- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
Aynen bekleyeyim bakalım. Keşke gecikmeseydi eşim benden daha çok ümitleniyorSabret kuzum o zaman azcık
Lütfen muadil alma çünkü muadilleri aynı değil o grubunaugmentin canim b grubuymus hamilelere uygunmus
yok canim augmentin almistim bugun basladim muadili degilLütfen muadil alma çünkü muadilleri aynı değil o grubunçok geçmiş olsun
Evet canım yine kimyasal olduİnşallah canımkimyasal mı oldu senin kaçırmışım ben orayı
Geçmiş olsun canım kaçıncı kimyasal buEvet canım yine kimyasal oldu
Bu ikinci olduGeçmiş olsun canım kaçıncı kimyasal bu
Progestron a bakıldı mıBu ikinci oldu
Asprin içiyor muydunBu ikinci oldu
Gunaydin canimKızlaaaar günaydın napıyorsunuz ben ağrıdan pert
Sağol canım senin dişin nasıl olduGunaydin canim☀ Gecmis olsun
simdilik iyi gibi ama hergun ayni saatlerde basliyor oglen 3 gibiSağol canım senin dişin nasıl oldu
Ay bela yaaa resmen ben yirmilik dişim ağrırken tornavida nın arkası ile dişim köküne bastırıyordum çenemdem çok iyi geliyordu bak denesimdilik iyi gibi ama hergun ayni saatlerde basliyor oglen 3 gibi
Günaydın canım,Kızlaaaar günaydın napıyorsunuz ben ağrıdan pert
yok ya iceri iltihap falan gider korkarim benAy bela yaaa resmen ben yirmilik dişim ağrırken tornavida nın arkası ile dişim köküne bastırıyordum çenemdem çok iyi geliyordu bak dene
Canım dün benim koyu koyu az geliyordu dün gece regl söktürücü masaj yaptım sabaha söküldü sende yap onu regl olamadığın içi gerginlik oluyorGünaydın canım,
İlaç falan alıyor musun ağrı için?
Bende iyi değilim, iyi uyanmadım sabah, hani tersinden kalkmak var ya öyle bişeyim
Regl olmadım, yine düzensizleştiği için mutsuzum galiba, kimyasaldan sonra düzene girmişti günleri ne güzel
dur ben bi kahve kapip geliyim sanaGünaydın canikolarrrrrben 9 dan beri hala süren bi toplantıya mecburen devam ediyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?