• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değer sıfırlansada kadın doğuma git canım kaçan rahat olur rahmin içi temizmi yeni bebek için bakılır
Benim kimyasaldan sonra 2 ay reglim aşırı derece pıhtılı geçti koca koca pıhtılar düştü çok kötüydü bu ay anca normale döndü çok şükür kimyasaldan sonra rahim kendini yeni mi temizledi acaba diyorum

Benim kimyasaldan sonra 2 ay reglim aşırı derece pıhtılı geçti koca koca pıhtılar düştü çok kötüydü bu ay anca normale döndü çok şükür kimyasaldan sonra rahim kendini yeni mi temizledi acaba diyorum
Olabilir canım. Benim geçen kimyasaldan sonra tam günümde ve normal adet olmuştum. Kimyasal deyip geçiliyor ama çok zor gerçekten. Sonuçta kimyasalda da bebek oluşuyor ama tutunamıyor deniliyor da benim anlamadığım yumurta döllenip rahim duvarına yerleştikten sonra beta hcg artar deniliyor. Kimyasalda hem bebek tutunamıyor hem hcg yükseliyor?

Olabilir canım. Benim geçen kimyasaldan sonra tam günümde ve normal adet olmuştum. Kimyasal deyip geçiliyor ama çok zor gerçekten. Sonuçta kimyasalda da bebek oluşuyor ama tutunamıyor deniliyor da benim anlamadığım yumurta döllenip rahim duvarına yerleştikten sonra beta hcg artar deniliyor. Kimyasalda hem bebek tutunamıyor hem hcg yükseliyor?
Erken dönem düşenlerde aslında daha bebek oluşmuyor canım daha kalp atışı kese vs. Olmuyor benim öyleydi mesela o yüzden normal regl gibi oldum ağrım falan çok olmadı fakat pıhtı olayı aşırı fazlaydı o da bu ay düzeldi hatta ben kanama yüzünden baygınlık geçirdim

Kızlar videoyu izleyin şaka gibi ya animasyonla çok güzel anlatmış sperm yumurtayı döllemek için 12 km yol gidiyormuş 🙊

Pıhtı her ay değişebiliyor rahim duvarının kalınlaşmasına bağlı sanırım benimde kürtajan 56 gün sonra yumurta büyüklüğünde pıhtı attı gebelik ten kalınlaşınca öyle oluyor temizliyor ama Dr yumurtalıklara bakıyor nasıl diye o hemen kalıp kalamayacağını söylüyor

Pıhtı her ay değişebiliyor rahim duvarının kalınlaşmasına bağlı sanırım benimde kürtajan 56 gün sonra yumurta büyüklüğünde pıhtı attı gebelik ten kalınlaşınca öyle oluyor temizliyor ama Dr yumurtalıklara bakıyor nasıl diye o hemen kalıp kalamayacağını söylüyor
Benim kimyasaldan sonra 2 ay reglimin en yoğun olduğu gün doğuruyorum sanıyordum o kadar büyük büyük düşüyordu ki🤷‍♀️ benim malesef doktor takibi yaptırma imkanım yok çalıştığım için ancak Ovülasyon test takibi

canım senin kaç haftalıktı kimyasal olduğu kesin mi doktorla görüştün mü ? çünkü betan baya yüksekti o kadar yüksekken kimyasal oluyor muymuş ne diyor
Kimyasal dedi canım ve kendi de inanamadı değerin çok yüksek dedi düşük yazalım deyince bende kimyasal mı dedim evet kimyasal diyoruz dedi. Ama bende pco var yumurtalarım kalitesiz olabilir

Benim kimyasaldan sonra 2 ay reglimin en yoğun olduğu gün doğuruyorum sanıyordum o kadar büyük büyük düşüyordu ki🤷‍♀️ benim malesef doktor takibi yaptırma imkanım yok çalıştığım için ancak Ovülasyon test takibi
Bende bir defa gittim rahim ne durumda diye herşey temiz cıktı çok şükür ama tabi henüz regli olmamıştım dış gebelik sonrası sonrada gitmedim

Kimyasal dedi canım ve kendi de inanamadı değerin çok yüksek dedi düşük yazalım deyince bende kimyasal mı dedim evet kimyasal diyoruz dedi. Ama bende pco var yumurtalarım kalitesiz olabilir
Çok enteresan yüksek değerlerde kimyasal olabiliyormuş demekki hiç birşey güvenmemek gerek artık tamamen korkar oldum.. Gene buna da şükür diğer kötü şeyler gelmeden başına kimyasal olmasına şükrediyor insan

Ben de çok şaşırdım kuzu ya bu kadar yüksek haftada hiç duymamıştım genelde regl bat tarihinden 4 5 gün sonra başlıyor kimyasalda kanama senin baya düşüğe giriyor aslında 😞 bi dahaki denemen için doktor herhangi bir öneride bulundu mu ya da yumurtalık takibi vs

Ben de çok şaşırdım kuzu ya bu kadar yüksek haftada hiç duymamıştım genelde regl bat tarihinden 4 5 gün sonra başlıyor kimyasalda kanama senin baya düşüğe giriyor aslında 😞 bi dahaki denemen için doktor herhangi bir öneride bulundu mu ya da yumurtalık takibi vs
Biraz ara verin dedi ama kadın doğuma gitmedim bugün sağlık ocağına gittim

Ben çok acele ettim herhalde 19 yaşımda rahim filmi çekildim temiz çıktı. 3 ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım olmamıştı

Back