• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet onun filmle alakası yokki zaten oluşan embriyo rahime ulaşmadan ya tüplerde yada karın boşluğunda kalıyor. Benim 2. Ci bu durum filmden sonra ilki kimyasaldı. Ama aklınızda bişi kalmasın yaptırın nekadar süredir deniyorsunuz tedavi gördünüz mü
Ocak ayında geçirdim dış gebelik bu ay denedim Dr istemediği için cekinmedim araştırma hastanesiydi ama sonra ben rahatsız oldum regli olursam çektirmeyi düşünüyorum 6 yasında birde kızım var ilk gebeliğin değil

Ne zaman çekiyorlar tam olarak o filmi adet bittikten hemen sonra mı canım
Adetin 2.günü git kadın doğuma hormon baktır ve rahim filmi çektirmek istediğini söyle doktoruna✔️ hormonu zaten kandan bakacaklar tekrar başıma böyle bişey gelsin istemiyorum de. Rabbim korktuğuna uğratmasın güzelim🙏🏽🤲🏽

Ben çektirdim canım tedaviye başlamadan önce hiç bir sorun yok dediler ama şuanda sağlıklı gebelik var dış gebelik mi belli değil cuma gidicem tekrar 2 ay öncede kimyasal yaşadım. Sorun olmamasına rağmen 2 dir gebe kalıp düşürüyorum umarım buda kendiliğinden düşer
İnşallah kendiliğinden düşer canım. Dış gebelik çok sıkıntılı 😟

Kızlar yardımcı olabilir misiniz
1 yıl gebe kalamayınca aşılama ya karar verdik. Aşılama öncesi çekildi. Anestezili çektirdim. İyi ki de öyle olmuş yoksa kendimi kasardım diyorum. Sorun olmadığı söylendi. Aynı ay gebe kaldım ama kimyasal oldu malesef. Daha sonra hiç bi doktor tekrar istemedi. Hep o sonuc baktılar

Back