• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi yapmışsın canım bişey olmaz diş ağrısı ile yaşayamazsın bol bol su iç
Gunlerdir dayanmaya calisiyorum yok olmuyo ne olacaksa olsun artik dedim ictim valla dis agrisi cok kotu. Bol su iciyorum zaten canim suyla atilsin en azindan

bugun artik dis agrisina dayanamayip antibiyotige basladim dayanilmaz bi hal aldi beynime vuruyor sanki agrisi. Zaten dr hamilelikte verdigimiz antibiyotik grubundan icebilirsin demisti umarim bisey olmaz😔
Bişey olmaz canım, ağrın geçer inşallah 🙏
Diş ağrısı çok zor oluyo

Bişey olmaz canım, ağrın geçer inşallah 🙏
Diş ağrısı çok zor oluyo
simdiden biraz hafifledi gibi cok zor gercekten. Hamilelikten once tavsiyem 20lik disiniz varsa cektirin

simdiden biraz hafifledi gibi cok zor gercekten. Hamilelikten once tavsiyem 20lik disiniz varsa cektirin
Ben oğluma hamile kalmadan önce ağrısı bi kez bile olmayan 20liği gidip çektirdiydim sırf gebeyken sorun çıkarmasın diye :KK48:
Ama noldu bu seferde gebeliğimin 4.ayı mıydı neydi dişim kırıldı:KK70:
Neyse ki çok çok rahatsız etmedi ama hemen yaptıramadığımdan doğum sonrası kanala gitti :eek:

Ben oğluma hamile kalmadan önce ağrısı bi kez bile olmayan 20liği gidip çektirdiydim sırf gebeyken sorun çıkarmasın diye :KK48:
Ama noldu bu seferde gebeliğimin 4.ayı mıydı neydi dişim kırıldı:KK70:
Neyse ki çok çok rahatsız etmedi ama hemen yaptıramadığımdan doğum sonrası kanala gitti :eek:
talihsizlik olmus seninki🙈 bana da cektir dediler ama ben agrimiyor dedim korkugum icin cektirmedim simdi cekiyorum iste

Eşime erken gebelik testi al gelirken dedim

Akşam test yapsam mı:KK14:

Yarın sabahı beklesem mio_O

Gunlerdir dayanmaya calisiyorum yok olmuyo ne olacaksa olsun artik dedim ictim valla dis agrisi cok kotu. Bol su iciyorum zaten canim suyla atilsin en azindan
Allah kolaylık versin canım hamilelikte bu diş ağrıları hep oluyor ben de tam 2 dişine doluya başlamıştım 1 i yapıldı diğerine gideceğim hafta korona çıktı 🤣

Erkenle daha garanti olur diye öyle al dediydim :KK48:
Akşam değilde sabahki daha mi kesin sonuçtur peki
Su falan çtiysen 1 2 kere tuvaletini yap sonra hiç bişey içme idrarın geldiğinde test yap sulu olmaması lazım sabah akşam farketmez varsa çıkıyor

Allah kolaylık versin canım hamilelikte bu diş ağrıları hep oluyor ben de tam 2 dişine doluya başlamıştım 1 i yapıldı diğerine gideceğim hafta korona çıktı 🤣
canim bir an once yaptir dislerini inan cok zor cektiremiyosunda ilk 3 ay 3 aydan sonrada cekecekler mi belli degil

canim bir an once yaptir dislerini inan cok zor cektiremiyosunda ilk 3 ay 3 aydan sonrada cekecekler mi belli degil
Benim dişimde aslında hiç bi sorun yoktu çürüğü bile yok ama ben yine de korkup boşlukları dolduralım dedim doktora ama tabi yine şans abidesi ben korona çıktı diş doktorları kapandı🤣

Kanamam çok değil ama yinede tedirgin ediyor canım siyah kanama yada kahverengi gibi beta 1143 çıktı ama yarın yükseldi mi yoksa düştü mü bakacağım tekrar. Bugün az şekilde yine kanama var ama dünden biraz daha az ve dün ağrı vardı bugün yok.
Beyan yükselirse biran önce sıfırlattır kese görünmezse ihmal etme 1500 altında görünmez kesen ama fiyasko çiziyormu ona bak

bugun artik dis agrisina dayanamayip antibiyotige basladim dayanilmaz bi hal aldi beynime vuruyor sanki agrisi. Zaten dr hamilelikte verdigimiz antibiyotik grubundan icebilirsin demisti umarim bisey olmaz😔
Geçmiş olsun canım benim🤲🏽 hangi ilacı içiyorsun bana ismini atabilirsen ysrdımcı olabilirim sana ✔️✔️

Back