Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yumurtalıklara çok faydası var özellikle Zerdeçal ama onu nasıl yesem bilemedim suya karıştırıp içsem nasıl olur acabaVay be havuç zeytinyağı limon da mı etkiliymiş hiç duymamıştım
Ben böyle şeyleri hiç araştırmadım ya
Yoğurda karıştır veya süte karıştır ben zayuflamak için içiyorum sütleEvet canım yumurtalıklara çok faydası var özellikle Zerdeçal ama onu nasıl yesem bilemedim suya karıştırıp içsem nasıl olur acaba
Canim duş alıp ayaklarini sicak tut ve sicak suyu ayaklarina koy karnina sakincali rabbim sifa versin en kisa surede toparlanip atlatirsin insallah Allah yardimcin olsunÇok fazla ağrım var
Zerdeçal corbalarina koyabilirsin mercimek corbasina ve yogurtla karistirip yiyebilirsin:)Yok canım onun bi paketi 20 tane 2 paket alcam ilk etapta regl başladığında günde 2 tane içcem yumurtlamaya kadar çatlamadan sonra günde 1 e düşürebilirim. Ekstra olarak havuç rendelicem üstüne zeytinyağı limon yicem her gün bol bol ceviz bi de Zerdeçal yemek istiyorum ama onu nasıl yicem bilmiyorum
Ay yoğurt harika fikir canım çok sağolZerdeçal corbalarina koyabilirsin mercimek corbasina ve yogurtla karistirip yiyebilirsin:)
Evet yoğurt çok iyi fikir benim aklıma gelmedi bak süt içmiyorum yoğurtla yiyimYoğurda karıştır veya süte karıştır ben zayuflamak için içiyorum sütle
Balla karistir ye cnm macun kivaminda hazirla hem bisuru seye faydasi var ama sık tuketmeEvet canım yumurtalıklara çok faydası var özellikle Zerdeçal ama onu nasıl yesem bilemedim suya karıştırıp içsem nasıl olur acaba
Amin inşallah canımCanim duş alıp ayaklarini sicak tut ve sicak suyu ayaklarina koy karnina sakincali rabbim sifa versin en kisa surede toparlanip atlatirsin insallah Allah yardimcin olsun
Evwt cnm patlar allah korusunSanki iyi geldi ama koymam patlar diye mi
Reglken yerim canım sonra bırakırımBalla karistir ye cnm macun kivaminda hazirla hem bisuru seye faydasi var ama sık tuketme
Canım asprinin hiç bi zararı olmaz içebilirsiniz doktorlar da önermiyorlar zaten kullanmakta fayda var diye düşünüyorumKizlar coraspinle ilgili pek cok sey yazilmis sunu ogrenmek istiyorum dr kontrolu disindada kullanilsa olurmu yani bnm kimyasal gecmisim vs yok disgebelik var bitek yani gebelige yardimci olmasi acisindan kullansammi yada ters etki yapabilirmi fikrinizi almak istedim
yok canim cok sagol internette satiliyor Ne kadar iyisiniz hepiniz ya iyi ki varsinizYaaaa kıyamam bulup yollayımmı bu konuda çoook ciddiyim kuzum
Yoğurda karıştırıp yesen canımEvet canım yumurtalıklara çok faydası var özellikle Zerdeçal ama onu nasıl yesem bilemedim suya karıştırıp içsem nasıl olur acaba
tmm kuzum saol gunde 1kez dimiCanım asprinin hiç bi zararı olmaz içebilirsiniz doktorlar da önermiyorlar zaten kullanmakta fayda var diye düşünüyorum
Evet canımTmm
tmm kuzum saol gunde 1kez dimi