bu umutsuzluk

Canım keseyi gördün mü

Ben de aynı ilk istediğim ay hamile kaldım sonra kimyasal oldu bu kimyasaldan sonra 3. denemem ben her gün değerlendirdim yumurtlama haftasını eğer bu ay da olmamışsa önümüzdeki ay gün aşırı denicem

Hiç uğraşma kan ver yoksa eninde sonunda görceksin negatifi uğraşma boşuna üzmede kendini nasılsa okacak kan ver net olsun sonucunda bizede bildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…