- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Daha önce bir seferliğine gittiğim doktor bakmıştı sorun yoktu.İyi olmuş kuzum senin yumurtlamada sorun yoktu di mi ama
Ovülasyon testi yapıyor muydun canımDaha önce bir seferliğine gittiğim doktor bakmıştı sorun yoktu.
Bu gittiğim doktor (oğlumda beni takip eden ve doğumuma giren doktor) test istemedi.
1 yıl oldu deyince ve süreci hızlandırmak istiyorum deyince çatlatma yapalım dedi, hayırlısı
Hayır hiç yapmadım akıntıdan ve kasık ağrılarımdan takip ediyordum yumurtalamamı canımOvülasyon testi yapıyor muydun canım
Evet doktorum mutlaka yönlendirecektir zaman kaybetmeden gereken testleri yapmak istiyorum.Buradan herkesin faydalanması adına durumumla ilgili bilgi veririm.Belki kan pıhtılaşması vs. Var mı diye bakılır canım bakalım kan sonucun ne çıkacak
Bu arada sabah test yapıp ikinci çizgiyi göremediğimi söylemiştim şimdi baktım yine silik çıkmış artık haftaya belli olacak bakalım.Evet doktorum mutlaka yönlendirecektir zaman kaybetmeden gereken testleri yapmak istiyorum.Buradan herkesin faydalanması adına durumumla ilgili bilgi veririm.
Aaaa deneseydin keşke kuzu akıntı ve kasık ağrısı ile kesin bilemezsin mesela benim pikten 2 3 gün sonra akıntım oluyor kiminin öncesinde değişiyor o kişiden kişiyeHayır hiç yapmadım akıntıdan ve kasık ağrılarımdan takip ediyordum yumurtalamamı canım
Kimyasal ise gitgide silikleşir ben doktora gitmeden 1 gün önce içime kötü bi his doğmuştu test yaptım negatif çıkmıştı bi terslik olduğunu anlamıştım doktora gittiğim günde kanamam başlamıştı betam 11 çıkmıştıBu arada sabah test yapıp ikinci çizgiyi göremediğimi söylemiştim şimdi baktım yine silik çıkmış artık haftaya belli olacak bakalım.
Bu ay deneyeyim diyordum işte ama “bi doktora gideyim” daha ağır bastıAaaa deneseydin keşke kuzu akıntı ve kasık ağrısı ile kesin bilemezsin mesela benim pikten 2 3 gün sonra akıntım oluyor kiminin öncesinde değişiyor o kişiden kişiye
sen şimdi doktor ile takip etcen di mi gelişimini o zaman bu ay teste gerek yok canım belki de geç yumurtluyordun ya da erken günlerini kaçırmış olabilirsin 1 sene iyi dayanmışsın benim günü gününe olduğunu bildiğim halde yine de emin olamayıp test yapıyorumBu ay deneyeyim diyordum işte ama “bi doktora gideyim” daha ağır bastıBakalım klomenle olacak mı, belkide olmayacak
Evet doktorla takip etmiş olacağım bu ay..sen şimdi doktor ile takip etcen di mi gelişimini o zaman bu ay teste gerek yok canım belki de geç yumurtluyordun ya da erken günlerini kaçırmış olabilirsin 1 sene iyi dayanmışsın benim günü gününe olduğunu bildiğim halde yine de emin olamayıp test yapıyorumklomen ile çoğul gebelik olabiliyor bir de ikiz oluyormuş
Kaynanana ultrason fotosunu çerçeve yaptırıp hediye verirsin hahahahEvet doktorla takip etmiş olacağım bu ay..
Ovulasyon testini her ay “bu ayda regl olursam hemen gidip alcam başlıcam, bu ay onla denicem” diye diye bitti bi yıl
Aslında korona girmese martta gidecektim ben doktora
Mecbur dayandım yani
İkiz olursa artık hunimi takar gelirim buraya
Kvalidem napar acabaoğluma hamile kaldığımda “ikiz oluverirse” diye ödü kopmuştu kadının
Yok kız o bakmadı, zaten 3 yaşına gelene kadar çalışmadım kendim baktım. Sonra o ve annem dönüşümlü baktılar 1 yıl. 2 yıldır da okula gidiyor çocuğum yaniKaynanana ultrason fotosunu çerçeve yaptırıp hediye verirsin hahahaho mu bakıyor çocuğuna ondan mı endişeli
E o zaman endişeye mahal yokYok kız o bakmadı, zaten 3 yaşına gelene kadar çalışmadım kendim baktım. Sonra o ve annem dönüşümlü baktılar 1 yıl. 2 yıldır da okula gidiyor çocuğum yani
Çerçeve iyi olur bak ikiz olursa yapayım
Bakalım olaylar nasıl gelişecekE o zaman endişeye mahal yok
Kuzum o çok pahalı kullanacaksan venatura inositol al aynı içerik 60 adet 77 tl inofolic 20 adet 100 tl
Ama klomen baya etkili bi ilaç bence onu kullanmana gerek yok canım klomen zaten yumurtanı geliştirecek ekstra inositol almana gerek yok onun yerine solgar tarzı bi multivitamin kullanman daha mantıklı
Evet klomen zaten geliştirecekAma klomen baya etkili bi ilaç bence onu kullanmana gerek yok canım klomen zaten yumurtanı geliştirecek ekstra inositol almana gerek yok onun yerine solgar tarzı bi multivitamin kullanman daha mantıklı
Aynen kuzum öyle yap bence deEvet klomen zaten geliştirecek
Garanti olsun diye acaba mı dedim ama bu ay klomenle de kalamazsam o zaman denerim
Aynen kuzum öyle yap bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?