bugün gittim doktara beta artışı baya az görünüyor. normalde 2000 olması lazım benim şu an 1247 betam. düşmemiş ama artışı az. acaba yükselir mi ne olurBeyan yükselirse biran önce sıfırlattır kese görünmezse ihmal etme 1500 altında görünmez kesen ama fiyasko çiziyormu ona bak
Çok üzgünüm canım sağlıklı gebelik olduğunu düşünmüyorum bende ocak ayı aynı şeyleri yaşadım kese görünmedi yumurtalıkta kalmış bebek oraya yerleşmiş dış gebelik dendi arada lekelenmelerim oluyordu tek taraflı sancım oluyordu arada çok umut ettim iki hafta bekledim ama olmadıbugün gittim doktara beta artışı baya az görünüyor. normalde 2000 olması lazım benim şu an 1247 betam. düşmemiş ama artışı az. acaba yükselir mi ne olur
benim ağrım yok ama canım şu anda.Çok üzgünüm canım sağlıklı gebelik olduğunu düşünmüyorum bende ocak ayı aynı şeyleri yaşadım kese görünmedi yumurtalıkta kalmış bebek oraya yerleşmiş dış gebelik dendi arada lekelenmelerim oluyordu tek taraflı sancım oluyordu arada çok umut ettim iki hafta bekledim ama olmadı
İnş canım allah büyüktür taştan ot bitiren Rabbim onun hürmetine bebeğini sana sağlıklı verir ikinizde sağlıklı olursunuz ama devlet e git özele gitme bu dönembenim ağrım yok ama canım şu anda.
inşallah sağlıklı olur canım ne diyim bende yoruldum zaten artıkİnş canım allah büyüktür taştan ot bitiren Rabbim onun hürmetine bebeğini sana sağlıklı verir ikinizde sağlıklı olursunuz ama devlet e git özele gitme bu dönem
Umutsuz olma herşey allahtan vardır bunda da bir hayır sakin ol en azından bebeğimiz olabiliyor şükürinşallah sağlıklı olur canım ne diyim bende yoruldum zaten artık
Ben aceleci 4 adet kullandım ovulasyon testleride bitti yeniden sipariş vericem 30 adet ovulasyon testi 4 adet erken gebelik testi 60tl ye alıyorumYok kız regl oldum bak acele etmedim 25 tl cebime kaldı
Geçmiş olsun canım çürük mü var antibiyotik bitince geçmeyebilir çürükse sıkıntı diş ağrısı çok kötüGunlerdir dayanmaya calisiyorum yok olmuyo ne olacaksa olsun artik dedim ictim valla dis agrisi cok kotu. Bol su iciyorum zaten canim suyla atilsin en azindan
20lik dis canim curumusGeçmiş olsun canım çürük mü var antibiyotik bitince geçmeyebilir çürükse sıkıntı diş ağrısı çok kötü
bide hem alt taraf hem ust taraf cifte agriGeçmiş olsun canım çürük mü var antibiyotik bitince geçmeyebilir çürükse sıkıntı diş ağrısı çok kötü
Nerden alıyo dun sen ben minnak kurabiye diye bi yerden söyledim 70 tl innovitaBen aceleci 4 adet kullandım ovulasyon testleride bitti yeniden sipariş vericem 30 adet ovulasyon testi 4 adet erken gebelik testi 60tl ye alıyorum ☺☺☺
Resmini atsana canımYa galiba testi bozdum şey yaparken
C çizgisi silik çıktı
İçine kaçmış sanki beceremedimResmini atsana canım
Benimde innovita markası kaç adet senin ben instagram da nur diye bi bayan var ondan alıyorum sayfasının ismi ovulasyontakiplisayfanNerden alıyo dun sen ben minnak kurabiye diye bi yerden söyledim 70 tl innovita
Aynı seninki gibi 30+4 bu ay tutmazsa sonraki ay senin sayfadan alayımBenimde innovita markası kaç adet senin ben instagram da nur diye bi bayan var ondan alıyorum sayfasının ismi ovulasyontakiplisayfan
Sanırım idrar fazla kaçmış canım ondan böyle olmuş reglin gelmezse sabah bi daha yap istersenİçine kaçmış sanki beceremedim
Keşke şu damlatmalılardan almış olsaydı
Ama yine de tek çizgi çıkmış bence
tekrarlamama gerek var mı
Yarın alamam testi oğlumla çıkamam, eşimde almaz bi dahaSanırım idrar fazla kaçmış canım ondan böyle olmuş reglin gelmezse sabah bi daha yap istersen
Sabret kuzum o zaman azcıkYarın alamam testi oğlumla çıkamam, eşimde almaz bi daha
Neyse çarşamba kendim dışarı çıkacağım o zaman alırım, belki regl gelmiş olur o zamana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?