Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün geçti di mi canım bat üzerinden. Kimyasaldan sonra bi denge şaşmış olabilir benim de gününde gelmicek gibi geliyor bana. Bakalım bekleyeceğiz hepbirlikte sen inşallah hamilesindir
ben hic hamile gibi hissetmiyorum bence sadece kimyasaldan dolayi duzenim bozuldu boyle de sinirleri yipraniyor insanin bekliyorum bakalim ne zaman olucam

bi de ovulasyon testi deneyim dedim 2 cizgi esit koyulukta olunca hamilelik demekmis onda da ama daha acik cikti

Eklentiler

• D84FA273-AC99-4D74-B991-AA2CF91F6741.jpeg
    118,7 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın kızlar benimde 31.gün bugün adet döngüm 32 günde bir ama kimyasaldan dolayı değişmiş olabilir gün göğüs ağrısından başka belirti yok ama bu göğüs ağrısı çok çok fazla kopacakmış gibi normal adet zamanı hafif ağrı olurdu bu ney anlamadım çok yoğun mu geçecek acaba

hadi guzel haberlerle gel

kızlar merhaba 2.5 yıllık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyoruz. 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. bu ayda adet dönemimde yine aynı şekilde açık kahve lekem geldi tabi umutlanmadım öncesini bildiğim için leke 2 gün sürmedi daha sonra aradan 3 4 gün geçti ben test yaptım çift çıktı ama hafif çizgi vardı. aradan 3 gün geçti kan verdim 7 çıktı. ve akşamına adetim başladı sizce yine kimyasal mı yoksa üstüne görme denen bişeu varmış o mu. diğer verdiğim kanlarda betam hep daha yüksek çıkıyordu bunun yeni oluşma ihtimali var mı? yaşadınız mı böyle bişey

Eklentiler

• 64348747-B5DE-46F7-A770-875AE8D32BCE.jpeg
    44 KB · Görüntüleme: 22
adetiniz geciktiyse varsa daha yuksek cikardi bence yinede yaniltmak istemem sizi

adetiniz geciktiyse varsa daha yuksek cikardi bence yinede yaniltmak istemem sizi
iki kere kimyasal yaşadığım için adetimin düzenş şaştı açıkçası yani tam olarak gününde olamıyordum ama diğer ikisinde lekemin hemen arkası artarak çoğalıyordu bu birax değişik geldi lekem kısa sürdü çok çok açıktı rengi kasık ağrılarım iştahım ama insan her duruma kendini hazırlıyor haliyle

Benim reglden bir gün önce 26 çıkmıştı gecikmeden sonra daha yüksek bi değer çıkmalı diye düşünüyorum canım idrar testini günlük olarak tekrarla bakalım değerin yükseliyorsa zaten rengi koyulaşarak belirgin olur benim negatif çıkmıştı kimyasal başlamadan 1gün önce

pazartesi günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum en azından değerin düştüğünü görmüş olmak adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…