Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beyan yükselirse biran önce sıfırlattır kese görünmezse ihmal etme 1500 altında görünmez kesen ama fiyasko çiziyormu ona bak
bugün gittim doktara beta artışı baya az görünüyor. normalde 2000 olması lazım benim şu an 1247 betam. düşmemiş ama artışı az. acaba yükselir mi ne olur

kızlar betam cumartesi akşam 1147 çıkmıştı. bugün sabah 1247 çıktı yani artış baya az. düşmemiş ama az artmış. bu şekilde artış yaşayıp sağlıklı gebelik olan var mı ?

bugün gittim doktara beta artışı baya az görünüyor. normalde 2000 olması lazım benim şu an 1247 betam. düşmemiş ama artışı az. acaba yükselir mi ne olur
Çok üzgünüm canım sağlıklı gebelik olduğunu düşünmüyorum bende ocak ayı aynı şeyleri yaşadım kese görünmedi yumurtalıkta kalmış bebek oraya yerleşmiş dış gebelik dendi arada lekelenmelerim oluyordu tek taraflı sancım oluyordu arada çok umut ettim iki hafta bekledim ama olmadı

benim ağrım yok ama canım şu anda.

benim ağrım yok ama canım şu anda.
İnş canım allah büyüktür taştan ot bitiren Rabbim onun hürmetine bebeğini sana sağlıklı verir ikinizde sağlıklı olursunuz ama devlet e git özele gitme bu dönem

Gunlerdir dayanmaya calisiyorum yok olmuyo ne olacaksa olsun artik dedim ictim valla dis agrisi cok kotu. Bol su iciyorum zaten canim suyla atilsin en azindan
Geçmiş olsun canım çürük mü var antibiyotik bitince geçmeyebilir çürükse sıkıntı diş ağrısı çok kötü

Ben aceleci 4 adet kullandım ovulasyon testleride bitti yeniden sipariş vericem 30 adet ovulasyon testi 4 adet erken gebelik testi 60tl ye alıyorum ☺☺☺
Nerden alıyo dun sen ben minnak kurabiye diye bi yerden söyledim 70 tl innovita

Resmini atsana canım
İçine kaçmış sanki beceremedim
Keşke şu damlatmalılardan almış olsaydı
Ama yine de tek çizgi çıkmış bence
tekrarlamama gerek var mı

Eklentiler

• CB3CDFC0-A34C-4AF7-B624-CB88387155D7.jpeg
    152 KB · Görüntüleme: 24
İçine kaçmış sanki beceremedim
Keşke şu damlatmalılardan almış olsaydı
Ama yine de tek çizgi çıkmış bence
tekrarlamama gerek var mı
Sanırım idrar fazla kaçmış canım ondan böyle olmuş reglin gelmezse sabah bi daha yap istersen

Sanırım idrar fazla kaçmış canım ondan böyle olmuş reglin gelmezse sabah bi daha yap istersen
Yarın alamam testi oğlumla çıkamam, eşimde almaz bi daha
Neyse çarşamba kendim dışarı çıkacağım o zaman alırım, belki regl gelmiş olur o zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…