Günaydın canımGünaydın kızlarrrr
basliyor sandim ama yok hala ama karnim agriyorBaşladı mı kuzu?
3 gün geçti di mi canım bat üzerinden. Kimyasaldan sonra bi denge şaşmış olabilir benim de gününde gelmicek gibi geliyor bana. Bakalım bekleyeceğiz hepbirliktebasliyor sandim ama yok hala ama karnim agriyor
ben hic hamile gibi hissetmiyorum bence sadece kimyasaldan dolayi duzenim bozuldu boyle de sinirleri yipraniyor insanin bekliyorum bakalim ne zaman olucam3 gün geçti di mi canım bat üzerinden. Kimyasaldan sonra bi denge şaşmış olabilir benim de gününde gelmicek gibi geliyor bana. Bakalım bekleyeceğiz hepbirliktesen inşallah hamilesindir
Çok iyi anlıyorum seni aynı duygular içindeyim ben deben hic hamile gibi hissetmiyorum bence sadece kimyasaldan dolayi duzenim bozuldu boyle de sinirleri yipraniyor insanin bekliyorum bakalim ne zaman olucam
Aaaaa Ovülasyon testi hiç bilmiyorum hakkında bişi ama çizgi çıkması cidden enteresan kuzubi de ovulasyon testi deneyim dedim 2 cizgi esit koyulukta olunca hamilelik demekmis onda da ama daha acik cikti
iyice kafayi yedimAaaaa Ovülasyon testi hiç bilmiyorum hakkında bişi ama çizgi çıkması cidden enteresan kuzu
hadi guzel haberlerle gelGünaydın kızlar benimde 31.gün bugün adet döngüm 32 günde bir ama kimyasaldan dolayı değişmiş olabilir gün göğüs ağrısından başka belirti yok ama bu göğüs ağrısı çok çok fazla kopacakmış gibi normal adet zamanı hafif ağrı olurdu bu ney anlamadım çok yoğun mu geçecek acaba
adetiniz geciktiyse varsa daha yuksek cikardi bence yinede yaniltmak istemem sizikızlar merhaba 2.5 yıllık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyoruz. 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. bu ayda adet dönemimde yine aynı şekilde açık kahve lekem geldi tabi umutlanmadım öncesini bildiğim için leke 2 gün sürmedi daha sonra aradan 3 4 gün geçti ben test yaptım çift çıktı ama hafif çizgi vardı. aradan 3 gün geçti kan verdim 7 çıktı. ve akşamına adetim başladı sizce yine kimyasal mı yoksa üstüne görme denen bişeu varmış o mu. diğer verdiğim kanlarda betam hep daha yüksek çıkıyordu bunun yeni oluşma ihtimali var mı? yaşadınız mı böyle bişey
iki kere kimyasal yaşadığım için adetimin düzenş şaştı açıkçası yani tam olarak gününde olamıyordum ama diğer ikisinde lekemin hemen arkası artarak çoğalıyordu bu birax değişik geldi lekem kısa sürdü çok çok açıktı rengi kasık ağrılarım iştahım ama insan her duruma kendini hazırlıyor haliyleadetiniz geciktiyse varsa daha yuksek cikardi bence yinede yaniltmak istemem sizi
Benim umutsuz ocakta hamileydim şubatta hamileydim şimdi martta sanmıyorum olmaz zaten eşimle 2 defa yakınlaştık tutmazhadi guzel haberlerle gel
Off çok sinir bozu evde kan testi yapabilsek çok iyi oluriyice kafayi yedim
Bencede evde kan testi süper olurdu şu şeker ölçümü yapıyorlar ya iğne batırıp cihaza damlatıyorsun şekerin ölçülüyor onun beta hcg göstereni olsa ne süper olurduOff çok sinir bozu evde kan testi yapabilsek çok iyi olur
Benim reglden bir gün önce 26 çıkmıştı gecikmeden sonra daha yüksek bi değer çıkmalı diye düşünüyorum canım idrar testini günlük olarak tekrarla bakalım değerin yükseliyorsa zaten rengi koyulaşarak belirgin olur benim negatif çıkmıştı kimyasal başlamadan 1gün öncekızlar merhaba 2.5 yıllık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyoruz. 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. bu ayda adet dönemimde yine aynı şekilde açık kahve lekem geldi tabi umutlanmadım öncesini bildiğim için leke 2 gün sürmedi daha sonra aradan 3 4 gün geçti ben test yaptım çift çıktı ama hafif çizgi vardı. aradan 3 gün geçti kan verdim 7 çıktı. ve akşamına adetim başladı sizce yine kimyasal mı yoksa üstüne görme denen bişeu varmış o mu. diğer verdiğim kanlarda betam hep daha yüksek çıkıyordu bunun yeni oluşma ihtimali var mı? yaşadınız mı böyle bişey
pazartesi günü tekrar kan vermeyi düşünüyorum en azından değerin düştüğünü görmüş olmak adınaBenim reglden bir gün önce 26 çıkmıştı gecikmeden sonra daha yüksek bi değer çıkmalı diye düşünüyorum canım idrar testini günlük olarak tekrarla bakalım değerin yükseliyorsa zaten rengi koyulaşarak belirgin olur benim negatif çıkmıştı kimyasal başlamadan 1gün önce