Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !
- Konu Sahibi minseo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dış gebelik düşük hamileler hamilelik kimyasal gebelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ocak 2014
- 1.128
- 1.012
- 333
Gerçekten 2020 yılı öyle oldu dün dünya için hakkımızda hayırlısı artıkİçim çok sıkılıyor, 2 gün önce çok yakın bi komşumuzu kaybettik ağlayamadım hiç dün akşam ağladım biraz ama yetmedi her şeye isyan edesim geliyor bazen hiç güzel bi haber alamıyorum hep bi sıkıntı hep bi aksilik
Gunaydin cnmist da bugun kiyamet koptu sandim gokgurultusunden de feci korkarimbi kahveni alayim sade turk olsun lutfenGünaydınnn kızlarrrr yağmurlu ankara sabahıııındannnn mis gibi kahvelerrrrr geldiii herkes iyimi ses verin bakem
- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Bazen çok üst üste geliyor canım gerçekten. O dönemlerde kötü hissetmemiz çok normal.İçim çok sıkılıyor, 2 gün önce çok yakın bi komşumuzu kaybettik ağlayamadım hiç dün akşam ağladım biraz ama yetmedi her şeye isyan edesim geliyor bazen hiç güzel bi haber alamıyorum hep bi sıkıntı hep bi aksilik
Önemli olan yeniden toparlanmak ve umutlarımızdan hiç vazgeçmemek
- 5 Mart 2013
- 23.546
- 44.670
- 798
İnşallah canım inşallah artık gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum, sen napıyosun regle kaç gün kaldı var mı belirti bişiBazen çok üst üste geliyor canım gerçekten. O dönemlerde kötü hissetmemiz çok normal.
Önemli olan yeniden toparlanmak ve umutlarımızdan hiç vazgeçmemek
- 5 Mart 2013
- 23.546
- 44.670
- 798
Çok sevindim canım demek ki fazla geliyorduminseo Merhaba gecenlerde bir konuda folik asitle ilgili konusmustuk yari yariya almaya basladim sagolun mide bulantım geçti :)
- 26 Nisan 2019
- 5.376
- 8.903
- 198
Aynen cnm cok şükür cok sagol tavsiyen icindeÇok sevindim canım demek ki fazla geliyordu
- 5 Mart 2013
- 23.546
- 44.670
- 798
Ne demek canımAynen cnm cok şükür cok sagol tavsiyen icinde
- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Korona olayı da insanlarda depresif düşünceleri umutsuzluğu artırdı malesefİnşallah canım inşallah artık gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum, sen napıyosun regle kaç gün kaldı var mı belirti bişi
Regl 26 haziran ama ben eğer gelmezse 27 yada 28inde test yaparım diye düşünüyorum
Belirti iğnenin etkisinden dolayı vardı ama dünden beri ağrılar azaldı. Gazım var ama
Bide biraz göğüslerde sızı var bilemedim.
İğneden dolayı bu ay çok beklentiye girdim, olmazsa diğer aylara göre daha çok üzüleceğim
- 26 Nisan 2019
- 5.376
- 8.903
- 198
Bu arada bende gecen ay arife gununde maalesef kimyasal gecirdim bu ayi bekliyorum bakalim 23bde olmam gerekti ama 14 haziranda yumurtladim 28 de felir herhaldeNe demek canım
- 5 Mart 2013
- 23.546
- 44.670
- 798
Benim de aynı belirtiler aşırı şişkinlik gaz arada kasıklarım ağrıyor ama bana hamile değilim gibi geliyorKorona olayı da insanlarda depresif düşünceleri umutsuzluğu artırdı malesef
Regl 26 haziran ama ben eğer gelmezse 27 yada 28inde test yaparım diye düşünüyorum
Belirti iğnenin etkisinden dolayı vardı ama dünden beri ağrılar azaldı. Gazım var ama
Bide biraz göğüslerde sızı var bilemedim.
İğneden dolayı bu ay çok beklentiye girdim, olmazsa diğer aylara göre daha çok üzüleceğim
- 18 Mayıs 2020
- 3.961
- 4.440
- 83
Şuanda bu semt aynı İstanbul da yıldırım düşüyor sanırım elim Ayağım titredi korkudan sel gidiyorGunaydin cnmist da bugun kiyamet koptu sandim gokgurultusunden de feci korkarimbi kahveni alayim sade turk olsun lutfen
- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
burada da yagmur yagiyor⛈Şuanda bu semt aynı İstanbul da yıldırım düşüyor sanırım elim Ayağım titredi korkudan sel gidiyor
- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Evet kasık bel ağrıları arada geliyor. Ama pazartesiya kadar kasık ağrım şiddetliydi yerini gaz sancısına bıraktıBenim de aynı belirtiler aşırı şişkinlik gaz arada kasıklarım ağrıyor ama bana hamile değilim gibi geliyor
Hayırlısı olsun, Allah sabır versin beklemek çok zor regl tarihini
Dün kpss çalışmaya karar verdim, girmek aklımda yoktu ama kafam meşgul olur hem belki işe yarar dedim iki gündür çalışıyorum bakalım
- 5 Mart 2013
- 23.546
- 44.670
- 798
Bakalım canım Beklicez artık çok sıkıldım bu süreçtenEvet kasık bel ağrıları arada geliyor. Ama pazartesiya kadar kasık ağrım şiddetliydi yerini gaz sancısına bıraktı
Hayırlısı olsun, Allah sabır versin beklemek çok zor regl tarihini
Dün kpss çalışmaya karar verdim, girmek aklımda yoktu ama kafam meşgul olur hem belki işe yarar dedim iki gündür çalışıyorum bakalım
- 18 Mayıs 2020
- 3.961
- 4.440
- 83
Regli başladığında çabuk geçiyorsa günler şu regli yaklaştıkça insan sabırsızlanıyor ve 10 aşağı inmiyor son 9 gün var ve hiç birşey hissetmiyorum sadece ishal var ve garın guruldaması arada bel kasık ağrısı üşütmüş olabilirim göğüs ucu sızlaması acıma yok belirti atamayan ben bir sürü şey sıraladımBakalım canım Beklicez artık çok sıkıldım bu süreçten
- 5 Mart 2013
- 23.546
- 44.670
- 798
Aynı gün regl tarihimiz ve benim de 27 haziran beni beklemek değil de negatif olması yoruyor hiç umutlu değilim bugün tamamen sıfırlandım 27 sinde yine regl olurum benRegli başladığında çabuk geçiyorsa günler şu regli yaklaştıkça insan sabırsızlanıyor ve 10 aşağı inmiyor son 9 gün var ve hiç birşey hissetmiyorum sadece ishal var ve garın guruldaması arada bel kasık ağrısı üşütmüş olabilirim göğüs ucu sızlaması acıma yok belirti atamayan ben bir sürü şey sıraladım
Evet fena hava da degisti resmen haziranda boyle bisey Rabbim korusun hepimiziŞuanda bu semt aynı İstanbul da yıldırım düşüyor sanırım elim Ayağım titredi korkudan sel gidiyor