Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi olmuş kuzum senin yumurtlamada sorun yoktu di mi ama
Daha önce bir seferliğine gittiğim doktor bakmıştı sorun yoktu.
Bu gittiğim doktor (oğlumda beni takip eden ve doğumuma giren doktor) test istemedi.
1 yıl oldu deyince ve süreci hızlandırmak istiyorum deyince çatlatma yapalım dedi, hayırlısı

Ovülasyon testi yapıyor muydun canım

Belki kan pıhtılaşması vs. Var mı diye bakılır canım bakalım kan sonucun ne çıkacak
Evet doktorum mutlaka yönlendirecektir zaman kaybetmeden gereken testleri yapmak istiyorum.Buradan herkesin faydalanması adına durumumla ilgili bilgi veririm.

Evet doktorum mutlaka yönlendirecektir zaman kaybetmeden gereken testleri yapmak istiyorum.Buradan herkesin faydalanması adına durumumla ilgili bilgi veririm.
Bu arada sabah test yapıp ikinci çizgiyi göremediğimi söylemiştim şimdi baktım yine silik çıkmış artık haftaya belli olacak bakalım.

Hayır hiç yapmadım akıntıdan ve kasık ağrılarımdan takip ediyordum yumurtalamamı canım
Aaaa deneseydin keşke kuzu akıntı ve kasık ağrısı ile kesin bilemezsin mesela benim pikten 2 3 gün sonra akıntım oluyor kiminin öncesinde değişiyor o kişiden kişiye

Bu arada sabah test yapıp ikinci çizgiyi göremediğimi söylemiştim şimdi baktım yine silik çıkmış artık haftaya belli olacak bakalım.
Kimyasal ise gitgide silikleşir ben doktora gitmeden 1 gün önce içime kötü bi his doğmuştu test yaptım negatif çıkmıştı bi terslik olduğunu anlamıştım doktora gittiğim günde kanamam başlamıştı betam 11 çıkmıştı

Aaaa deneseydin keşke kuzu akıntı ve kasık ağrısı ile kesin bilemezsin mesela benim pikten 2 3 gün sonra akıntım oluyor kiminin öncesinde değişiyor o kişiden kişiye
Bu ay deneyeyim diyordum işte ama “bi doktora gideyim” daha ağır bastı Bakalım klomenle olacak mı, belkide olmayacak

Bu ay deneyeyim diyordum işte ama “bi doktora gideyim” daha ağır bastı Bakalım klomenle olacak mı, belkide olmayacak
sen şimdi doktor ile takip etcen di mi gelişimini o zaman bu ay teste gerek yok canım belki de geç yumurtluyordun ya da erken günlerini kaçırmış olabilirsin 1 sene iyi dayanmışsın benim günü gününe olduğunu bildiğim halde yine de emin olamayıp test yapıyorum klomen ile çoğul gebelik olabiliyor bir de ikiz oluyormuş

Evet doktorla takip etmiş olacağım bu ay..
Ovulasyon testini her ay “bu ayda regl olursam hemen gidip alcam başlıcam, bu ay onla denicem” diye diye bitti bi yıl
Aslında korona girmese martta gidecektim ben doktora
Mecbur dayandım yani
İkiz olursa artık hunimi takar gelirim buraya
Kvalidem napar acaba oğluma hamile kaldığımda “ikiz oluverirse” diye ödü kopmuştu kadının

Kaynanana ultrason fotosunu çerçeve yaptırıp hediye verirsin hahahah o mu bakıyor çocuğuna ondan mı endişeli

Kaynanana ultrason fotosunu çerçeve yaptırıp hediye verirsin hahahah o mu bakıyor çocuğuna ondan mı endişeli
Yok kız o bakmadı, zaten 3 yaşına gelene kadar çalışmadım kendim baktım. Sonra o ve annem dönüşümlü baktılar 1 yıl. 2 yıldır da okula gidiyor çocuğum yani
Çerçeve iyi olur bak ikiz olursa yapayım

E o zaman endişeye mahal yok

Ama klomen baya etkili bi ilaç bence onu kullanmana gerek yok canım klomen zaten yumurtanı geliştirecek ekstra inositol almana gerek yok onun yerine solgar tarzı bi multivitamin kullanman daha mantıklı
Evet klomen zaten geliştirecek
Garanti olsun diye acaba mı dedim ama bu ay klomenle de kalamazsam o zaman denerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…