• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı gün regl tarihimiz ve benim de 27 haziran beni beklemek değil de negatif olması yoruyor hiç umutlu değilim bugün tamamen sıfırlandım 27 sinde yine regl olurum ben
Niye karamsar oldun bugün bakalım belki pozitif göreceksin yumurtanda çatladı çok şükür belirti olması insanı yanıltıyor olmaması uzuyor ama asıl umutluyken negatif görmek bitiriyor bir süpriz yapar bebegin bu ay inş

Niye karamsar oldun bugün bakalım belki pozitif göreceksin yumurtanda çatladı çok şükür belirti olması insanı yanıltıyor olmaması uzuyor ama asıl umutluyken negatif görmek bitiriyor bir süpriz yapar bebegin bu ay inş
Ne bilim ya bugün acayip depresifim :KK61:

Ne bilim ya bugün acayip depresifim :KK61:
Dünde ben öyleydim durmadan aglayasım vardı ve çok umutsuz korkak biri olmuştum ama bugün iyim çok şükür Rabbim yazmıştır alnımıza elbet onu yaşarız karamsar olmakta çok kötü

Dünde ben öyleydim durmadan aglayasım vardı ve çok umutsuz korkak biri olmuştum ama bugün iyim çok şükür Rabbim yazmıştır alnımıza elbet onu yaşarız karamsar olmakta çok kötü
Ben de bugün öyleyim ağlamamak için sürekli yutkunuyorum :KK43: isyan etmiyorum, bu süreçte çok daha kötülerini yaşayanlar var biliyorum yine de çok şükür ama insan bazen psikolojik olarak çöp gibi hissediyor

Ben de bugün öyleyim ağlamamak için sürekli yutkunuyorum :KK43: isyan etmiyorum, bu süreçte çok daha kötülerini yaşayanlar var biliyorum yine de çok şükür ama insan bazen psikolojik olarak çöp gibi hissediyor
Aynen canım hiç beklemediği an olur belki şuan boşuna üzülüyorsun minnak belki sana satılmaya calışıyor

İnşallah canım inşallah eşim çok destek oluyor bi kere oldu bi daha olur diyor olacak diyor ama ben bazen işte yelkenleri indiriyorum
Onlarda olmasa biz bitmişiz allah razı olsun eşlerden yelkenler inmesin daha doguracaksın pes yok veren allah tez zamanda verecek inş ben senden umutluyum yakında haberini alacağız

Onlarda olmasa biz bitmişiz allah razı olsun eşlerden yelkenler inmesin daha doguracaksın pes yok veren allah tez zamanda verecek inş ben senden umutluyum yakında haberini alacağız
İnşallah kuzum yatıp kalkıp hepimiz için dua ediyorum Allah kucaklarımıza doldursun tez zamanda 🤲

Back