Salgının nekadar ciddi olduğunun farkında değiller
Valla gözümle görmesem inanmazdım ama çok ciddiyimCiddi misin ya? İnsanlar korkmuyor mu
Aynen cidden çok tehlikeli her yerde kol geziyor bu virüs ben işyerine gelirken maske eldiven hep eve gittiğim gibi üstümdekiler kirliye allahtan yarın senelik izne çıkacağım 10 gün evdeyimSalgının nekadar ciddi olduğunun farkında değillerçok hızlı yayılıyor kendi için korkmuyorlar aileleri içinde korkmuyorlar benim oğlumda alerjik astım var ben çok korkuyorum allah korusun az önce sağlık ocağına gittim eldiven ve maske taktık gelince üstümü çıkardım havlansın diye elimi yüzümü yıkadım herkes böyle olsa virüs yayılmayacak
İnşallah gelir çok geç kalındı keşke daha erken gelseydi belki bu kadar hızlı yayılmazdıSanırım cuma günü dışarı çıkma yasagı gelcek
İnşallahhİnşallah gelir çok geç kalındı keşke daha erken gelseydi belki bu kadar hızlı yayılmazdı
Bilgiyi nereden aldınız acabaSanırım cuma günü dışarı çıkma yasagı gelcek
Bilmiyorum, herkes dikkat etse keske...Valla gözümle görmesem inanmazdım ama çok ciddiyim
İzinli olman iyi olmuşAynen cidden çok tehlikeli her yerde kol geziyor bu virüs ben işyerine gelirken maske eldiven hep eve gittiğim gibi üstümdekiler kirliye allahtan yarın senelik izne çıkacağım 10 gün evdeyim
Eczaneden canımBilgiyi nereden aldınız acaba
Ben çok önce geçirdim kimyasal ben 2 gün gecikmeyle oldum şükür ya acaba kafamıza çok takıyoruz ondan mı ki bilemedimManukabal canım sen de mi gecen ay kimyasal yasamistin bizim bat seninle ayniydi sanirim ben neden olamadim ya dun test de negatifti
Manukabal canım sen de mi gecen ay kimyasal yasamistin bizim bat seninle ayniydi sanirim ben neden olamadim ya dun test de negatifti
Belki kanda çıkar belli olmaz kan testi yaptır bence
yok bu ay hic takmadim kafama hatta 1-2 ay ara veriyim su ortam duzelsin diye dusunuyodumBen çok önce geçirdim kimyasal ben 2 gün gecikmeyle oldum şükür ya acaba kafamıza çok takıyoruz ondan mı ki bilemedim
Anladım, kademeli olarak sokaga cıkma yasagı gelicek benim tahminim bu yönde,bakalım =)Eczaneden canım
Benim bundan öncekinde idrarda çıkmadı kaç defa yaptım betahcg düşük rakamlarda olduğunda idrarda çıkmıyoryok ya olsa cikardi bos yere hastaneye gitmeyim bi de
Valla çıksında tekAnladım, kademeli olarak sokaga cıkma yasagı gelicek benim tahminim bu yönde,bakalım =)
Bilgiyi nereden aldınız acaba
Ben de mart ayının bitmesini bekliyorlar Nisan ayı başından itibaren yapılcak diye duydum zaten kısıtlamalar getirilerek halkı hazırlıyorlar şuan salgın henüz pik yapmış durumda değil artış çok hızlı devam ederse mecbur yasak gelecek gibi görünüyorEczaneden canım
kiz dur heyecanlandirma beni simdiBenim bundan öncekinde idrarda çıkmadı kaç defa yaptım betahcg düşük rakamlarda olduğunda idrarda çıkmıyor