Canım eğer Ovülasyon ile takip ettiysen ve geç yumurtlama olmadıysa regl gecikmesinde idrarda çıkar artıkArkadaşlar merhaba,
Bir çoğumuz gibi bir kimyasal gebeliğim olmuştu geçen ağustos ayında.
Sonra bir süre korunduk.
Ama bunlar hep korkudan bir de iş yoğunluğundandı.
20 haziran battı, ve kasıklarım arıyordu hatta dedim eşime olmadı sanırım adet olacağım diye. Gelmedi.
1 gun gecikebilir dedim dun bekledim, gelmedi.
Kasıklarım da ki agrı gitti belime ve sırtıma.
Bugun 2. Gun gecikme kasık agrısı falan neredeyse yok sadece belim bu konuda zorluyor.
Şimdi ben gebelik testlerinde negatif görunce cok uzuluyorum. O yuzden yapmaya korkuyorum
Acaba diyorum bir kac gun daha bekleyeyim mi kafam cok karısık hamile olma ihtimalim olabilir mi.
Birileriyle gercekten konusmaya ihtiyacı oluyor insanın
Ya ben Açıkcası kendi imkanlarıyla test kullanmadan yaptım. 2 gunde bir ilişki oldu.Canım eğer Ovülasyon ile takip ettiysen ve geç yumurtlama olmadıysa regl gecikmesinde idrarda çıkar artık
Aaaaaa akrep erkeği ile ilişki yürütmek çok zordur diyorlarBenim eşim akrep burcu çok merhametlidir ama kendisine yapılan kötülüğü hiç unutmaz kin tutar o insanı affetmez bi daha ben de ikizlerim ben herkese kin duyma potansiyeline sahibim
Anladım canım o zaman gecikme varsa test yaparsan çıkar :) zaten gecikme en birinci hamilelik belirtisiYa ben Açıkcası kendi imkanlarıyla test kullanmadan yaptım. 2 gunde bir ilişki oldu.
Zaten döngüm hep sabittir.
24 günde bir adet olurum.
Kasıklarım da ki ağrıyı pek çözemiyorum yani hep adet olacam sanıyorum ama birşey yook.
Olmadj bugun de bekleyeyim diyorum.
Sabah ilk idrarı kaçırdım cunku
Aksine benim içim çok eğlenceli eşim ile doğum haritalarımız puzzleın birer parçası gibi birbirini aşırı tamamlıyor onun ilişki evi benim yükselen burcum benim ilişki evim onun yükselen burcu mesela o yüzden eşimle 2 kafadar gibiyizAaaaaa akrep erkeği ile ilişki yürütmek çok zordur diyorlar
Ama ikizler olmanında bir etkisi var.Aksine benim içim çok eğlenceli eşim ile doğum haritalarımız puzzleın birer parçası gibi birbirini aşırı tamamlıyor onun ilişki evi benim yükselen burcum benim ilişki evim onun yükselen burcu mesela o yüzden eşimle 2 kafadar gibiyiz
Evet siz daha duygusalsınızAma ikizler olmanında bir etkisi var.
Ben mesela balığım, eşimde balık.
Ama her zaman diyorum birbirimizi başka kimse anlamamazmış
Bizim ruh halimiz akrep yat ikizler gibi burclara çok sacma gelebiliyor
Canım agustos 2018 da hamile kaldığımda daha 1 ay deniyordum. Hemen o ay kaldım.BusinessWoman kaç aydır deniyorsun canım hamilelik için
Aslında evet cok kırılganız birsey İcin uzuldugumuzde bu Bi daha kendine gelemez derler. Ama ertesi gun de hic bisey olmamş gibi yaşamaya devam etmemiz ilgincEvet siz daha duygusalsınızbiz genelde daha mantıksal hareket ediyoruz benim kardeşim de balık burcu çok narin kırılgan
Daha çok varmış ne bu umutsuzlukBenim de 6 gün var canım belirti falan yok zaten artık bu saatten sonra olan belirti de regl belirtisidir. Önümüzdeki ay ben artık Ovülasyon falan yapmıcam üzerine düşmücem ne kadar düşersek kadar olmuyor, ne olacaksa olsun kafasına girdim artık
Canım keseyi gördün müArkadaşlar merhaba ben subat ayinda kimyasal gebelik yasadim ve bu aya kadar ovulasyon testi ile yumurtlamami takip ettim 5 aydir bebek çalışması yaptik ve ben bu ay ilk defa yumurtlama günü tek korunmasız iliski yasadim ve ilişkiden sonra 5 dk kadar sağima döndüm ve sonrasinda yüzüstü yatip bi bacağımı karnıma çekip öyle uyudum ve bunu denediğim ilk ay yani bu ay hamile kaldim sizde boyle yapin Allah hepinize en hayirli zamanda nasip etsin
Birde iliski oncesi eşinize sert kahve icirip bitter çikolata yedirindualarım sizinle
Ben de aynı ilk istediğim ay hamile kaldım sonra kimyasal oldu bu kimyasaldan sonra 3. denemem ben her gün değerlendirdim yumurtlama haftasını eğer bu ay da olmamışsa önümüzdeki ay gün aşırı denicemCanım agustos 2018 da hamile kaldığımda daha 1 ay deniyordum. Hemen o ay kaldım.
Sonra korktum ara verdim.
İşte şimdide marttan beri diyelim.
Karantina da eve kapanınca iş güç hep kapadım dukkan ları. Bari dedim gebe kalayım ama Tabi öyle olmuyormuş cunku gun aşırı ilişki lazımmış.
Bu ay işte onu denedim yani bu ay 4. Ayımız olacak artık bakalım.
Umutlanıp olumsuz olunca daha üzücü oluyor artık umut etmemeyi öğrendimDaha çok varmış ne bu umutsuzluk
Siz çabuk üzülüp çabuk unutuyorsunuz biz sindire sindire üzülüp asla unutmuyoruzAslında evet cok kırılganız birsey İcin uzuldugumuzde bu Bi daha kendine gelemez derler. Ama ertesi gun de hic bisey olmamş gibi yaşamaya devam etmemiz ilginc
Canım bazı kadınların hiç belirtisi olmuyormuş ki amaUmutlanıp olumsuz olunca daha üzücü oluyor artık umut etmemeyi öğrendimhamile miyim acaba diyebileceğimiz bi belirtim olmadı o yüzden sanırım biraz da
Evet canım varmış belirtisi olmayan ben ilkinde nerdeyse tüm belirtileri yaşadığım için ikinci de öyle olacak gibi bekliyorumCanım bazı kadınların hiç belirtisi olmuyormuş ki ama
Yok canim suan 2 gunde bir kan veriyorumCanım keseyi gördün mü
Hiç uğraşma kan ver yoksa eninde sonunda görceksin negatifi uğraşma boşuna üzmede kendini nasılsa okacakArkadaşlar merhaba,
Bir çoğumuz gibi bir kimyasal gebeliğim olmuştu geçen ağustos ayında.
Sonra bir süre korunduk.
Ama bunlar hep korkudan bir de iş yoğunluğundandı.
20 haziran battı, ve kasıklarım arıyordu hatta dedim eşime olmadı sanırım adet olacağım diye. Gelmedi.
1 gun gecikebilir dedim dun bekledim, gelmedi.
Kasıklarım da ki agrı gitti belime ve sırtıma.
Bugun 2. Gun gecikme kasık agrısı falan neredeyse yok sadece belim bu konuda zorluyor.
Şimdi ben gebelik testlerinde negatif görunce cok uzuluyorum. O yuzden yapmaya korkuyorum
Acaba diyorum bir kac gun daha bekleyeyim mi kafam cok karısık hamile olma ihtimalim olabilir mi.
Birileriyle gercekten konusmaya ihtiyacı oluyor insanın