- 26 Nisan 2019
- 5.376
- 8.903
- 198
Cnm pet sise cok tehlikwli bir daha koymaPet şişeye su koyup karnıma koyuyorum ama hiç faydası yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm pet sise cok tehlikwli bir daha koymaPet şişeye su koyup karnıma koyuyorum ama hiç faydası yok
Sanki iyi geldi ama koymam patlar diye miCnm pet sise cok tehlikwli bir daha koyma
Direk karna koyma kaynar kaynar bi de yumurtalıklara zararı oluyormuş canım dikkat etSanki iyi geldi ama koymam patlar diye mi
Kırmızı mı geliyor pekiKızlar benim yine kimyasal gebelik sanırım çünkü bugün normalde adet günüm Ve sökülmeye başladı.
Daha kırmızıya dönmedi ama biliyorsun ilk kahverengi kanama başlıyor sonra kırmızıya dönüyor. Ben artık çocuk filan düşünmüyorum oturup kpss çalışacağımKırmızı mı geliyor peki
Kan testi yaptırmışmıydın?Kızlar benim yine kimyasal gebelik sanırım çünkü bugün normalde adet günüm Ve sökülmeye başladı.
Bugün akşam üzeri geldi ama leke gibi değil canım. Artık kan vermekten bile yoruldumKan testi yaptırmışmıydın?
Belki lekelenmedir
Yaaaa kıyamam bulup yollayımmı bu konuda çoook ciddiyim kuzumkisin yemedigim her kestane icin diz cokup tovbe ediyorum
Ne zaman öğrenmiştin gebeliğini canım?Bugün akşam üzeri geldi ama leke gibi değil canım. Artık kan vermekten bile yoruldum
Regl günü öncesine göre iyi bi değer aslında ya. Kimyasal değil gibi geliyor hala bana. Tam kanama olmaz belkiCanım bu ikinci kimyasal. İlki Şubat ayındaydı. Bu hamileliği öğreneli daha 1 hafta olmadı. 2 gün önce değerim 412 çıkmıştı
Seni çok iyi anlıyorum 2 ayda ben de bıktım gerçekten ama dur bakalım canım belki lekedir regl olmazDaha kırmızıya dönmedi ama biliyorsun ilk kahverengi kanama başlıyor sonra kırmızıya dönüyor. Ben artık çocuk filan düşünmüyorum oturup kpss çalışacağım
Benim de bugün yarın gelecek belli, karnım belim kasıklarım ağrıyo hepBen de regl olucam galiba belim çok ağrıyor
Napalım hayırlısı kuzum inofolic combi ye başlansınBenim de bugün yarın gelecek belli, karnım belim kasıklarım ağrıyo hep
Aaa evet geçen gün burda okumuştum. Bende alayımNapalım hayırlısı kuzum inofolic combi ye başlansın ✌
Al al bi de onu deneyelim yumurta kalitesini artırıyormuşAaa evet geçen gün burda okumuştum. Bende alayım
Fazla geliyor canım yoksa regl olmaz diye düşünürdüm bende hem ağrı da var zatenSeni çok iyi anlıyorum 2 ayda ben de bıktım gerçekten ama dur bakalım canım belki lekedir regl olmaz