• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün eczaneye içeceğim takviye siparişlerini verdim solgar 2000vm ile venatura inositol aldım çok araştırdım bugün inositol (B8 Vitamini) için. İnofolic alacaktım aslında fakat 2 sinin içeriği aynen şu şekilde
🦠VENATURA İNOSİTOL (2 tablet)
Miyo İnositol = 1100 mg
D-Kiro İnositol=27,6 mg
60 TABLET 77 TL
🦠INOFOLIC COMBI (2 tablet)
Miyo İnositol = 1100 mg
D-Kiro İnositol=13,8mg
Folik Asit=400 mg
20 TABLET 100 TL

tek farkı venatura içinde folik asit yok inofolic zaten solgar da folik asit olduğu için ya da folik asit ekstra olarak alınabileceği için bana venatura çok daha mantıklı ve ekonomik geldi. Günde 1 tablet Solgar 2 tablet Venatura içeceğim bu ay. İnositol yani B8 Vitamini kadın üreme organlarını olumlu yönde etkileyen, yumurtanın sağlıklı ve kaliteli gelişimi için PCO hastalarının tedavisinde çok kullanılan bir vitamin ayrıca fetüsün gelişimi, erken doğumu engelleme, bağışıklığı güçlendirme gibi bir çok faydası daha var. Bu konuda arayışta olanlar varsa bunu buraya bırakayım 🍀

Kızlaaaar preseed jel yeni adı ile prefert bilgisi olan var mı spermleri hızla yumurtaya ulaşmasını sağlıyor muş hamilelik jeli diye geçiyor baya olumlu yorumlar var doktorlar da önermişler denenebilir diyorlar🤔

Kızlaaaar günaydın napıyorsunuz ben ağrıdan pert 🥴
Günaydın canım,
İlaç falan alıyor musun ağrı için?
Bende iyi değilim, iyi uyanmadım sabah, hani tersinden kalkmak var ya öyle bişeyim:işsiz:
Regl olmadım, yine düzensizleştiği için mutsuzum galiba, kimyasaldan sonra düzene girmişti günleri ne güzel:KK14:

Ay bela yaaa resmen ben yirmilik dişim ağrırken tornavida nın arkası ile dişim köküne bastırıyordum çenemdem çok iyi geliyordu bak dene 🤣
yok ya iceri iltihap falan gider korkarim ben🙈

Günaydın canım,
İlaç falan alıyor musun ağrı için?
Bende iyi değilim, iyi uyanmadım sabah, hani tersinden kalkmak var ya öyle bişeyim:işsiz:
Regl olmadım, yine düzensizleştiği için mutsuzum galiba, kimyasaldan sonra düzene girmişti günleri ne güzel:KK14:
Canım dün benim koyu koyu az geliyordu dün gece regl söktürücü masaj yaptım sabaha söküldü sende yap onu regl olamadığın içi gerginlik oluyor

Back