• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Psikolojiktir o :KK48:
3 gündür gelip gidiyo ağrılar benimde, bi bel ağrım hiç geçmeden devam ediyor
Olacaksam olayım, gecikme olmasın istiyorum ya:KK43:
Canım benim başlıyor regl çok şükür bugün sökülecek ped e gelmeye başladı yavaş yavaş hemen Ovülasyon testimi ve ilaçlarımı sipariş verdim

Canım benim başlıyor regl çok şükür bugün sökülecek ped e gelmeye başladı yavaş yavaş hemen Ovülasyon testimi ve ilaçlarımı sipariş verdim
İkilemde kalmak çok daha zor gerçekten ben kanama başladığı gün niye bilmiyorum çok mutluydum sevinmiştim demek ki o kadar çok sıkmışım ki kendimi

Sonucum çıktı benim de düşmüş oluyor demi doktora gösteremedim

Eklentiler

• Screenshot_20200601-160106.png
    Screenshot_20200601-160106.png
    111,3 KB · Görüntüleme: 30
bugun artik dis agrisina dayanamayip antibiyotige basladim dayanilmaz bi hal aldi beynime vuruyor sanki agrisi. Zaten dr hamilelikte verdigimiz antibiyotik grubundan icebilirsin demisti umarim bisey olmaz😔

bugun artik dis agrisina dayanamayip antibiyotige basladim dayanilmaz bi hal aldi beynime vuruyor sanki agrisi. Zaten dr hamilelikte verdigimiz antibiyotik grubundan icebilirsin demisti umarim bisey olmaz😔
İyi yapmışsın canım bişey olmaz diş ağrısı ile yaşayamazsın bol bol su iç

Back