- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.898
- 173
Korkutmak gibi olmasın kesinlikle ama hemen hemen iki katı değerlere yakın arttığında dış gebelik riski olabileceğini söylediler ama kimyasal da olabilir tabi. Bende bu ay sağlıksız gebelik yaşadım 21--27-36 diye ilerledi doktor kimyasal ama her ihtimale karşı metotreksat iğne yapalım bi an evvel kurtul dedi yarın yine kan vericem muhtemelen sıfıra yakın çıkıcak kanamam epey çok doktor kanama iyi bişey çabuk sıfır olur dedi inşallah sizinde hemen düşer bundan sonra size tavsiyem genetik pıhtılaşma testi yaptırın bende yaptırdım daha önce kalbi duran bebeğim vardı genelde kromozom ve pıhtılaşma kaynaklı oluyo bu sağlıksız gebeliklerKızlar merhaba ben adet olacağım gün kan tahlili de 113 çıktı sonra 2 şer günde bir kan tahlili verdim 183 312 585 ve 767 çıktı düşük artttı doktorum da bana sağlıksız gebelik yada dış gebelik dedi ultrason la baktı içde kanama yok cuma gel dedi korkuyorum valla kendi kendine düşermiş acaba önceleri yüzde atmış seksen artarken şimdi yüzde otuzlara düşmüş böle olup kendi kendine düşüren armı iki ay önce kimyasal geçirdim daha önce dış gebelik yaşamadım
Ya benim 6 yaşında oğlum var 2.çocuğu istediğimizde böle bişi oldu daha önce yaşamamıştım yarın yine kan vericem İnş değer düşmeye başlamıştır birde doktor rahimde parça alalım filan dedi özel muayene olduğu için güvenemedim açıkçası kafam çok karıştı yarın gidip kan vericem umarım kendiliğinden düşerKorkutmak gibi olmasın kesinlikle ama hemen hemen iki katı değerlere yakın arttığında dış gebelik riski olabileceğini söylediler ama kimyasal da olabilir tabi. Bende bu ay sağlıksız gebelik yaşadım 21--27-36 diye ilerledi doktor kimyasal ama her ihtimale karşı metotreksat iğne yapalım bi an evvel kurtul dedi yarın yine kan vericem muhtemelen sıfıra yakın çıkıcak kanamam epey çok doktor kanama iyi bişey çabuk sıfır olur dedi inşallah sizinde hemen düşer bundan sonra size tavsiyem genetik pıhtılaşma testi yaptırın bende yaptırdım daha önce kalbi duran bebeğim vardı genelde kromozom ve pıhtılaşma kaynaklı oluyo bu sağlıksız gebelikler
Canım kombine risk vs. Yazan kısımdan test sonucu okunuyor diye biliyorum ben ordaki değerler ne kiKizlar ikili test sonuclarimin hepsi cikmamis papp-a 4,06 serbest b-hcg 66,8 diyor down sendrom yazan daha cikmamis cikan degerler normal mi internette bulamadim anlayan varsa yardimci olursaniz sevinirim.
Kizlar ikili test sonuclarimin hepsi cikmamis papp-a 4,06 serbest b-hcg 66,8 diyor down sendrom yazan daha cikmamis cikan degerler normal mi internette bulamadim anlayan varsa yardimci olursaniz sevinirim.
[/QUO
Değerlerin normal gibi canım papp olan protein A diğeri free bthcg diyorlar hormon artışı o çok yüksek olduğunda diğeri çok düşük olduğunda down sendromu ndan şüpheleniyolar ama seninki çok yüksek değil inşallah sağlıkla doğar benim oğlanın topuk kanı sorun çıkmıştı çok korkuttular beni sağlık ocağı sonra özelde yaptırdım normal çıktı
Papp olan 0 ın altında çıkınca bir sürü tehlikesi var erken doğum karında ölmesi v.s senin normal değerlerinKizlar ikili test sonuclarimin hepsi cikmamis papp-a 4,06 serbest b-hcg 66,8 diyor down sendrom yazan daha cikmamis cikan degerler normal mi internette bulamadim anlayan varsa yardimci olursaniz sevinirim.
Riskler kısmında Cut off değerinin altında yazıyorsa risk yok demek oluyormuşKizlar ikili test sonuclarimin hepsi cikmamis papp-a 4,06 serbest b-hcg 66,8 diyor down sendrom yazan daha cikmamis cikan degerler normal mi internette bulamadim anlayan varsa yardimci olursaniz sevinirim.
Cok tesekkur ederim canim umarim normaldir ya aklim hep bu testte.Papp olan 0 ın altında çıkınca bir sürü tehlikesi var erken doğum karında ölmesi v.s senin normal değerlerin
sadece bunlar yaziyorCanım kombine risk vs. Yazan kısımdan test sonucu okunuyor diye biliyorum ben ordaki değerler ne ki
Çok takılma bu teste tatlım doğruluk oranı yüzde yüz değil başka bir test çıktığından sözetmişti görümcem hamileyken gerçi onun yaş 42 ileri yaşa yapılıyordur belki o testi yapınca bu 2li testlere gerek olmuyor muş yüzde 99 doğruluk oranı varmış onu sorsaydın doktora 10 cu haftada yapılıyormuşCok tesekkur ederim canim umarim normaldir ya aklim hep bu testte.
bu testte risk cikmazsa yaptirmayi dusunmuyorum onu. Cunku karindan sivi aliyorlar onda onunda bazi riskleri oluyor. Hatta seker yuklemesi de yaptirmicamÇok takılma bu teste tatlım doğruluk oranı yüzde yüz değil başka bir test çıktığından sözetmişti görümcem hamileyken gerçi onun yaş 42 ileri yaşa yapılıyordur belki o testi yapınca bu 2li testlere gerek olmuyor muş yüzde 99 doğruluk oranı varmış onu sorsaydın doktora 10 cu haftada yapılıyormuş
Şeker yüklemesi mutlaka yaptırın çok çok önemli eğer hamilelikte şekeriniz çıkarsa ve siz bunu bilmeseniz bebek için çok tehlikelibu testte risk cikmazsa yaptirmayi dusunmuyorum onu. Cunku karindan sivi aliyorlar onda onunda bazi riskleri oluyor. Hatta seker yuklemesi de yaptirmicam
Muhtemelen ekrandan baktığın için diğer sonuçları koymamışlar önemli olan o kombine risklerin yazdığı kısımmış doktorunu bi arasana canım 15 gün ücretsiz muayne hakkın yok mu özelde ara sor bi sekter aktarır direk ona
İnşallahh arkadaşım düşmüştür sana zorluk çıkarmaz inşallahYa benim 6 yaşında oğlum var 2.çocuğu istediğimizde böle bişi oldu daha önce yaşamamıştım yarın yine kan vericem İnş değer düşmeye başlamıştır birde doktor rahimde parça alalım filan dedi özel muayene olduğu için güvenemedim açıkçası kafam çok karıştı yarın gidip kan vericem umarım kendiliğinden düşer
Şeker yüklemesi ben yaptırdım yüksek çıktı benim doktor diyetisyene yönlendirdi ayda yarım kilo artışa izin verdi eğer uymazsan şeker yüksek olduğunda bebek kilolu olabiliyormuş 4 kilo 5 kilo gibi benim ki 2ci 3.780 doğdu uymasam belki 4 ü geçerdi nasıl doğar kız o normalbu testte risk cikmazsa yaptirmayi dusunmuyorum onu. Cunku karindan sivi aliyorlar onda onunda bazi riskleri oluyor. Hatta seker yuklemesi de yaptirmicam
hayir yaptirmicamŞeker yüklemesi mutlaka yaptırın çok çok önemli eğer hamilelikte şekeriniz çıkarsa ve siz bunu bilmeseniz bebek için çok tehlikeli
testler yapildiginda gelmenize gerek yok eger riskli bi durum olursa arar cagiririz biz dediler canimMuhtemelen ekrandan baktığın için diğer sonuçları koymamışlar önemli olan o kombine risklerin yazdığı kısımmış doktorunu bi arasana canım 15 gün ücretsiz muayne hakkın yok mu özelde ara sor bi sekter aktarır direk ona
Benim de patronumun kızı 8 aylık ölü doğum yaptı gebelik şekeri yüzünden, haberi yokmuşŞeker yüklemesi ben yaptırdım yüksek çıktı benim doktor diyetisyene yönlendirdi ayda yarım kilo artışa izin verdi eğer uymazsan şeker yüksek olduğunda bebek kilolu olabiliyormuş 4 kilo 5 kilo gibi benim ki 2ci 3.780 doğdu uymasam belki 4 ü geçerdi nasıl doğar kız o normal
O zaman sıkıntı yok demek ki yoksa ararlardı canımtestler yapildiginda gelmenize gerek yok eger riskli bi durum olursa arar cagiririz biz dediler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?