Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bebe aspirini duymustum bende pihtilasmayi onlemek icin bende kullansam mi acaba ama bi yandan hamilelik olursa bi zarari olur mu ki diye dusunuyorum
Yok kuzu kan sulandırıcı olduğu için bi zararı yok pıhtılaşma yüzünden düşük yaşayanlar diğer gebeliklerimdede iğne de oluyor mesela hamilelik boyunca yaşlılar falan çok kullanıyor asprin faydalı diye ben de dedim bi kullanayım ne zararı olcak ki belki faydası olur. Her gün folik asit içerken bi tane de coraspin içiyorum. Bi topicte okumuştum 1 senedir hamile kalamayan biri kimyasal düşük vs geçirmiş coraspin vermiş doktoru onu kullandığı ay hamile kalmış

bebe aspirini duymustum bende pihtilasmayi onlemek icin bende kullansam mi acaba ama bi yandan hamilelik olursa bi zarari olur mu ki diye dusunuyorum
Bebe aspirini coraspirin ile aynı canım bebe aspirininden 2 içmen lazımki coraspirinin 100 lük olanına denk gelsin. Bende suan hamile olabilirim ama kullanıyorum. Doktoruma sormuştum hiç sakıncası yok içebilirsin dedi. Bana dış gebelik ameliyatımdan sonra verdiler pıhtı atmamak için ameliyatta kalbim durdu o yüzden ben hep kullanmak zorundayım

Valla bende bekliyorum gecen ay 29 unda oldum 25 günde bir olurum hiç şaşmaz ama bu ay gecikti. 29 unu ataltınca kan vercem inşallah vardır ve tutunmuştur

Hiiii allah korusun

ben de aliyim bari sakincasi yoksa

Bende 9 ay once kimyasal gebelik yaşadım sonrasinda olmadı bu ay klomen+catlatma ignesiyle hamile kaldim

Bende 9 ay once kimyasal gebelik yaşadım sonrasinda olmadı bu ay klomen+catlatma ignesiyle hamile kaldim
tebrik ederim allah saglikla kucaginiza almayi da nasip etsin darisi isteyenlerin basina

Allah kucağınıza aldırsın darısı bizlerin başına ☺ olmamasının sebebi yumurtada çatlama mı olmadı acaba?
Olmamasi canım pco ve yumurta tembelligi denildi klomen dozu arttirilarak oldu 4.klomende oldu çok teşekkür ederim darısi sen ve isteyen herkkesin başina canim

G Gkyzu hamileliğini öğrenmeden önce akıntın yada her hangi belirtin oldumu?
Hiç bir belirtim yoktu ve hala da yok 2 gun azcik kasik agrim oldu bugun oda yok kan vermeseydim cidden hamile oldugumu dusunmezdm akintim hele hiç yok idrarin koyulasmasindan anlasiliyo dediler en çok takip ettigim oydu ki hala yok oyle bisey

Ya şunun için soruyorum bende sadece adet olacakmışım gibi oluyor tuvalete gidiyorum hiç bişey yok akıntı yok hassasiyet yok. Uyku yok acaba bendemi bir gariplik var dedim ama yok galiba hoş daha kan testi filan yapmadım kesin bişey yok ama ne bileyim işte insanın kafası karısıyor

Benim
Benim de adet olacakmış gibi sancım oluyordu kasıklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…