Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ortalık çok karışık kızlar Allah yardımcımız olsun insanlar çok tedbirsiz salı günü hastaneye gittim hamile kadınlar vardı hep ne eldiven ne maske🤦‍♀️ Deryakckn Deryakckn S sunsea
Salgının nekadar ciddi olduğunun farkında değiller 😑 çok hızlı yayılıyor kendi için korkmuyorlar aileleri içinde korkmuyorlar benim oğlumda alerjik astım var ben çok korkuyorum allah korusun az önce sağlık ocağına gittim eldiven ve maske taktık gelince üstümü çıkardım havlansın diye elimi yüzümü yıkadım herkes böyle olsa virüs yayılmayacak 😔

Salgının nekadar ciddi olduğunun farkında değiller 😑 çok hızlı yayılıyor kendi için korkmuyorlar aileleri içinde korkmuyorlar benim oğlumda alerjik astım var ben çok korkuyorum allah korusun az önce sağlık ocağına gittim eldiven ve maske taktık gelince üstümü çıkardım havlansın diye elimi yüzümü yıkadım herkes böyle olsa virüs yayılmayacak 😔
Aynen cidden çok tehlikeli her yerde kol geziyor bu virüs ben işyerine gelirken maske eldiven hep eve gittiğim gibi üstümdekiler kirliye allahtan yarın senelik izne çıkacağım 10 gün evdeyim🙏

Manukabal Manukabal canım sen de mi gecen ay kimyasal yasamistin bizim bat seninle ayniydi sanirim ben neden olamadim ya dun test de negatifti

yok ya olsa cikardi bos yere hastaneye gitmeyim bi de

Bilgiyi nereden aldınız acaba

Eczaneden canım
Ben de mart ayının bitmesini bekliyorlar Nisan ayı başından itibaren yapılcak diye duydum zaten kısıtlamalar getirilerek halkı hazırlıyorlar şuan salgın henüz pik yapmış durumda değil artış çok hızlı devam ederse mecbur yasak gelecek gibi görünüyor

X