Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de haftasonları hazırlamayı çok severim ama bugün eşim yok sabah nöbete gitti yalnızım
bende bugun guzel bi kahvalti hazirlayip surpriz yapacaktim ama dun kavga cikarip beni aglattigi icin zikkimin dibini yesin simdi Kendi hahvaltimi yapip babama gidicem

Slm kizlar Bende 6 senedir anne olmak icin can atanlardanim ama malesef 3düsükle hep hüsrana ugradim.yurtdisinda yasiyorum ve burdaki doktorlar türkiye deki gibi ilgili degiler.son düsügüm iki ay önce oldu su an tüm tahillerimi yaptirmaya basladilar tahliler bitene kadar korunmam gerekiyor.rahimim icinde kücük bir miyom olustugunu tespit etiler.carsamba günü ameliyatla onu alacaklar.kan pirtilasmasi olabilir diye gelecek ayin sonuna randevu verdiler.gecte olsa sebebini arastiracaklar benim pisikoloji olarak sevinci Kisa ama üzüntüsü uzun olan bir hamilelik daha yasak istemiyorum Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin

gecmis olsun yasadiklariniza uzuldumumarim yakin zamanda saglikla kucaginiza alirsiniz

Çok geçmiş olsun gerçekten geç kalınmış bir araştırma umarım sonucu güzel olur, en kısa sürede kucaklarımız dolar inşallah

Çok geçmiş olsun gerçekten geç kalınmış bir araştırma umarım sonucu güzel olur, en kısa sürede kucaklarımız dolar inşallah
Amin canim yüzlerimiz o meleklere bakinca gülecek kalplerimiz o melekler icin atacak insallah ama sözüm eyer kucagima verirlerse o an beni niye bu kadar bekletin deyip poposundan isiracam ben bekliyorum benim gibi bekleyenlere en Kisa zamanda müjdeli haberler almayi nasip etsin insallah ❤

bendede var miyom ama 1.9 mm di 3 olana kadar müdahile etmiyorlarmış miyom küçükse gebeliğe engel değil sadece doğum sonrası kanama riski olduğunu söylemişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…