• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım onun bi paketi 20 tane 2 paket alcam ilk etapta regl başladığında günde 2 tane içcem yumurtlamaya kadar çatlamadan sonra günde 1 e düşürebilirim. Ekstra olarak havuç rendelicem üstüne zeytinyağı limon yicem her gün bol bol ceviz bi de Zerdeçal yemek istiyorum ama onu nasıl yicem bilmiyorum 😅
Zerdeçal corbalarina koyabilirsin mercimek corbasina ve yogurtla karistirip yiyebilirsin:)

Kizlar coraspinle ilgili pek cok sey yazilmis sunu ogrenmek istiyorum dr kontrolu disindada kullanilsa olurmu yani bnm kimyasal gecmisim vs yok disgebelik var bitek yani gebelige yardimci olmasi acisindan kullansammi yada ters etki yapabilirmi fikrinizi almak istedim

Kizlar coraspinle ilgili pek cok sey yazilmis sunu ogrenmek istiyorum dr kontrolu disindada kullanilsa olurmu yani bnm kimyasal gecmisim vs yok disgebelik var bitek yani gebelige yardimci olmasi acisindan kullansammi yada ters etki yapabilirmi fikrinizi almak istedim
Canım asprinin hiç bi zararı olmaz içebilirsiniz doktorlar da önermiyorlar zaten kullanmakta fayda var diye düşünüyorum

Back