• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben çok acele ettim herhalde 19 yaşımda rahim filmi çekildim temiz çıktı. 3 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım olmamıştı
Aaa çok erken yaşta çekilmişsin cidden iyi bi kadın doğumcuya gitmen lazım canım sağlık ocağına pek kulak asma

Napıyorsunuz güzeller🤔🤔🤔🌝🌝🌝 azcık sıkkındım bugün kahve yapıp ikram edemedim hadi toplaşın bakalımmm içelim birer kahve kendimize gelelim ☕☕☕☕🥰🥰🥰🥰🌼🌼🌼🌼🌼

Napıyorsunuz güzeller🤔🤔🤔🌝🌝🌝 azcık sıkkındım bugün kahve yapıp ikram edemedim hadi toplaşın bakalımmm içelim birer kahve kendimize gelelim ☕☕☕☕🥰🥰🥰🥰🌼🌼🌼🌼🌼
Aaaa sana hic yakistiramadim sıkkın olmayi neyin var bakalim onemli bisey degildir umarim

Aaaa sana hic yakistiramadim sıkkın olmayi neyin var bakalim onemli bisey degildir umarim
Yok kuzum önemli bişey değil bugün saçma sapan birini bölge müdürü atadılar, üstüne de bir aile dostumuzun 5.kez hamile olduğunu öğrendim. Gözüm yok rabbim istiyorsa 5 daha versin de karı koca paket paket sarma tütün tüketip hiç bir şeye dikkat etmeyip 5.çocuğa hamile kalmışlarya 1 saati geçti ona ağlıyorum😣😔 rabbimin gücüne gitmesin ama biz gözüne bakıyoruz 1 tane sağlıklı bebek için😔😔😪😢😭 ne bileyim gücüme gitti işte...

Yok kuzum önemli bişey değil bugün saçma sapan birini bölge müdürü atadılar, üstüne de bir aile dostumuzun 5.kez hamile olduğunu öğrendim. Gözüm yok rabbim istiyorsa 5 daha versin de karı koca paket paket sarma tütün tüketip hiç bir şeye dikkat etmeyip 5.çocuğa hamile kalmışlarya 1 saati geçti ona ağlıyorum😣😔 rabbimin gücüne gitmesin ama biz gözüne bakıyoruz 1 tane sağlıklı bebek için😔😔😪😢😭 ne bileyim gücüme gitti işte...
Tabiki gözümüz yok ama ne kadar da olsa insan üzülüyor☹

Tabiki gözümüz yok ama ne kadar da olsa insan üzülüyor☹
Ya biz özeniyoruz yemin ederim misafir davet etmiyorum ki evde sigara dumanı olurda zarar görürsem diye... Eşim sigarayı bıraktı bebek için... Adamlar karı koca tütün içiyor normalinden geçtim ve de yaşlarıda geçkin😔😣 gözlerim şişti önümü göremiyorum ağlamaktan...

Ya biz özeniyoruz yemin ederim misafir davet etmiyorum ki evde sigara dumanı olurda zarar görürsem diye... Eşim sigarayı bıraktı bebek için... Adamlar karı koca tütün içiyor normalinden geçtim ve de yaşlarıda geçkin😔😣 gözlerim şişti önümü göremiyorum ağlamaktan...
İnsanın zoruna gidiyor böyle şeyler elde değil... Ne kadar insan takmayım düşünmeyim dese de olmuyor ben nerde hata yaptım diye düşünüyor...

Allah sana ve isteyen herkese saglikli bebekler versin canim tez zamanda🙏🏻

minseo minseo canım sen folik asit alacağım diyordun hangisiydi o içerisinde vitaminlerde var araştırdım demiştin sanırım 🤔

dis hastanesinden bildiriyorum antibiyotik ictim gecmedi raki bile bastim gecmedi agladim agladim en son buraya geldik bakalim bisey yapabilecekler mi

Bizimde imtihanımız bu sanırım 😔😔😔

Normal de takılmam böyle şeylere bilirsin ama bugün bi ağrıma gitti😔😢 Allah affetsin 🤲🏽🙏🏽😢😔
İnsan doluyor işte benimde yazın ki düşükte eşimin teyzesinin oğlu eşide hamileydi aynı zamanda benimki düştü onunki devam etti ekim gibi bi yerde karşılaştık çok şişmişmiyim Derya dedi düşük yaptığımı bile bile gözüme sokuyor öyle canım sıkılmıştıki anlatamam birde kız doğurdu daha çok sinir oldum kıskançlık değil ama yinede insan neden diye sorguluyor inşallah rabbim hepimize ikiz verir milletin gözüne soka soka dolaşırız ortalarda🤭🤭🤭🤭🤭

minseo minseo canım sen folik asit alacağım diyordun hangisiydi o içerisinde vitaminlerde var araştırdım demiştin sanırım 🤔
Evet canım aldıklarımı paylaştım 467. Sayfada solgarın içinde folik asit var diğeri sadece inositol (B8) yumurtalık gelişimi için bebeğin fetal gelişimine de katkısı varmış bi araştır faydalarını

Back