En son gittiğimde hamile kalmana engel yok dedi ama test yaptırmadım. Açık ameliyat olmuştum iç kanama geçirdim. Tekrar kontrole gitmedimMerhaba,gerekli test ve tetkikleriniz yapıldı mı
Geçmiş olsunEn son gittiğimde hamile kalmana engel yok dedi ama test yaptırmadım. Açık ameliyat olmuştum iç kanama geçirdim. Tekrar kontrole gitmedim
Aaa oldun mu2 gün gecikmeli oldu ama adet oldum
Aynen valla inşallah nisanda bakalımAaa oldun muhayallerimiz nisana kaldı desene
Topiği canlı tutalım bence. Burdan paylaşım iyi oluyorRegli gecikenler var mıııı ?
yok canim ya olmadim dahatugcekb canım sen ne durumdasın regl oldun mu ?
Yaa çok heyecanlı canım bakalım nolcakyok canim ya olmadim daha
Ben hamile oldugumu dusunmuyorum nedense belki de korktugum icin bakalim ne olacak hafif hafif karin agrim var hala ama gelen giden yokYaa çok heyecanlı canım bakalım nolcak
bugün benim de 2-3 kere hafif sancım oldu geçen ay aklıma geldi direk (hamilelik belirtisi kasık sancım çok olmuştu) modum düştü sanırım bu endişe hep üzerimizde olacak ben de hamile olabileceğimi düşünmüyorum bu ayBen hamile oldugumu dusunmuyorum nedense belki de korktugum icin bakalim ne olacak hafif hafif karin agrim var hala ama gelen giden yok
canim hakkimizda hayirlisi olsunbugün benim de 2-3 kere hafif sancım oldu geçen ay aklıma geldi direk (hamilelik belirtisi kasık sancım çok olmuştu) modum düştü sanırım bu endişe hep üzerimizde olacak ben de hamile olabileceğimi düşünmüyorum bu ay
amin kuzum amincanim hakkimizda hayirlisi olsun
Evet aynen öle bende düşük yaptım. En yakın yerde beta baktırdım. Normalde 10 gün sonra yine gitmem lazım ama doktor cıkma dedi.Hastaneler şuan çok sıkıntı burdaki hastanede doktor instagram da paylaştı nöbet usulu çalışacakmış 2 hafta hastanede olacak bir hafta olmayacak bütün doktorlar aynı zamanda görevde olmuyor görevli doktorlar var salgın dan dolayı