Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa çok heyecanlı canım bakalım nolcak
Ben hamile oldugumu dusunmuyorum nedense belki de korktugum icin bakalim ne olacak hafif hafif karin agrim var hala ama gelen giden yok

Ben hamile oldugumu dusunmuyorum nedense belki de korktugum icin bakalim ne olacak hafif hafif karin agrim var hala ama gelen giden yok
bugün benim de 2-3 kere hafif sancım oldu geçen ay aklıma geldi direk (hamilelik belirtisi kasık sancım çok olmuştu) modum düştü sanırım bu endişe hep üzerimizde olacak ben de hamile olabileceğimi düşünmüyorum bu ay

canim hakkimizda hayirlisi olsun

Hastaneler şuan çok sıkıntı burdaki hastanede doktor instagram da paylaştı nöbet usulu çalışacakmış 2 hafta hastanede olacak bir hafta olmayacak bütün doktorlar aynı zamanda görevde olmuyor görevli doktorlar var salgın dan dolayı

Evet aynen öle bende düşük yaptım. En yakın yerde beta baktırdım. Normalde 10 gün sonra yine gitmem lazım ama doktor cıkma dedi.

Ortalık çok karışık kızlar Allah yardımcımız olsun insanlar çok tedbirsiz salı günü hastaneye gittim hamile kadınlar vardı hep ne eldiven ne maske Deryakckn S sunsea

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…