- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
Bence elinde test varsa bugün yapYa ben Açıkcası kendi imkanlarıyla test kullanmadan yaptım. 2 gunde bir ilişki oldu.
Zaten döngüm hep sabittir.
24 günde bir adet olurum.
Kasıklarım da ki ağrıyı pek çözemiyorum yani hep adet olacam sanıyorum ama birşey yook.
Olmadj bugun de bekleyeyim diyorum.
Sabah ilk idrarı kaçırdım cunku
Kuzum hamilelik yok eminim ayin 6si haziran yani regl gunumde ondan 1hafta once basladi halada devam ediyorHamilelik belirtisi de olabilir canım regl belirtisi de olabilir benim ilkinde göğüs ağrım çok olmuştu 75 beden olmasına rağmen 100 beden gibi geliyordu taşıyamıyordum resmen ama göğüs ağrısı hiç yaşamayanlar da varmış progesteron hormonunun artması herkeste farklı bi belirti veriyor
O zaman pms haftası tipik belirtilerdendir kuzum benim 5 gün kaldı göğüs ağrım bile yokKuzum hamilelik yok eminim ayin 6si haziran yani regl gunumde ondan 1hafta once basladi halada devam ediyor
Vücudumuz bizle dalga geçiyor resmenBence elinde test varsa bugün yap
Ben kimyasal gebeliği öğrendiğimde ilk idrar değildi. Kırmızıları görürsen de moralin bozulacak sonuçta..
Bide nedense eğer hamilelik yoksa o testten sonra regl başlıyor illa test yapmamızı bekliyor meret
Off cok sinir bozucu bisiy yaa hamile kalsamda ole sizlasa bariO zaman pms haftası tipik belirtilerdendir kuzum benim 5 gün kaldı göğüs ağrım bile yok
Kan testinde negatif görmek daha kötü geliyor banaHiç uğraşma kan ver yoksa eninde sonunda görceksin negatifi uğraşma boşuna üzmede kendini nasılsa okacakkan ver net olsun sonucunda bizede bildir
Hamile kaldığında da sızlamıcağı tutarOff cok sinir bozucu bisiy yaa hamile kalsamda ole sizlasa bari
Sonucu görünce beynimiz rahmimizi rahat bırakıyor bence artıkVücudumuz bizle dalga geçiyor resmen
Hahah kesin ole olurHamile kaldığında da sızlamıcağı tutar
Evet ya kandaki negatif daha çok yıpratıyor beni deKan testinde negatif görmek daha kötü geliyor banaişi resmileştirmiş oluyorsun ya
Ben idrarı bile zar zor yapıyorum negatif görmemek için bi kanda görsem her ay artık psikolog yollarıEvet ya kandaki negatif daha çok yıpratıyor beni de
Benim allahtan gecikme falan olmuyor bi de o olsa artık 2 kat stresSonucu görünce beynimiz rahmimizi rahat bırakıyor bence artık
Tamam len tamam, yokmuş işte bebek falan, ne halin varsa gör
Hayır her hamilelik birbirinden farklıymış. Bazen hic farkında bile olmuyormuşsunEvet canım varmış belirtisi olmayan ben ilkinde nerdeyse tüm belirtileri yaşadığım için ikinci de öyle olacak gibi bekliyorum
Valla bilmiyorum ki.Bence elinde test varsa bugün yap
Ben kimyasal gebeliği öğrendiğimde ilk idrar değildi. Kırmızıları görürsen de moralin bozulacak sonuçta..
Bide nedense eğer hamilelik yoksa o testten sonra regl başlıyor illa test yapmamızı bekliyor meret
Benim şu bebek düşündüğüm 1 yılda 5 kez gecikti ve sadece biri gebelikti oda kimyasaldıBenim allahtan gecikme falan olmuyor bi de o olsa artık 2 kat stres
Mutlaka haber vereceğim, hatta butun belirtilerimi yazacağım. Bu ay bilerek hic birsey yazmadım o var bu var diye ama hepsi gun gun aklımda umutlanmak istemedim sadece canımHiç uğraşma kan ver yoksa eninde sonunda görceksin negatifi uğraşma boşuna üzmede kendini nasılsa okacakkan ver net olsun sonucunda bizede bildir
İnsan bazen o hissi uzatmak istiyor sanırımValla bilmiyorum ki.
Böyle içimde bir acaba mı hissi hep var
Artış çok güzel maşallah.Yok canim suan 2 gunde bir kan veriyorum
18 haziranda 75
20 haziranda 174
Çıktı bugünde vericem bakalim 2 katı olucak mi
Evet sanırım tam olarak öyle bir hisle yapmıyorum.İnsan bazen o hissi uzatmak istiyor sanırım
Mesela benim bat cuma günü.. geçen hafta diyordum ki perşembeden yapmaya başlarım. Ama gün yaklaştıkça "aman ya pazar gününe kadar gelmezse öyle yaparım demeye başladım
Kac gun gecikmeler yaşadın canım peki benim genelde gecikmez en fazla 1 gun gecikirBenim şu bebek düşündüğüm 1 yılda 5 kez gecikti ve sadece biri gebelikti oda kimyasaldı
İyi olmuyor gerçekten