• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün aldım kızlar eşime de kullandırmayı düşünüyorum

Eklentiler

• 20200616_152500.jpg
    20200616_152500.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba bir sorum var yumurtam çatlamış mıdır acaba yoksa daha mı silik olcak

Eklentiler

• 20200616_213525.jpg
    20200616_213525.jpg
    143 KB · Görüntüleme: 29
Benim de ilk gebeliğimdi
Benim kimyasal gebelik kanamam normal regl tarihimden 5 gün sonra başladı adet düzenli olunca değişmiyor diyorlar sanırım 28 günde adet olan yine 28 günde adet oluyormuş😔
Bnmde kimyasal gebelik oldu iste 22.gunum kahve lekenme ve kasik bel agrim var normlde 22.gunumde adet olmam lazimdi adet belirtim yok sizce ndn

Bnmde kimyasal gebelik oldu iste 22.gunum kahve lekenme ve kasik bel agrim var normlde 22.gunumde adet olmam lazimdi adet belirtim yok sizce ndn
Kimyasaldan sonra ilk reglin mi? Eğer hamilelik şüphen yoksa gecikme durumu yaşanabilir kimyasaldan sonra regl söktürücü masaj uygula canım

Kızlar merhaba ben adet olacağım gün kan tahlili de 113 çıktı sonra 2 şer günde bir kan tahlili verdim 183 312 585 ve 767 çıktı düşük artttı doktorum da bana sağlıksız gebelik yada dış gebelik dedi ultrason la baktı içde kanama yok cuma gel dedi korkuyorum valla kendi kendine düşermiş acaba önceleri yüzde atmış seksen artarken şimdi yüzde otuzlara düşmüş böle olup kendi kendine düşüren armı iki ay önce kimyasal geçirdim daha önce dış gebelik yaşamadım

Kızlar merhaba ben adet olacağım gün kan tahlili de 113 çıktı sonra 2 şer günde bir kan tahlili verdim 183 312 585 ve 767 çıktı düşük artttı doktorum da bana sağlıksız gebelik yada dış gebelik dedi ultrason la baktı içde kanama yok cuma gel dedi korkuyorum valla kendi kendine düşermiş acaba önceleri yüzde atmış seksen artarken şimdi yüzde otuzlara düşmüş böle olup kendi kendine düşüren armı iki ay önce kimyasal geçirdim daha önce dış gebelik yaşamadım
Kimyasal ise düşer inşallah dış gebelik değildir 😔

Benim öyle oluyor 800 e kadar düzenli artıp geri düşüyor ama kanamada oluyor kendiliğinden düşüyor 4 sefer oldu ama 2 sinde böyle yükseldi 2 sinde birinde 157 oldu diğerinde 8 di hamilelik bile sayılmaz sanırım 8 olan

Benim öyle oluyor 800 e kadar düzenli artıp geri düşüyor ama kanamada oluyor kendiliğinden düşüyor 4 sefer oldu ama 2 sinde böyle yükseldi 2 sinde birinde 157 oldu diğerinde 8 di hamilelik bile sayılmaz sanırım 8 olan
İnş kendiliğinden düşer ya benim düzenli artmıyor en son yüzde 30 arttı

İnş kendiliğinden düşer ya benim düzenli artmıyor en son yüzde 30 arttı
Dış gebelikte genelde bir kaç kez düzenli artıyor ve tekrar düşüp tekrar yükseliyor kimyasal olabilir yada sağlıksız bir gebelik dış gebelik yaşadım ama belki herkesinki aynı olmaz o yüzden kesin değilsin diyemem canım inş değildir biran önce kurtulur sağlıklı gebelik yaşarsın

Back