Doğru kuzu mantıklı zaten normalde olması gereken çatlamadadan sonra 14 günde regl olunması e senin reglin de düzenli olduğu için çatlamadan 14 gün sonra regl olman lazımBurda arkadaşlar iğneden 14 sonrası bat dediler. İnternette araştırınca da eğer gebelik yoksa regl iğneden 14 sonra gelir diyorDoktorum test için gecikmeyi bekle demişti ama tarihleri konuşmadıydık Sat 3 haziran
11 haziranda iğneyi yaptırdım
Şimdi testi 26-27 haziranda yapsam mı yoksa 1 temmuzu mu beklesem bilemedim
27 sine kadar olmazsan bi test patlat benceBurda arkadaşlar iğneden 14 sonrası bat dediler. İnternette araştırınca da eğer gebelik yoksa regl iğneden 14 sonra gelir diyorDoktorum test için gecikmeyi bekle demişti ama tarihleri konuşmadıydık Sat 3 haziran
11 haziranda iğneyi yaptırdım
Şimdi testi 26-27 haziranda yapsam mı yoksa 1 temmuzu mu beklesem bilemedim
İğnenin etkisi yanıltabilirmiş o yüzden 14 günden önce test yapmayın demişler hep forumda. Ben bi kaç tane test hazır edeceğim 26 haziranda tabi regl olmamışsam yapmaya başlayacağım bakalımDoğru kuzu mantıklı zaten normalde olması gereken çatlamadadan sonra 14 günde regl olunması e senin reglin de düzenli olduğu için çatlamadan 14 gün sonra regl olman lazım
Bende onu yazdıydım şimdi27 sine kadar olmazsan bi test patlat bence
Evet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık.Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. Hikayelerimizi paylaşalım
Tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek yazabilir.
�
ÜYE ADI VAKA BAT SONUÇminseo 1 KİMYASAL 27.06.2020 @cadımaki 1 KİMYASAL
1 DIŞ GEBELİK@Ucanbilge 1 KİMYASAL tugcekb 1 KİMYASAL 26.04.2020 @Turkuazkizz 1 KİMYASAL @Meryemcez 1 DÜŞÜK 2 KİMYASAL @Deryakckn 4 KİMYASAL 02.07.2020 @Mechulzaman 1 DIŞ GEBELİK Manukabal 2 DIŞ GEBELİK 1 KİMYASAL 06.06.2020 @Dmtblt 1 KİMYASAL @Butik alfa 1 KİMYASAL GEBELİK @iSsra 2 KİMYASAL 2 BOŞ 1 DIŞ GEBELİK @Sefoss 1 DÜŞÜK
Bende mart ayında hamile olduğumu öğrendim, öğrendikten 1 hafta sonra kanamam oldu hastaneye gidip tahlil yaptırdık hemen doktor düşmüş dedi. 3 ay oldu bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik ama bakalım İnşAllah tutmuşturEvet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık.Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. Hikayelerimizi paylaşalım
�
1 DIŞ GEBELİK@Ucanbilge 1 KİMYASAL tugcekb 1 KİMYASAL 26.04.2020 @Turkuazkizz 1 KİMYASAL @Meryemcez 1 DÜŞÜK 2 KİMYASAL @Deryakckn 4 KİMYASAL 02.07.2020 @Mechulzaman 1 DIŞ GEBELİK Manukabal 2 DIŞ GEBELİK 1 KİMYASAL 06.06.2020 @Dmtblt 1 KİMYASAL @Butik alfa 1 KİMYASAL GEBELİK @iSsra 2 KİMYASAL 2 BOŞ 1 DIŞ GEBELİK @Sefoss 1 DÜŞÜK
Tesekurler canim senide yoruyorum kusurabakmaKuzum çatlamış senin artık
MerhabaEvet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
�
Onunda kendine göre diyeti var dilersen görüştürürüm diyetisyenimle fikir alırsın en azındanYa benimde kilo vermem lazim kalmadan once ama ben bide crohn hastasiyim dr diyet onermio napsam sasirdm sporla idare et dio
Nolacak kuzum taş attım kolum mu yorulduTesekurler canim senide yoruyorum kusurabakma
En kısa zamanda bebişlerimize kavuşalım inşallahMerhaba
Agustos 2019 da bir kimyasal gebelik geçirdim.
Su an BAT tarihim 20 haziran.
Rabbim isteyen herkese nasip etsininşallah
Seninle aynı dönemlerde geçirmişiz benim de bu ay 3. Denemem regl kanamaların nasıldı benim kimsayaldan sonraki 2 reglim aşırı pıhtılı ve yoğundu bu ay normale döndüBende mart ayında hamile olduğumu öğrendim, öğrendikten 1 hafta sonra kanamam oldu hastaneye gidip tahlil yaptırdık hemen doktor düşmüş dedi. 3 ay oldu bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik ama bakalım İnşAllah tutmuştur
Aynen benimkisi de öyleydi. Yumurtlama olduğu zmn kasık ağrılarım oluyodu 2 ay boyunca onu da hissetmedim bu ay hissedebildimSeninle aynı dönemlerde geçirmişiz benim de bu ay 3. Denemem regl kanamaların nasıldı benim kimsayaldan sonraki 2 reglim aşırı pıhtılı ve yoğundu bu ay normale döndü
Rahim yeni toparladı sanırım kendiniAynen benimkisi de öyleydi. Yumurtlama olduğu zmn kasık ağrılarım oluyodu 2 ay boyunca onu da hissetmedim bu ay hissedebildim
İnşAllahRahim yeni toparladı sanırım kendiniinşallah artık gebeliğe hazır hale gelmiştir
Yaa super olurOnunda kendine göre diyeti var dilersen görüştürürüm diyetisyenimle fikir alırsın en azından
Çatlamış canım artık testi bırakabilirsinBitirdim bugun artik son defa yaptim Eki Görüntüle 2649631
Cok tesekkur ederim balim biraktim bugun son defa yaptim darisi gebelik testlerine insÇatlamış canım artık testi bırakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?