Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben zaten cok zayifim sekerli seyler hic yemiyorum tatlidan normalde de nefret ettigim icin. Pilavda seker var pirinc pilavida pek sevmem yemem hafta 1 ya da 2 bardak tek sekerli cay iciyorum sadece bide 2-3 gunde 1 bardak kola

3 bardak sekerli su iciriyorlarmis nasil daha az sekerli oluyor

ben zaten cok zayifim sekerli seyler hic yemiyorum tatlidan normalde de nefret ettigim icin. Pilavda seker var pirinc pilavida pek sevmem yemem hafta 1 ya da 2 bardak tek sekerli cay iciyorum sadece bide 2-3 gunde 1 bardak kola
Kuzu bunun yediklerimizle pek ilgisi yok aslında, vücut hamilelikte insülini kontrol etmeye yardımcı hormon üretemediği zaman oluyor gebelik şekeri

3 bardak sekerli su iciriyorlarmis nasil daha az sekerli oluyor
İçindeki şeker oranı az 50-75 gr arası şeker veriliyor bebeğe zarar verecek bi miktar değil e bu kadar şekeri de zaten günlük daha fazlasını alıyoruz vücuda yediğimiz sebze meyve vs. Den yükleme diyince aslında vücuda birden şekeri depo edecekler düşüncesi oluştuğu için insanlar biraz tepkili bu teste yükleme denmesinin amacı bi anda o şekeri vücuda alıp hormonların tepkisini test etmek aslında sen yine içine sineni yaptır canım doktorun da bilgi verir zaten

Ucanbilge canım napıyosun nasıl oldun çıktın mı hastaneden?
Canım hala hastanedeyim bugün beta baktılar biraz düştü cuma günü tekrar bakacaklar eğer yine düşerse taburcu olabileceğim. Değerim sıfırlanana kadar takip edecekler ama. İğne ile düşürmeye çalışıyorlar. Sen ne yaptın bu ay var mı güzel haberlerin

inşallah operasyona gerek kalmadan atlatırsın canım dualarımdasın, benim regle daha 10 gün var canım bakalım 10 güne belli olur var mı yok mu hayırlısı olsun

Kızlar aranızda rahim filmi çektiren var mı. Doktorlar bana gerek yok diyor ama ben bir daha bu süreci yaşamamak için bir sıkıntı varsa görmek istiyorum. Rahim filminin zararı var mı ki doktor gerek yok diyor anlayamadım

Kızlar yardımcı olabilir misiniz
Rahim filmi ben çektiedim çok ağrılı sancılı filan diyorlar alakası yok 1dk bile sürmüyor çektir mutlaka ve sonucu basmış olmalarından emin ol. Benimkini basmadılar basılacagınıda bana kimse söylemedi tabi sonuç olumludur dediler sonuç:2.dış gebelik ve ameliyat. Tüm detayları mutlaka dinle doktordan hepsini uygula ilaçları filan.. Yine sormak istediğin bişey olursa yaz canım,

Ne zaman çekiyorlar tam olarak o filmi adet bittikten hemen sonra mı canım

Ne zaman çekiyorlar tam olarak o filmi adet bittikten hemen sonra mı canım
Ben çektirdim canım tedaviye başlamadan önce hiç bir sorun yok dediler ama şuanda sağlıklı gebelik var dış gebelik mi belli değil cuma gidicem tekrar 2 ay öncede kimyasal yaşadım. Sorun olmamasına rağmen 2 dir gebe kalıp düşürüyorum umarım buda kendiliğinden düşer

Pardon sağlıksız gebelik yazacaktım

Rahi rahim filmi cektirdiğiniz halde dış gebelik risk oluyormuymuş

Rahi rahim filmi cektirdiğiniz halde dış gebelik risk oluyormuymuş
Evet onun filmle alakası yokki zaten oluşan embriyo rahime ulaşmadan ya tüplerde yada karın boşluğunda kalıyor. Benim 2. Ci bu durum filmden sonra ilki kimyasaldı. Ama aklınızda bişi kalmasın yaptırın nekadar süredir deniyorsunuz tedavi gördünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…