- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.397
- 198
- 33
gunaydiiiinnn benimki Turk kahvesi olsun lutfen orta sekerliGünayydınnnnnn güüünaaaayydddııınnnn sevgi pıtırcıklarımmm Gaaaveee saaatii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydiiiinnn benimki Turk kahvesi olsun lutfen orta sekerliGünayydınnnnnn güüünaaaayydddııınnnn sevgi pıtırcıklarımmm Gaaaveee saaatii
Gunaydinnn bende istiorumm sade turk kahvesi sana bir zahmetGünayydınnnnnn güüünaaaayydddııınnnn sevgi pıtırcıklarımmm Gaaaveee saaatii
Tabikiiisiiigunaydiiiinnn☀☀ benimki Turk kahvesi olsun lutfen orta sekerli
Tabikisiii hemennnGunaydinnn bende istiorumm sade turk kahvesi sana bir zahmet
Günaydınn canımmmGünaydın canlarım
Günaydın bende alırım kahve sütlüGünaydınn canımmm
Sökülmeye başlamış olabilir canım akşama doğru ne olacak bakalım benim de dün sökülecek gibi ağrı vardı bugün bişey yokBenim akıntı kahveye döndü regl başlangıcı saysammı acaba kızlar yoksa kırmızıyımı bekleyim açık kahve renk şuanda peçeteye silince az
Ben de temizlik yapacağım bugün başka türlü hıncımı çıkaramıcamBenimde her an “heh geldi galiba” hissi ve tuvalete koşma halleri Bugün görünüyor programda da zaten. Bakalım ne zaman gelecek, kendimi spora ardından da temizliğe verdim bugün
Napalım artık vakit geçmiyor başla türlüBen de temizlik yapacağım bugün başka türlü hıncımı çıkaramıcam
Ben dün regl ağrısı çektim reglde olmadım bu gün bişey yok hareket ettikçe arada karnıma bıçak saplanıyor o kadarNapalım artık vakit geçmiyor başla türlü
Bel ağrım devam ediyor benimde sadece. Diğer ağrılar nedense geceleri geliyo
Senin bi geliyor gibi olmuştu dimi bi kaç gün önceBen dün regl ağrısı çektim reglde olmadım bu gün bişey yok hareket ettikçe arada karnıma bıçak saplanıyor o kadar
Ya icimd3n bi ses senden guzel bisi gelcek dio ama hayirlisi bakalimSökülmeye başlamış olabilir canım akşama doğru ne olacak bakalım benim de dün sökülecek gibi ağrı vardı bugün bişey yok
TabisiiiiGünaydın bende alırım kahve sütlü ☺☺☺☺
Bakalım bebeğim görcez yarından sonraYa icimd3n bi ses senden guzel bisi gelcek dio ama hayirlisi bakalim
1 haftadır öyle ya hatta ilk ağrının başladığı gün işte kahve leke gelmiştiSenin bi geliyor gibi olmuştu dimi bi kaç gün önce
Bende büyük sanıyordum 85 doğumluyum bende )Çokta küçük sayılmam