- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
Korkutmak gibi olmasın kesinlikle ama hemen hemen iki katı değerlere yakın arttığında dış gebelik riski olabileceğini söylediler ama kimyasal da olabilir tabi. Bende bu ay sağlıksız gebelik yaşadım 21--27-36 diye ilerledi doktor kimyasal ama her ihtimale karşı metotreksat iğne yapalım bi an evvel kurtul dedi yarın yine kan vericem muhtemelen sıfıra yakın çıkıcak kanamam epey çok doktor kanama iyi bişey çabuk sıfır olur dedi inşallah sizinde hemen düşer bundan sonra size tavsiyem genetik pıhtılaşma testi yaptırın bende yaptırdım daha önce kalbi duran bebeğim vardı genelde kromozom ve pıhtılaşma kaynaklı oluyo bu sağlıksız gebeliklerKızlar merhaba ben adet olacağım gün kan tahlili de 113 çıktı sonra 2 şer günde bir kan tahlili verdim 183 312 585 ve 767 çıktı düşük artttı doktorum da bana sağlıksız gebelik yada dış gebelik dedi ultrason la baktı içde kanama yok cuma gel dedi korkuyorum valla kendi kendine düşermiş acaba önceleri yüzde atmış seksen artarken şimdi yüzde otuzlara düşmüş böle olup kendi kendine düşüren armı iki ay önce kimyasal geçirdim daha önce dış gebelik yaşamadım