- 4 Aralık 2019
- 1.337
- 1.048
- 41
Benimde çok bir belirti yok bu ayda olmayacal galiba öbür ayıda atlıcam tatile gidicem ağustosta geçen yıl gibi berbat olmasın kısmet artıkRegl yaklaştıkça umudum azalıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde çok bir belirti yok bu ayda olmayacal galiba öbür ayıda atlıcam tatile gidicem ağustosta geçen yıl gibi berbat olmasın kısmet artıkRegl yaklaştıkça umudum azalıyor
GünaydınGünaydın canlarım
Burcun ne Tuğçe kin dar burç boğa olabilir boğamısınaffetsemde ben hicbir kavgayi unutmam cok kinciyimdir
Benim de 6 gün var canım belirti falan yok zaten artık bu saatten sonra olan belirti de regl belirtisidir. Önümüzdeki ay ben artık Ovülasyon falan yapmıcam üzerine düşmücem ne kadar düşersek kadar olmuyor, ne olacaksa olsun kafasına girdim artıkBenimde çok bir belirti yok bu ayda olmayacal galiba öbür ayıda atlıcam tatile gidicem ağustosta geçen yıl gibi berbat olmasın kısmet artık
Benim eşim akrep burcu çok merhametlidir ama kendisine yapılan kötülüğü hiç unutmaz kin tutar o insanı affetmez bi daha ben de ikizlerim ben herkese kin duyma potansiyeline sahibimBurcun ne Tuğçe kin dar burç boğa olabilir boğamısın
bende boğayım yapılanı unutmam gözüne gözüne sokarımBenim eşim akrep burcu çok merhametlidir ama kendisine yapılan kötülüğü hiç unutmaz kin tutar o insanı affetmez bi daha ben de ikizlerim ben herkese kin duyma potansiyeline sahibim
Aynen biraz akışına bırakmakta fayda varBenim de 6 gün var canım belirti falan yok zaten artık bu saatten sonra olan belirti de regl belirtisidir. Önümüzdeki ay ben artık Ovülasyon falan yapmıcam üzerine düşmücem ne kadar düşersek kadar olmuyor, ne olacaksa olsun kafasına girdim artık
Aynı zamanlarda geçirmişiz, ben henüz sonuç alamadım bakalım nasip :)Arkadaşlar merhaba ben subat ayinda kimyasal gebelik yasadim ve bu aya kadar ovulasyon testi ile yumurtlamami takip ettim 5 aydir bebek çalışması yaptik ve ben bu ay ilk defa yumurtlama günü tek korunmasız iliski yasadim ve ilişkiden sonra 5 dk kadar sağima döndüm ve sonrasinda yüzüstü yatip bi bacağımı karnıma çekip öyle uyudum ve bunu denediğim ilk ay yani bu ay hamile kaldim sizde boyle yapin Allah hepinize en hayirli zamanda nasip etsin
Birde iliski oncesi eşinize sert kahve icirip bitter çikolata yedirin dualarım sizinle
İnşallah en hayirli zamanda müjdeni paylasirsin burda sen ve isteyen bekleyen herkese nasip olsunAynı zamanlarda geçirmişiz, ben henüz sonuç alamadım bakalım nasip :)
İnşallah canımİnşallah en hayirli zamanda müjdeni paylasirsin burda sen ve isteyen bekleyen herkese nasip olsun
yengecim ama ozelliklerini hic tasimamBurcun ne Tuğçe kin dar burç boğa olabilir boğamısın
bata kac var canimKizlaarr yardiminiz ve engin bilgileriniz lazimilkkez bu ay regl doneminden once baslayan ve hala devam edengoguste sizlamalarim var daha once hic boyle bisey yasamadim sizce nedir bu basina gelen oldumu hic sinirmi bozuo yaaa
Hamilelik belirtisi de olabilir canım regl belirtisi de olabilir benim ilkinde göğüs ağrım çok olmuştu 75 beden olmasına rağmen 100 beden gibi geliyordu taşıyamıyordum resmen ama göğüs ağrısı hiç yaşamayanlar da varmış progesteron hormonunun artması herkeste farklı bi belirti veriyorKizlaarr yardiminiz ve engin bilgileriniz lazimilkkez bu ay regl doneminden once baslayan ve hala devam edengoguste sizlamalarim var daha once hic boyle bisey yasamadim sizce nedir bu basina gelen oldumu hic sinirmi bozuo yaaa
Günaydın bugünün mutsuzu benim pazartesi ve işKııızzzlarrrrrrr güüünayyydınnnn Ses verin bakem
Benim 3.hafta hep iş hep iş bide satış yap baskısı hamile kalsam rapor alcam hiç uğraşmayacam o kadar sıkıldım düşünGünaydın bugünün mutsuzu benim pazartesi ve iş
Kendi stresimiz yetmez gibi bir de işin stresiBenim 3.hafta hep iş hep iş bide satış yap baskısı hamile kalsam rapor alcam hiç uğraşmayacam o kadar sıkıldım düşün