Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru kuzu mantıklı zaten normalde olması gereken çatlamadadan sonra 14 günde regl olunması e senin reglin de düzenli olduğu için çatlamadan 14 gün sonra regl olman lazım

27 sine kadar olmazsan bi test patlat bence

Doğru kuzu mantıklı zaten normalde olması gereken çatlamadadan sonra 14 günde regl olunması e senin reglin de düzenli olduğu için çatlamadan 14 gün sonra regl olman lazım
İğnenin etkisi yanıltabilirmiş o yüzden 14 günden önce test yapmayın demişler hep forumda. Ben bi kaç tane test hazır edeceğim 26 haziranda tabi regl olmamışsam yapmaya başlayacağım bakalım

Bende mart ayında hamile olduğumu öğrendim, öğrendikten 1 hafta sonra kanamam oldu hastaneye gidip tahlil yaptırdık hemen doktor düşmüş dedi. 3 ay oldu bu ay yumurtlama gününü değerlendirdik ama bakalım İnşAllah tutmuştur

Merhaba
Agustos 2019 da bir kimyasal gebelik geçirdim.
Su an BAT tarihim 20 haziran.
Rabbim isteyen herkese nasip etsininşallah

Seninle aynı dönemlerde geçirmişiz benim de bu ay 3. Denemem regl kanamaların nasıldı benim kimsayaldan sonraki 2 reglim aşırı pıhtılı ve yoğundu bu ay normale döndü

Seninle aynı dönemlerde geçirmişiz benim de bu ay 3. Denemem regl kanamaların nasıldı benim kimsayaldan sonraki 2 reglim aşırı pıhtılı ve yoğundu bu ay normale döndü
Aynen benimkisi de öyleydi. Yumurtlama olduğu zmn kasık ağrılarım oluyodu 2 ay boyunca onu da hissetmedim bu ay hissedebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…